Anklets er det motetilbehøret som bæres rundt ankelen. Anklets er en del av motesmykker, og det er formelle typer ankler som kan brukes til og med på kontoret. Anklets kan være av ethvert metall som gull eller sølv, kan være funky med perler eller sjarm eller til og med som et enkelt armbånd..

Nye Beaded ankler i trend:

Vi skal nå ta en titt på de 9 beste ankellengene.

1. Beaded Knot Men’s Anklet:

Beaded Knot Men's Anklet

Dette er en anklet med perler med agat -edelstener, antikke ringer, treperler som er briljant foret i en antikk kjede. Dette er ideelt for en mann som elsker å slappe av og slappe av på strender eller helger. Dette er en subtil anklet som enhver mann kan rocke med stil.

2. Wooden Beaded ankler for menn:

Treperler til menn

Dette er en nydelig anklet med furuskogperler. Det viktigste i denne ankelen til menn er Jasper -edelstenen som er montert sammen med furutreperlene. Jasper -edelstenen er et symbol på fred, fysisk styrke og energi som er egenskapene som tilskrives en mann. Dette er den spesielle ankelen for en mann som konspirerer for alltid å følge drømmene sine.

3. Skinnankler for menn:

Lærankler for menn

Menn elsker skinntilbehør. Så hvorfor ikke eksperimentere med skinnankler også. Dette er en menns anklet laget av Zak som faktisk er en legering av kobber, sink, aluminium og magnesium og skinn laget til en flette. Dette har høy motstand mot oksidasjon og ser alltid nytt ut.

4. Terapi ankler for menn:

Terapi ankler for menn

Dette er et unikt stykke håndlaget anklet for menn. Anklen er laget av magnetiske hematittperler som gir utseendet til det kraftige terapistykket og har pistolmetallfargen. Anklen er laget av kobber med magnetlås. Magnetlåsen og Gauss i denne ankelen gir den terapeutiske verdien.

5. Bridal Beaded ankler:

Brudeperler

Rød er fargen som er mye valgt av indiske bruder, og de ser strålende ut i rødt på sin spesielle dag. Denne rødfargede halskjede -stilen med perler er akkurat den rette for en brud. Dette er ikke den vanlige delikate ankelen, men er ankelen med perlene laget som et halskjede. De røde perlene er bundet inn i kjedet og er litt tunge ankler.

6. perlerede ankler:

Perleankler med perler

Dette er ankler laget av sølv for kvinner i et kjedemønster. Anklen har tre små perler med like store mellomrom bundet på sølvkjeden. Hver anklet har syv av disse perlesettene. Anklen skal lukkes med en sølv S -kjede. Dette er ideelt for et bryllup og kan brukes av en brud.

7.Funky Beaded Anklets:

Funky beaded ankler

Dette er vakre ankler laget med fargerike himmelblå perler laget på tykk brun snor. Unge jenter og tenåringer og college -jenter kan koble denne ankelen med jeans, skjørt eller andre moderne antrekk. Enden har et blad som en sjarm for ankelen og en metallmynt med en rose i midten. Denne funky ankelen kan også brukes til anklet mot et ben.

8. Håndlagde Beaded Anklets:

Håndlagde perler

Alt håndlaget ser vakkert ut og er virkelig sjarmerende. Denne håndlaget ankelen i brun krystall er laget av tynn tråd, og ikke strenger er perfekte for en kvinne å skryte på stranden, sommerfesten eller bare for en uformell spasertur. En kvinne vil sikkert snu mange hoder med denne perlestrengen på føttene.

9. Krystall- og kobberankler:

Krystall- og kobberankler

Dette er en mote ankel for kvinner med fødselssteinen festet i de delikate anklene med Swarovski krystaller. De runde kobberperlene festes like langt sammen med krystallene og fødselssteinene laget av hjerter og diamanter. Enden av ankelen har et grått hjerte som henger for den ekstra sjarmen.

Det mest trendy tilbehøret og til og med det elegante på jakt etter bena er de nydelige perlene. Disse kommer i design som man ikke engang kan forestille seg. Designene og mønstrene med perler med ankler med mye variasjon i farger med hensyn til perlene er det som gjør disse beaded armbåndene fantastisk vakre. Man kan velge fra tallerkenen som tilbys og kan matche nesten hvert antrekk av en med en perlestrikk.