Anklets är det modeaccessoar som bärs runt fotleden. Anklets är en del av modesmycken och det finns formella typer av fotleder som även kan bäras till kontoret. Anklets kan vara av vilken metall som helst som guld eller silver, kan vara funky med pärlor eller berlocker eller till och med som ett enkelt armband..

Nya pärlstavar i trend:

Vi kommer nu att titta på de 9 bästa pärlorna.

1. Beaded Knot Men’s Anklet:

Beaded Knot Men's Anklet

Detta är en pärlband med anhängare av agat, antika ringar, träpärlor kantade briljant i en antik kedja. Detta är perfekt för en man som älskar att koppla av och koppla av på stränder eller helger. Detta är en subtil fotlänk som alla kan rocka med stil.

2. Träpärlor för män:

Träpärlor för män

Detta är en härlig fotlänk med furu pärlor. Det viktigaste i den här fotleden är Jasper -ädelstenen som sitter tillsammans med tallpärlorna i furu. Jasper ädelstenen är en symbol för fred, fysisk styrka och energi som är de egenskaper som tillskrivs en man. Detta är den där speciella fotledsen för en man som alltid vill följa sina drömmar.

3. Läderfodral för män:

Läderfodral för män

Män älskar läderaccessoarer. Så varför inte experimentera med läderfodral också. Detta är en herrfodral tillverkad med Zak som faktiskt är en legering av koppar, zink, aluminium och magnesium och läder som är gjord till en fläta. Detta har hög oxidationsbeständighet och ser alltid nytt ut.

4. Terapiförankringar för män:

Terapiförankringar för män

Detta är en unik handgjord ankelband för män. Ankeln är gjord av magnetiska hematitpärlor som ger utseendet på den kraftfulla terapibiten och har pistolens metallfärg. Ankeln är gjord i koppar med magnetlås. Magnetlåset och Gauss i denna fotlänk ger det terapeutiska värdet.

5. Bridal Beaded Anklets:

Brudpärlor

Rött är den färg som indiska brudar har valt och de ser röda ut på sin speciella dag. Denna rödfärgade halsbandstil med pärlor är precis den rätta för en brud. Detta är inte den vanliga känsliga fotleden men det är fotleden med pärlorna gjorda som ett halsband. De röda pärlorna är bundna i kedjan och är lite tunga fotleder.

6. Beaded Pearl Anklets:

Beaded Pearl Anklets

Det här är fotleder av silver för kvinnor i ett kedjemönster. Ankeln har tre små pärlor med jämna mellanrum bundna på silverkedjan. Varje anklet har sju av dessa pärlset. Ankeln ska stängas med en silver S -kedja. Detta är idealiskt för ett bröllop och kan bäras av en brud.

7. Funky Beaded Anklets:

Funky Beaded Anklets

Det här är vackra fotleder tillverkade med färgglada himmelblå pärlor gjorda på tjockt brunt snöre. Unga flickor och tonåringar och flickor som går på college kan para ihop denna fotled med jeans, kjolar eller någon annan modern klädsel. Änden har ett blad som en charm för fotleden och ett metallmynt med en ros i mitten. Denna funky ankeln kan också användas för ett fotledsmodel.

8. Handgjorda pärlstavar:

Handgjorda pärlstavar

Allt som är handgjort ser vackert ut och är verkligen charmigt. Denna brunt kristall handgjorda anklet är gjord av tunn tråd och inte strängar är perfekta för en kvinna att skryta på stranden, sommarfest eller bara för en avslappnad promenad. En kvinna kommer säkert att vända många huvuden med den här pärlstavsen på fötterna.

9. Kristall- och kopparankar:

Kristall- och kopparankar

Detta är en modefodral för kvinnor med födelsestenen fixerad i de känsliga fotlederna med Swarovski -kristaller. De runda kopparpärlorna fixeras på lika avstånd tillsammans med kristallerna och födelsestenarna av hjärtan och diamanter. Slutet på fotleden har ett grått hjärta som hänger för den extra charmen.

Det trendigaste tillbehöret och till och med det eleganta som letar efter ens ben är de härliga pärlorna. Dessa kommer i mönster som man inte ens kan föreställa sig. De pärlstavsarmband och mönster med mycket variation i färgerna med avseende på pärlorna är det som gör dessa pärlbandslingar hisnande vackra. Man kan välja mellan tallriken som erbjuds och kan matcha nästan varje outfit med en pärlstav.