Kjede uten anheng er som en ringfinger uten ring. Anheng er alltid det spesielle tilbehøret som gjør en enkel tynn kjede til et fancy kjede mer bedårende. Anheng er designet i forskjellige geometriske former og størrelse en av de enkleste designene som ser fasjonable og trendy ut, er stjerneformede anheng som ligner den blinkende stjernen på himmelen. Damer som er nysgjerrige på å vite om de 9 mest fantastiske Star -anhengdesignene, denne artikkelen vil hjelpe deg med å kjenne dem.

Ulike typer stjerneanhengdesigner:

Siste og vakre anheng i stjernedesign for kvinner i mote:

Her er de beste stjerneanhengene for damer.

1. Vanlig metall stjerne anheng:

Vanlig metall stjerne anheng

En solid, stjerneformet anhengdesign tar alltid førsteplassen når det gjelder det mest vanlige designet. Anhengets størrelse kan variere fra liten til stor anheng. Denne typen anheng har ingen design eller hull mellom stjernen. Metallet øker den blanke og reflekterende effekten.

2. Double Star anheng halskjede i sølv:

Double Star anheng halskjede i sølv

En vanlig rolo- eller kantsteinskjede sammen med et dobbeltstjernet anheng, hver av anhengene i en annen størrelse. Dette anhenget i variert størrelse gir litt endring fra det enkle anhengskjedet. De to anhengene er loddet sammen til et enkelt anheng.

3. Diamond Studded Star Gold -anheng:

Diamond Studded Star gull anheng

Kjede uten diamantbesatte anheng blir ikke satt pris på av kvinner! De liker å bære diamanter i hvilken som helst form, til listen inkluderer anheng som er besatt på hjørnene eller midten av gullvedhenget. Den mest favorittdesignen er Solitaire diamantpinn i midten av det stjerneformede anhenget.

4. LED -stjerne anhengskjede:

LED Star anhengskjede

Dette er definitivt et festkjede. Det stjerneformede anhenget har innebygd LED -lys i midten og også på stjernens vinger. Kjeden kan være en enkel tråd lang kjede eller en trådkjede.

5. Liten Gold Star -anheng til Choker -halskjede:

Liten Gold Star -anheng til Choker -halskjede

Choker halskjede laget av svart blonder som enten kan være en enkel tråd eller blomsterdesignet blonder. Til blonder henges et fancy og et miniatyr Star Gold -anheng på den. Denne typen design bæres av unge jenter.

6. Triple Star Rose Gold anheng:

Triple Star Rose Gold anheng

Rose gull har mye mer etterspørsel enn vanlige gult gull smykker når det kommer fancy juvel stykke. Treformet steinbelagt stjerneformet anheng for halskjede er loddet sammen til et enkelt stykke anheng, som er forbundet med ringfestet til halskjedet i midten. Denne typen halskjede brukes sammen med en fritidskjole.

7. Wooden Star anheng perlekjede:

Wooden Star anheng perlekjede

Dette anhenget ligner en sjøstjerne som er laget av rent tre med et rustikt utseende. Senteret av anhenget har hullet gjennom hvilket perlekjede blir ført inn. Dette moderne halskjedet brukes som tilbehør til strandtøy.

8. Perlearbeidet stjerne anheng:

Perle bearbeidet stjerne anheng

Perler er veldig enkle å jobbe med for å lage et minutts detaljert design. Et slikt designet anheng er det stjerneformede perlehenget. Blåfarget, som er kjent som fargen på kjærlighet, er den mest favorittfargen for jenter. Tatt i betraktning designere har laget forskjellige størrelser perler arbeid anheng.

9. Flerfarget sølvstjerneanheng:

Flerfarget sølvstjerne anheng

Dette flerfargede stjerneanhenget er laget av fargekrystallet som er kuttet og formet som den blinkende stjernen. Krystallene er limt til sølvstjernens rammeverk. En krok er festet til anhenget som går inn i kjedet.

En liten petite stjerne til en enorm stjerne anheng design gjør at halskjedet ser mer attraktivt ut. For å bestemme størrelsen på anhenget, avhenger det av typen kjede og halskjede. For en tynn og en kort kjede, er det best å gå for en liten liten anheng med en steinbolt i midten, som kan være valgfri. For et langt og tykt halskjede er et tilpasset stort anheng det beste.