Ankletsar eller fotlänkskedjor eller fotledsarmband är en snabbt ikapp trend och modeaccessoar bland män och kvinnor. Både män såväl som kvinnor turas om att skryta med dessa fantastiska fotleder. Det bästa med en fotled är att man kan bära dessa alltid och varje dag. Designerna, mönstren, färgerna och variationerna har gett människor en uppsjö av alternativ att utforska i fotbollsvärlden.

Senaste Mens Anklets i nya stilar:

Vi kommer att kolla in de 9 bästa fotlederna för herrar. Välj din bästa och välj den.

1. Läderfodral:

Läderfodral

Lädertillbehör är alltid en hit bland män. Så läder i en ankel är bara det perfekta modeaccessoaret för en man. Dessa fotleder i äkta läder är tillverkade i ett flätat mönster i två lager stängda med ett lås. Dessa ser bra ut med sneakers och fritidskläder som chinos, cargos, shorts etc..

2. Golden Mens Anklets:

Golden Mens Anklets

Detta är verkligen en stil uttalande för män. Det här ser väldigt trendigt och supersexigt ut på män. Det ser lite annorlunda ut med guldets bling men män kan verkligen prova detta för att bli lite annorlunda och snygga. En man kan få detta för sitt uppdaterade tillbehör.

3. Blue Ship Wheel Anklets:

Blue Ship Wheel Anklets

Det här är en cool ankel för män. Detta är en blåfärgad sladdfodral med en skeppshjul charm i silver. Den mörkblå sladden av vax ser elegant ut och passar nästan alla kläder för en man.

4. Macrame Mens Anklet Smycken:

Macrame Mens Anklet Smycken

Macrame är en konst att knyta i grunden. Det är sättet att knyta sträng för att bilda olika mönster. Dessa makrame fotleder med metalltonade guldfärgade skalle är perfekta för en man. Det här ser riktigt maskulint, tungt och samtidigt väldigt sexigt och modernt ut.

5. Koppar Dubbel Charmed Anklets:

Koppar Dubbel Charmade Anklets

Detta är en snygg anklet tillverkad med rött koppar med två små designer koppar charmar fästa vid den. Det här är väldigt vackert i den rostiga kopparfärgen och är inte särskilt tungt. Ankelbandet har ett kedjemönster.

6. Trendiga Mens Anklets:

Trendiga Mens Anklets

Detta är en härlig ankelband i lädersträng för män. Ankeln har två strängar och har pärlor och ihåliga cirklar av metall och har ett abstrakt mönster fäst vid den. Det här är en bra fotlänk att visa upp i shortsen och solbrända sommarbenen för den där kantiga looken hos en man.

7. Beaded Woven Mens Anklets:

Beaded Woven Mens Anklets

Detta är ett härligt vävt vristarmband för män. Denna fotled är tillverkad i ett armband med små orange och gröna pärlor vävda i ett platt mönster. Ankeln har en slits och kan spännas med en knapp som sitter fast på andra sidan.

8. Fiskbenfodral:

Fiskben Anklets

Detta är en absolut hit bland alla unga män där ute. Män som älskar mode kommer att älska detta fantastiska smycke som är en brun sladdankla av vax med ett bladgrönt fiskben fäst vid fotleden som en charm.Detta är en utmärkt present till män.

9. Infinity Anklets:

Infinity Anklets

Detta är en härlig minimalistisk brunfärgad ankel med en oändlig charm fäst som ser riktigt fantastisk ut på en mans fotled. Detta är gjort med brun sladd av vax.

För att ge många dimensioner till ens personlighet och för att öka popularitetsgrenen är dessa fantastiska fotleder det perfekta tillbehöret för en man. Utan att ta mycket tid och energi kan en man faktiskt få en helt ny annorlunda han genom att använda dessa fotleder som är gjorda bara för män.