Anklets är ett smycke som bärs på och runt fotleden. Anklets känd som Payal och Pajeb i Indien bärs av nästan alla små tjejer, unga damer och äldre kvinnor. Från förr, om vi korsar bakåt, får vi veta att människor också brukade göra fotleder för gudens och gudinnornas avgudar. Sedan användes även damer över hela Indien och numera bärs världen över.

Det nya utseendet och utformningen av fotleder varierade olika från olika länder och hantverkare överallt. Brudankarna är en av de mest kostsamma fotlederna där du kan se fantastiskt hantverksarbete, fästa små klockor som ringer när du går, dubbade pärlor och pärlor som ser fantastiska ut med dina plagg.

Indian Bridal Anklet Designs:

Charmen med vristsmycken kan inte ignoreras. Några brudvristarmband vi kan ställa upp bland de bästa finns här.

1. Brudfodral med påfågeldesign i guld:

Brudfodral med påfågeldesign i guld

En brud utan smycken och det också utan betalning och ljudet av små klockor är inte den fullständiga bruden. Brudar går långsamt på sitt äktenskap och det stänkande ljudet av fotleder som bruden bär på gör hennes steg så speciella. Denna gyllene anklet är utformad med minakari -arbete, en liten påfågeldesign på kedjorna som är fästa vid den.

2. Brudfästet i silver:

Brudfodral i silver

Anklets ses oftast i silver och bärs vanligt av damer i det dagliga livet. Denna brudlänk är ett vackert exempel på silverfodralar pärlade med små diamanter och ett lager med små klockor som ger ljudet när bruden går.

3. Brudanklänningar i Polki Diamond Design:

Brudanklänningar i Polki Diamond Design

Det har kommit en ny design av polka diamanter på smycken. Diamanten i rundslipad form är gjord i guld och silver och många gånger i andra metaller också. Polka -designen är så i dessa dagar kan du se brudesmycken som till stor del accepteras av fusionister.

4. Pearl And Kundan Anklet:

Pearl And Kundan Anklet

Kundans smycken har prytts av den nya generationen i stor skala. Kundans arbete är formade speglar dubbade på metaller som uteslutande gör utmärkta smycken till låg kostnad. Brudsmycken är till stor del utvalda för att tillverkas med kundan designade smycken. Här är ett brudvristarmband tillverkat med kundanarbete.

5. Oflexibel brudankla:

Oflexibel brudankla

Anklets finns i flexibla och oflexibla utföranden. De flexibla fotlederna kan vara lätta att flytta på fotleden medan de oflexibla fotlederna är styva. De är tunga i design och dess arbete också. För att bära dessa fotleder har konstruktörerna gjort skruv för att fixera fotlederna ordentligt på vår fotlänk.

6. Fancy brudfodral med broscher:

Snygg brudfodral med broscher

Brudälskande nykter design kommer definitivt att älska den enkla fotleden. Anklets med en enda kedja och vackra broscher i slutet gör det väldigt bedårande. Brudar har mehendi på fötterna vilket kommer att se fantastiskt ut med dessa nykter utformade fotleder.

7. Färgglada brudankar:

Färgglada brudankar

Anklets med färgstark diamant är också het favorit i brudsmycken. De färgglada diamanterna i fotleden passar till brudkläderna. Flickor älskar att bära matchande smycken under sina dandiya -nätter. Denna design och många fler kommer att uppfylla dina krav ordentligt.

8. Brudanklänningar med hängande kedjor:

Brudanklor med hängande kedjor

Anklets finns i många utföranden. Att hänga fasta kedjor i en huvudkedja i fotleden är en mycket välbekant design i fotlänkskedjor. Här görs ankelkedjan mer attraktiv med stödkedjor av olika längd med färgglada diamanter i slutet. Det gör vackra fotsmycken.

9. Brudfodral med tåring:

Brudfodral med tåring

Brudbandet ser fantastiskt och komplett ut med en tåring fäst vid den. Brudens fötter är täckta med vackra mehendi, och fotleden med en ring fäst ger en fantastisk effekt på brudens skönhet.

Brudanklor är en huvuddel i prydnaden en brud bär. Traditionen att bära indiska smycken gör en brud vackrare. En traditionell look vid ett lyckligt tillfälle guld, guldpläterade och silver eller oxiderade smycken är heta favoriter. Brudvristarmband ses också allmänt med inlagda stenar, pärlor och pärlor som gör dem mer attraktiva.