Et enkelt stykke pryd kan endre hele antrekket til en kvinne, og ankelen er en av dem. Anklet kan gi deg et elegant og stilig utseende, og det kan også tilføre glamour i personligheten din. Når det gjelder krystallsmykker, er krystallankler et av de mest populære ornamentene blant kvinnene.

krystall-ankler

Crystal Anklets Designs:

La oss ta en titt på Top 9 -krystallankletdesignene som er likt av de fleste av kvinnene.

1. Flower Crystal ankler:

Blomsterkrystallankler

Blomsterkrystallankler er svært nyttig for å legge til et moderne og samtidig etnisk utseende i personligheten din. Disse vakre blomsteranklene kan brukes av jentene, og til og med en ny brude kan også bære dem. Den blomstrende ankelen kan fullføre alle dine etniske og trendy antrekk.

2. Black Crystal ankler:

Svart krystall ankler

Svarte krystallankler er veldig berømte blant de unge jentene. Den skinnende krystallankelen kan forbedre skjønnheten i føttene dine og få deg til å få de vakre komplimentene fra menneskene rundt deg. Hvis du er en motefreak, vil den svarte krystallankelen være et ideelt valg for deg.

3. Multi Color Crystal ankler:

Flerfargede krystallankler

Legg til et par flerfarget krystallhylster med dine andre smykker, og det vil være nok å fullføre smykkeskrinet ditt. Det kan være et perfekt par anklet å ha med alle antrekk i alle farger. Få disse flerfargede krystallankene, og etter det er det ikke nødvendig å bytte ankler daglig for å passe med kjolens farger.

4. hjerte krystall ankel armbånd:

Hjerte krystall ankelarmbånd

Hvis du vil vise noe unikt i din stil, så er denne definitivt laget for deg. Dekorer ankelen din med de vakre hjerteformede krystallarmbåndene og la føttene danse til den spennende tonen i denne ankelen. Denne hjerteformede ankelen kan gi deg en magisk sjarm når du skal ha den rundt ankelen.

5. Clear Crystal Anklet:

Klar krystall ankel

Er du glad i enkle og nøkterne ting? Da er slike klare krystallankler laget for dine eneste. Denne typen ankler gir deg et enkelt og nøkternt utseende, men samtidig opprettholder de også et utseende av en moderne kvinne. Klar krystallankler finnes i forskjellige design og stiler.

6. Butterfly Crystal Anklet:

Butterfly krystall anklet

Butterfly anklet med Crystal kan gi deg et diva -utseende. Du kan finne så mange forskjellige farger av krystall i denne typen ankler, slik at du kan velge hvilken som helst farge du liker og gjøre føttene dine vakre som sommerfuglen.

7. Link Chain Crystal Anklet:

Lenkkjede krystall ankel

Vi kan se at anklene for det meste er laget av lenkkjedene, men å legge til et stykke krystall i det kan forbedre en kvinnes skjønnhet. Link -kjeden krystallankelen kan gi klærne et ekstraordinært utseende. Imidlertid kan forskjellige farger og design av krystall finnes i denne varianten.

8. Aqua Crystal Evil Eye Anklet:

Aqua Crystal Evil Eye Anklet

Hvis du vil lage din egen stilerklæring og også vil holde deg borte fra et ondt øye, så er dette et ideelt produkt for deg. For det meste med blå krystaller som kan tilføre skjønnhet på føttene dine på en elegant måte.

9. Crystal Toe Ring Anklet:

Krystall tåring anklet

Krystall tåringer anklet er noe unik stil med anklet. Det gir skjønnhet til tåen din sammen med føttene. Denne typen ankler kan brukes ved spesielle anledninger. Krystall tåringen anklet kan tilføre glamour i skjønnheten din og kan fullføre antrekket ditt for en funksjon eller for en fest også.

Vi kan se at hver kvinne liker å få de vakre komplimentene fra alle, og et lite stykke krystallankel kan gjøre det veldig bra for deg. Det er så mange design og varianter tilgjengelig i krystallankler, slik at du kan velge hvem som helst som passer best med antrekket ditt. Så få en av krystallanklene og lag din egen trendy og stilige uttalelse med et vakkert par krystallankel.