För dem som älskar att bära trendiga smycken eller älskar att designa sina egna modeaccessoarer är ädelstenspärlor det bästa kostnadseffektiva sättet att dekorera din garderob. De är lätt tillgängliga i butikerna i olika färger, former, snitt och storlekar att välja mellan. Smyckena är huvudsakligen gjorda av två typer av pärlor tillverkade av ädelstenar som ädelstenpärlor och halvädelstenar. Båda kategorierna har sin egen betydelse och betydelse.

Vackra ädelstenpärlor med bilder:

Här är några av de kvalitativa stenpärlorna som är det främsta valet för alla smyckedesigners. Välj din bästa och bära den.

1. Kvarts ädelstenpärlor:

Kvarts ädelstenpärlor

Dessa naturstenpärlor används ofta för meditation och helande ändamål. Ädelstenpärlan är ganska kopplad till kreativitet som leder dig till rätt och positiv väg. Det är också det bästa för styrka och uppmuntrar till inlärning. Pärlorna symboliserar kärlek och omtanke.

2. Ametyst ädelstenpärlor:

Ametist ädelsten pärlor

Dessa är de perfekta smyckenstenarna och pärlorna. De känsliga lila kristallklara pärlorna är tjusiga, svåra att motstå och attraktiva. Det används mycket för att inspirera någon eller clairvoyance. Den innehåller psykiska krafter och ger också välstånd för bäraren.

3. Citrin ädelstenpärlor:

Citrin ädelstenpärlor

Citrin finns i kategorin halvädelstenar. De soliga pärlorna är fyllda med flera positiva egenskaper, och därför är det också känt som framgångens sten. Pärlorna används som charmar av pengar och överdåd. Att bära pärlorna stöder positivister, självförtroende och tydlighet i tänkande.

4. Safir ädelsten pärlor:

Safir ädelsten pärlor

Safirpärlor, allmänt kända som välståndets sten, är ädelstenpärlor. Pärlorna är allmänt begåvade för sina nära och kära för att hjälpa dem att tillfredsställa sina drömmar. Pärlorna är kopplade till den inre freden, intuitionen och lyckan. Ädelstenen symboliserar hopp och omsorg.

5. Månsten ädelstenpärlor:

Ädelstenpärlor i månsten

Månstenspärlor finns i olika nyanser av vattenfärg eller säg vit kristallfärg. Pärlorna i denna sten är samtidigt med uppfattning, kreativitet och ädel förmögenhet. Det främjar vård och lockar till sig känslor som kärlek, sympati och medkänsla. Passionsstenen är också allmänt begåvad för gifta par för att lägga till krydda i deras sexuella liv.

6. Granat ädelstenpärlor:

Granat ädelstenpärlor

Granat är de populära ädelstenpärlorna som kommer i brunaktig och varm röd färg. De representerar kärlek, lojalitet och passion. Som en helande sten används de också vid rening av blod och ökar fantasikraften. Använd dem för att främja passion för smycken och se magin det gör.

7. Tiger Eye ädelstenpärlor:

Tiger Eye ädelstenpärlor

Tiger Eye -pärlor är naturliga ädelstenpärlor som skyddar mot negativa vibbar. De hjälper till att upprätthålla känslomässigt balans, självförtroende och utbildning. Det bärs också för att öka förmågan att fatta korrekta beslut.

8. Turmalin ädelstenpärlor:

Turmalin ädelstenpärlor

Dessa fina pärlor hjälper till att stärka sinnet och kroppen. De hjälper nerverna lugnande, lugnar sorgen, hjälper till att balansera och självförtroende. Det behåller sinnesfrid att öka kraften att förstå situationer och fatta beslut.

9. Aquamarine Gemstone Pärlor:

Aquamarine Gemstone Pärlor

Dessa stenpärlor har stor kontroll på bärarens sinne och hjälper honom i klarhet, självuttryck och lugn. Pärlorna ger lugn i sinnet genom att släppa stress och spänningar; används därför för meditation. Pärlans färg har förknippat pärlorna med havets gudinna.

Hädanefter har olika ädelstenpärlor sina egna fördelar för människokroppen tillsammans med olika helande egenskaper. Pärlorna som ger evig fred används mycket för att göra bönemala för meditation och ges också till människor som snabbt blir arga för att hålla dem lugna. Välj de bästa ädelstenarna i form av pärlor för dig själv och få de finaste smycken designade för att förbättra dina levnadsprinciper.