Indiske kvinner på tvers av aldre har pyntet seg med flotte smykker. Blant disse er den perfekte og fantastiske ankelen. Anklen er slitt rundt foten. Den siste motetrenden er å bruke ankelen bare på en fot. Enten du velger å bruke dem rundt føttene eller bare en fot, vil dette vakre og delikate elementet imponere alle. Velg en stil som er nydelig og få hodene til å snu. Den siste barfotestilen er perfekt supplert med disse hjerteanklene.

Vakre hjerteankler:

Her er en liste over 9 typer hjerteankler. Velg ankelen i henhold til anledningen du skal delta på, og se deretter hvor mange komplimenter du mottar.

1. Flerhjertefeste:

Flerhjertet ankel

Gå inn for en flerhjertet anklet for å pryde foten din vakkert. Ankelhjerter i gull er små, men fantastiske. Kjeden er omgitt av minst seks hjerteformer, og den gir en fylde og kropp til ankelen. Velg flerhjertede ankler for en komplett moteerklæring.

2. Dobbeltkjedehjertefeste:

Dobbelkjedet hjertefot

Dette subtile dobbeltkjedet hjerte anklet-armbåndet er noe som vil bli elsket av kvinner som er mote fremover. Den enkle, men elegante hjerteformen i gull er ganske forenklet. Men den doble kjeden her gjør hele forskjellen.

3. Paljetthjertefeste:

Paljett med paljett i hjertet

Velg denne helt søte sølvhjerterlenken for å vise frem din feminine side. Den utsøkte hjerteformen er paljett, og dette gir en fin glamorøs effekt. Den enkle enkeltkjeden i denne ankelen får deg til å se virkelig fantastisk ut.

4. Retro Heart Anklet:

Retro hjerte anklet

Vil du ha noe helt unikt? Her er den perfekte hjertefoten for deg. Denne retro tibetanske hjertet ankelen er fantastisk. Den er prydet med bittesmå plommeblomster i sølv. Selve den midtre hjerteformen er utført i filigranarbeid for å gi denne ankelen et virkelig blendende utseende.

5. Infinity Heart Anklet:

Infinity hjerte anklet

Velger du noe for en brud? Få dette mesterverket i gull. Uendelig hjerteform er synonymt med ekteskap og kjærlighet. Her skapes formen med to hjerteformer som er sammenføyd. En brud vil elske denne hjertefoten og sette stor pris på den.

6. Cutout Heart Anklet:

Cutout hjerte anklet

Kuttarbeid utført i hvilken som helst form gir et veldig fint utseende. Denne gullhjerte -ankelen er et slikt stykke. Den utskårne hjerteformen er delikat og er perfekt for kvinner som ønsker å fremstille et mer enkelt og dempet utseende. Den delikate kjeden til denne ankelen er også nydelig.

7. Tykk kjedehjertefeste:

Tykk kjedehjerter

Diamond er en jentes beste venn. Denne tykke kjedehjerterlenken i sølv er prydet med et nydelig hjerteformet anheng besatt med diamanter. Hjerteanhenget er perfekt for en nydelig brud eller noen forelsket.

8. Charms Heart Anklet:

Charms hjerte anklet

Velg en hjerterankel som har sjarm på hjertet for et veldig søtt utseende. Dette fasjonable smykket vil helt sikkert smelte hjerter. De seks bittesmå hjertesjarmene som er knyttet til kjedekroker i hjerteform, ser søte ut rundt en fot. Denne ankelen er perfekt for små jenter og yngre kvinner.

9. Crystal Heart Anklet:

Krystallhjerte ankel

Skinn som sanden på stranden på en klar krystalldag med denne krystallhjertefoten. Anklen er prydet med fantastiske og slående krystaller som gir en lysende effekt. Krystallhjertet er fylt og ikke hult. Anklen skinner i sollyset og ser helt fantastisk ut.

Som du kan se, er de fantastiske hjerteankleddene skjønnhet. Hjerteanklene i gull, sølv eller til og med diamanter gjør det ganske slående. Velg ankelen i henhold til anledningen du skal delta på, og se deretter hvor mange komplimenter du mottar. Det være seg en hjerteform som er hul, fylt eller full, den delikate ankelen vil garantert fylle hjertet ditt med kjærlighet. Hjerteankler er vakre og delikate smykkeartikler for foten din. De får foten din til å se fantastisk ut.