Anklets er det mest stilige og fasjonable tilbehøret som appellerer til både menn og kvinner likt. Diamanter er den mest dyrebare steinen flauntet i nesten alt tilbehør. Den klassiske kombinasjonen av gull med diamanter går aldri av moten. Man kan flaunt ankler med diamanter, gull, hvitt gull etc. Disse kan være litt i den dyre enden, men likevel kan det være ens verdsatte besittelse i smykker trousseau.

Diamantankler for menn og kvinner med nye design:

Vi vil sjekke de 9 beste designene for diamantankler her. Velg din kjære og velg den.

1. Hjerteformede diamantankler for menn:

Hjerteformede diamantankler for menn

Dette er en nydelig diamantankelett for menn. Anklen er en gullkjede med hjerte som sjarm. Hjertet er besatt på utsiden med diamanter. Hjertesjarm kan ha symboler eller en inskripsjon gravert på dem.

2. Solid Diamond Anklet:

Massiv diamantankel

Denne er laget av 10 karat fint gull med solide diamantsnitt. Ankelens kjede er designet med et snittreppkjedemønster. Dette er en daglig slitasjeankel. Dette er ikke veldig forseggjort og ser derfor perfekt ut selv for en formell arbeidsmiljø.

3. Diamantfeste for menn med rosagull:

Diamantfeste for menn med rosagull

Denne er laget av roségull for menn med svarte ru diamanter. Dette er også en kombinasjon av gylne perler. De gylne perlene og diamantene ser elegante ut på en manns hånd. Denne er laget av rosengull som appellerer til en mann og d legger til hans majestet og storhet.

4. Unisex diamant ankelarmbånd i solid gull:

Solid gull unisex diamant ankelarmbånd

Denne er laget av 14 karat solid gull. Dette er et personlig diamantarmbånd for både menn og kvinner. Navnet er utformet og festet i ankelen i massivt gull med diamanter.

Se mer: Anklets For Girls

5. Gull CZ Diamond ankler for kvinner:

Gull CZ diamantankler for kvinner

Dette er en elegant anklet som kan brukes daglig for en kvinne. Denne har en liten rund CZ -diamant i en delikat gylden kjede. Dette kan være en perfekt gave til en ung kvinne eller en tenåringsjente som ville elske å skryte av denne ankelen.

6. Krystallankler for kvinner:

Krystallankler for kvinner

Dette er en perfekt krystall diamant anklet for vestlige antrekk og høye hæler eller stiletter. Dette er ikke i en vanlig gullkjede, men er som et band og besatt med strålende diamanter.

Se mer: Golden Anklet Designs

7. Black Diamond ankler for kvinner:

Black Diamond ankler for kvinner

Denne vakre ankelen med svart diamant er laget med perler med runde sorte diamanter. Denne er laget av gult gullkjede. Dette er veldig delikat og siden det er laget av svarte diamanter, kan det matche ethvert antrekk. Dette passer også med tradisjonelle antrekk.

8. Diamantankler i hvitt gull:

Diamantankler i hvitt gull

Dette er en enkel, delikat ankel i hvitt gull. Denne ankelen har en tynn hvitgullskjede og har et blomstermønster med fem kronblad med en hvit diamant i mellom. Dette er et perfekt gavealternativ for kvinner.

Se mer: Tradisjonelle design av sølvankler

9. Østerrikske diamantankler for kvinner:

Østerrikske diamantankler for kvinner

Dette er en delikat, nydelig østerriksk diamantankelett for kvinner. Dette har en tradisjonell appell og er laget av sølvlegering besatt med østerrikske diamanter. Diamantankelen har en fin rhodiumfinish og kan være ideell for festivaler og bryllup.

Diamanter ser elegante og stilige ut. Det kan være dyrt å kjøpe diamanter og diamanttilbehør. Men det er et stort følelsesfest når en bærer diamanter. Diamantankler i fantastiske mønstre og design er det viktigste som er det store høydepunktet i disse anklene. Disse anklene i diamanter er perfekte for enhver spesiell anledning eller er den beste gaven man kan gi våre kjære.