Ädelstenar är mineralkristaller som kan skäras och formas för att göra smycken och andra prydnader. Ädelstenar är vanligtvis hårda, men mjuka mineraler används också i smycken på grund av deras estetiska värde. Många stenar är sällsynta, vilket gör stensmycken dyra. Medan de flesta stenar finns i naturen, kan vissa också skapas konstgjort. I modern tid är några av ädelstenarna diamant, rubin, safir, smaragd, kvarts, ametyst och turkos.

Vackra stensmycken:

Här är de 9 bästa smyckedesignerna enligt följande.

1. American Diamond Stone smycken Set:

American Diamond Stone smycken

Diamanter är de mest ädelstenarna. De är de sällsynta och vackraste. De kallas med rätta “en kvinnas bästa vän”. Detta set är en diamantbaserad bit med halvädelstenar. Den kan bäras av bruden på hennes bröllopsdag. Den invecklade designen ger den ett majestätiskt utseende och kommer säkert att stjäla allas uppmärksamhet. Det är en av de bästa stensmyckena.

2. Sten smycken armband:

Armband i sten

Detta eleganta armband är tillverkat av runda stenar. Det ger en korall look och färgen på smycken stenar är lugnande för ögonen. Den mjuka strukturen gör den bekväm att bära och den stora stenen i mitten har en grov men fin konsistens. Detta armband kan bäras på vad som helst. Det ger en enkel sommarlook till händerna. Det är ett stensmycke med bra färg.

3. Sten smycken pop halsband:

Sten smycken pop halsband

Detta eleganta halsstycke är tillverkat av släta lila agat -ovaler, fästa vid en gyllene kedja. De stora stenarna ser högt ut och kommer därför att se bra ut på enkla klänningar. Denna design finns hos de flesta stenjuvelerare idag. Detta är ett fint exempel på färgstensmycken.

4. Amethyst Stone Smycken Örhängen:

Amethyst sten smycken örhängen

Ametyst är en av de mest värdefulla stenarna som tillhör kvartsfamiljen. Det uppskattas för sin lila nyans, som har olika toner. Detta unika par örhängen har päronformade ametyststenar som hänger från fyrkantiga stenar. Den är vacker och kan bäras till fester.

5. Smaragdsten smycken halsband:

Smaragdsten smycken halsband

Smaragd är en av de mest värdefulla ädelstenarna. Det är känt för sin fina gröna färg. Detta vackra halsband har en rad smaragdstenar som hängs av en gyllene kedja. Stenarna har en attraktiv färg och ser enkla ut. Detta kan bäras av unga kvinnor och kommer att se bra ut över traditionella såväl som västerländska kläder.

6. örhängen med citrinstensmycken:

Citrinsten smycken örhängen

Citrin är en gul, transparent sort av kvarts. Dessa citrinörhängen med pärlor är unika. De är vackra och eleganta. De kan bäras på både traditionell och västerländsk klädsel. De är inte för tunga eller för enkla, så de har det perfekta utseendet.

7. Turkos sten smycken Anklet:

Turkos sten smycken Anklet

Anklets är tillbaka på modet. Denna guldkedjade fotlänk med en turkos sten i mitten får dig att bli wow. Det är enkelt och stilrent och ser bra ut med en sommarklänning.

8. Smyckesring i diamantsten:

Ruby Diamond Stone smyckenring

Denna ring har ett högt och fantastiskt utseende. Den stora rubinen i mitten har två diamanter på vardera sidan. Den har ett tungt utseende och kan kombineras med identiska örhängen. Detta är en av de finaste smyckenstenarna.

9. Quartz Stud Stone Smycken Örhängen:

Örhängen i kvartsstensten

Dessa örhängen är enkla och söta. De vita kvarts dubbarna ser eleganta ut. De kan bäras med vad som helst och kan hittas hos de flesta stenjuvelerare. Enkelheten i dessa gör att det ser bra ut på den som bär dem. De kan bäras regelbundet.

Det finns många stensmycken som har vunnit popularitet på senare tid. Färg sten smycken kan hittas med de flesta sten juvelerare dessa dagar.