Anklen er et trendy og smart utseende som både menn og kvinner har brukt siden flere tiår. Anklet er et smykke som bæres ved anklene, og det er laget av metaller som sølv, gull, tråd og mange andre edle metaller. Kjedeanklene ser flotte ut og får føttene dine til å virke mer dyrebare. Man kan kle seg med alle slags sko med disse kjedeleddene og få ankelen til å se mer attraktiv ut enn noensinne.

Vakre og stilige ankeldesigndesigner for damer i trend:

La oss ta en rask titt på de 9 beste ankletkjededesignene.

1. Sizzling Gold Anklet Chain with Bells:

Sizzling Gold Anklet Chain with Bells

Denne typen vakre kjedeankledder ser veldig søte og vakre ut på unge jenter. Den vridde gud -ankelen har små klangfulle klokker som henger, noe som gir en tydelig lyd mens du går, noe som gjør det lett for andre å bli oppmerksom..

2. Unik Fine Anklets Chain:

Unik fin anklets kjede

Disse flotte ankletkjedene ser fantastisk ut og er perfekte for ømme og sexy ankler. Den fine kjeden i et bølgemønster ser fantastisk ut på enhver kvinne og går bra ved enhver anledning. Når den kombineres med skjørt eller med mansjetter med jeans, gir brukeren et mer sjarmerende utseende.

3. Trendy lenket kjede ankelen for jenter:

Trendy lenket lenke for jenter

Således ser en type trendy og kult utkoblet ankletkjede dynamisk ut og gir deg et stereotyp utseende. Anklen er designet i gull og mellom hvite steiner er besatt, noe som gir anklene et mer uttrykksfullt og spektakulært utseende og et flott design for jenter.

4. Cool Double Chain Butterfly Anklets:

Kule dobbeltkjede sommerfuglankler

Denne typen fantastisk utseende dobbeltkjede ankler ser veldig søt og kul ut. Den lille sommerfuglen som henger sammen med noen blomstermotiver ser fantastisk ut og får anklene til å se lette og søte ut på hunner.

5. Heart Shape Anklet Chain i sølv:

Heart Shape Anklet Chain i sølv

Sølv anklets kjede er den mest likte og verdsatte av kvinnens folk. Det lille hjertet som er lagt i lagene får det til å se strålende ut og sølvmetall sies å være en god leder av energi, og det kanaliserer positiv energi og sender den negative energien til jorden. Denne typen ankler er ideelle for strandfester.

6. Ren rullekjede:

Ren ankelen i rullkjede

Nesten alle aldersgrupper av menn elsker denne typen ren sølvvalsede kjeder. Anklen er merket og designet i 925 karat sølv og er 26 cm lang nok til å passe i en manns ankel og få ham til å se kul og fyr ut.

7. Anchlet Style Chain Anklet for menn:

Anchlet Style Chain Anklet for menn

Denne typen gullbelagte, ankerdesignede ankelleder blir stadig mer populære ettersom de ser veldig kunstneriske ut og formidler mye om brukeren uten referanser. Ankeret betyr mannens indre styrke, og krystallene som er besatt, får det til å virke mer revolusjonerende.

8. Star Chain Anklets for menn:

Star Chain Anklets for menn

Denne typen stjernespikket ankletkjede får en mann til å virke veldig kul og smart. Den forbløffende utseende ankelen gir et nytt utseende til menn og gir en ny stil og får dem til å se trendy ut og kan prydes ved enhver funky anledning uten problemer..

9. fasjonable sterling sølv kjede ankler:

Fasjonable lenker i sterling sølv

Anklen har blitt inspirert fra jødisk alder, og ankelkjeden ser veldig stilig ut og skiller seg fra andre typer ankler. Den er bred nok og passer godt til en manns ankel og gir et levende utseende når den bæres. Denne typen ankler ser kult ut når den bæres på ikke -hangouts eller på kule fester.

Anklets er et ornament som legger til og forbedrer personas personlighet med mange fold og miles. Anklene finnes i mye design og for enhver anledning, så du må få den i henhold til dem og få det hiphop og sexy utseendet på få sekunder.