En fotlänk är ett vackert och elegant tillbehör som har inslag av både uppror och tradition i sig. Anklets har använts runt en eller båda anklarna och det här är det sötaste smycket som kommer från Sydostasien där det fortfarande bärs av kvinnor i alla åldrar som ett tecken på deras välstånd och lycka. Traditionellt har traditionella silverfodraldesigner varit mycket populära som en halvädelmetall som gör att kvinnor kan visa sin inställning på ett snyggt och trendigt sätt.

silverfodral

Silverfodral för tjejer har prydnadssaker fästa vid det som skapar ett vackert ljud när du går. Naturligtvis har ankletdesigner i silver visat sig vara ett av de mest användbara dekorativa metallsmyckena som finns. Det ser inte bara ut att vara en vacker metall, utan har också visat sig vara en extremt användbar metall. Numera blir denna fotled, särskilt de charmiga fotlederna i sterlingsilver, mycket populär som tillbehör för alla tillfällen.

Anklet Designs i silver:

En fotlänk är en av tillbehören som passar nästan alla outfits från jeans till kjol, från korta klänningar till klänningar i full längd som ser bra ut och det fungerar bra med alla typer av mode du väljer att bära. Få de många och eleganta mönstren av fotleder i silver här!

1. Rosa silverankar med kristaller:

silver-fotleder-för-tjejer-rosa-silver-fotleder-med-kristaller

Rosa silverfodralar med ljusrosa tjeckiska kristaller och ett puffigt hjärta är speciellt gjorda för tjejer med 100% 925 -silver eller silverfat. Sterlinghjärtat som används här är mindre i storlek, men det fäster dem med en hummerlås. Du kan välja stil och material enligt din önskan som matchar din klädsel.

2. Handgjorda silverankar med charmig blomma:

silver-fotleder-för-tjejer-handgjorda-silver-fotleder-med-charmig-blomma

Handgjord silverblomma med en liten klockcharm i slutet av fotleden var helt tillverkad av silver 925 och mäter cirka 26,4 cm och 10,4 tum med en extra hoppring på 8,85 tum och 22,5 cm. den är lätt och kan bäras med alla kläder.

3. Babyankar med färgglada opalpärlor:

silver-fotleder-för-tjejer-baby-fotleder-med-färgglada-opal-pärlor

Silverfodral för babyflicka med färgglada opalpärlor kommer att vara riktigt söta och känsliga för bebisvristen eftersom det gynnar vardagligt bruk utan problem. Denna fotled är handgjord och kan ändras enligt din specifikation och opalpärlorna mäter cirka 3 mm och 4 mm i allmänhet.

4. Elfin Silver Anklets:

silver-anklets-för-flickor-elfin-silver-ankler

Elfin Silver fotleder är mycket attraktiva fotlänkar knutna med 2,5 mm och 4 mm silverpläterade piller som ser ut som en blomma formad tillsammans med mörkbrun vaxkabel och silverklocka. Längden är cirka 10 tum, den är bekväm att bära och lätta perfekta fotleder för daglig användning.

5. Flickas ankler i silver med silver:

silver-anklets-för-flickor-sterling-blomma-silver-flickor-anklets

Silverfärgad fotlänk designad för blommaflickor, kommer att vara den fantastiska presenten om du ger detta till en speciell sådan eftersom den matchar med tärnor, särskilt vid bröllopsceremonier. Denna lilla charm i sterlingsilver mäter cirka ½ fördubblad kedja i sterlingsilver, med färska pärlor som slutade vid den glasartade finishen.

6. Personliga charmiga ankler för prinsessan:

silver-anklets-för-tjejer-personligt-charmiga-ankels-för-prinsessa

Lilla prinsessan anklet är ett perfekt val för en liten flicka, och denna utmärkta silver charm anklets kommer att göra henne handstämplad som en elegant liten prinsessa med krona. Denna gåva är idealisk för din blomsterflicka eller brudtärna. Dessa vackraste fotleder är tillgängliga för tjejer i alla åldrar som har olika storlekar.

7. Handgjorda indiska trend turkosa silverfodraler:

silver-anklets-för-flickor-handgjorda-indiska-trend-turkos-silver-anklar

Silverfodral handgjorda med indisk trend erbjuder ett elegant utseende med en grönblå färgdesign. Det känns fantastiskt att se eftersom denna design kommer att beundras av alla människor. Den söta blå av turkos verkar lugn och ro i den här fotleden. Den kan sminkas med silver- och turkosa stenar som passar alla åldrar av kvinnor och tonåringar.

8. Handgjorda silverankar med röda garnet:

silver-fotleder-för-tjejer-handgjorda-silver-fotleder-med-röda-granater

De handgjorda silverfodralen ger det feminina utseendet och det kan dekoreras med egenskaperna hos djupröda granater som hänger från en känslig kedja i sterlingsilver. Detta ger ett perfekt val för din outfit. Den passar dig för alla slags stunder genom att lägga till en glamorös touch på dina anklar.

9. Joyous Dance Flexibelt Sterling Silver Med Charmiga Hippie Anklets:

silver-anklets-för-flickor-joyous-dance-flexibel-sterling-silver-med-charmiga-hippie-anklar

Denna flexibla dansankar i sterlingsilver används mest för personernas glädje och lycka. Handgjorda av sterlingsilver i denna fotlänk hoppades man kunna ha tur med, och de små skaldesignerna som används kommer att ge din blanka blick. Det ger också ett unikt utseende jämfört med andra fotledsdesigner.

10. Elephant Parade Anklets i silver med oxiderad yta:

silver-anklets-för-tjejer-sterling-silver-elefant-parade-anklets-med-oxiderad-finish

Varianter av silverfodral finns på marknaden, och det kan tillverkas med olika former och stilar. Denna elefantparadfodral med elefantsymbolen erbjuder styrka och kraft, och den representerar också visdom, livslängd och lojalitet. Detta är den lämpliga presenten till din vän eller nära och kära, som älskar elefanter.

11. Palm Beach Silver Anklets med gult guldton:

silver-fotleder-för-tjejer-palm-strand-silver-fotleder-med-gult-guld-ton

Denna gula guldtonade vackra fotleder polerade med guldtonade kedja såg fantastisk ut och den var säkrad med ett pålitligt hummerklosslås. Palm Beach skräddarsydda kollektion är ett bra komplement till alla kvinnors smycken. De högpolerade guldfodralen är utformade med en blandning av silverkedja som ger det traditionella utseendet från andra.

12. Stretchable Anklets i svart och silver med glaspärlor:

silver-anklets-för-tjejer-svart-och-silver-stretchbara-ankels-med-glas-pärlor

Svart och silver stretchade fotleder är lätta att ta på och bekväma att bära. Dessa fotleder är gjorda med glasögon och pärlor som är spända på en elastisk sladd. På grund av deras elasticitet passar den alla typer av kvinnors fotleder. Om du vill lägga till ytterligare färg på dessa pärlor kan du också lägga till din favoritfärg. Du kan också bära dessa fotleder för vardagligt bruk.

13. Dinosaur Anklet i Sterling Silver:

silver-anklets-för-flickor-sterling-silver-dinosaur-anklet

Anpassad sterling silver dinosaur ankel är tillverkad baserat på Jurassic park world tema, och detta kan utformas med en liten 3d dinosaurstruktur. Denna dinosaurfodral är knuten med din fotled vilket gör ditt utseende så speciellt. Det fanns en förhoppning om att bära dessa fotleder får dina drömmar att bli sanna. Detta är den enkla men eleganta designen jämfört med andra mönster av silverfodral för flickor.

14. Rhinestone Silver Black Anklets på mousserande sätt:

silver-anklets-för-flickor-rhinestone-silver-black-ankels-i-mousserande-mode

Pretty rhinestone anklet är en perfekt design för en brud, brudens piga, med kvällskläder eller bara en dag utomhus när de vill ha gnist på fotleden. Detta är en justerbar; fotleder som består av blommönster med i kedjan kan associeras med liten vit sten som ger det enkla och kontrasterande utseendet på den slitna personen.

15. Bröllopsfotsmycken Anklets med Rhinestone Silver:

silver-fotleder-för-tjejer-brud-fot-smycken-fotleder-med-strass-silver

Rhinestone barfota silverfodraler är det perfekta valet för strand- eller trädgårdsbröllop. Dessa eleganta strassstenar i kristallfärgade barfota kristaller tillverkade av strassapplikationer och satinband kommer att vara mycket bekväma och justerbara. Slingan runt fotleden är ett satinband som justeras för att passa de flesta storlekar. Denna design finns också i vitt eller elfenben. Dessa fotleder ger dina anklar det traditionella yttre. Det finns olika stilar av traditionella silverfodraldesigner tillgängliga i webbutikerna. Du kan söka med den rätta och äga den efter ditt unika utseende.

Anklet -mönster i silver finns i många mångsidiga mönster och du kan välja en design som passar dig bäst med din personlighet och klädstil. Silverfodral för spädbarn är en perfekt present som du kan ge till olika tillfällen som födelsedagar, namngivning av barn och baby showerfunktioner. Gör dig redo och börja göra accenter på silverfodral idag!