Uavhengig av alder og bakgrunn har ankler alltid vært yndlingssmykker for indiske kvinner. Den søte jingelen til anklene vil sikkert smelte hjertet til noen. Det anses også som gunstig å gi ankler til nyfødte og nygifte bruder. Anklets er også viktige ikoner for indisk kultur og legemliggjør femininitet og nåde.

anklet design

Med tiden har designene til ankler blitt transformert for å imøtekomme den moderne generasjonen. Det er mange trendy design tilgjengelig på markedet som er mer slanke og egnet for arbeidende kvinner. Imidlertid har tradisjonelle ankletdesign ikke mistet sin betydning og er fortsatt integrert i de fleste anledninger.

Populære og forskjellige typer ankler for kvinner:

Det er mange typer ankletdesign tilgjengelig på markedet, og de populære blant dem inkluderer:

1. Metallankler:

Metallankler for kvinner kommer i forskjellige metaller som sølv, gult gull, hvitt gull, tysk sølv, nikkel, messing og kobber. Disse er vanligvis mer foretrukne på grunn av deres robusthet og lange levetid. Fra et enkelt metallisk ankelarmbånd til et sofistikert design, metallankler kommer i forskjellige størrelser og former som passer for enhver smak. Metallankler kommer også i en pyntet variant, besatt med steiner og fargerik emalje. Denne sorten er veldig populær blant indiske kvinner som foretrekker å pynte føttene med flotte tilbehør.

2. Beaded ankler:

Beaded ankler foretrekkes av kvinner som elsker å leke med farger. Perler kommer i en rekke farger og kan blandes for å passe til nesten alle antrekk. Beaded ankler er veldig stilige og enkle å lage. Man kan finne perler i en rekke former som hjerte, rør og stjerner. Alt du trenger er en tråd, et par flerfargede perler og en lås for å designe en fasjonabel anklet med perler. Disse søte anklene er perfekte for strandklær, casuals og vestlige antrekk. Kombiner dem med fargerike flip-flops eller strappy hæler, så er du klar til å stjele showet.

3. Skallankler:

Shell Anklet -design er den nyeste stilen i ankelsegmentet. De kommer i en rekke vakre skjell som er festet sammen eller til og med løse skall som henger sidelengs. Shell ankler er veldig fasjonable og er flotte for strandfester. Imidlertid kan du også bruke dem med uformelle antrekk som shorts og skjørt for å markere føttene dine med noe funky tilbehør. Skallankler kommer i en rekke design, fra et enkelt ankletarmbånd til et tungt boho -design sammen med mynter og perler. Shell -ankler er også en flott måte å bevare minnene dine fra den perfekte turen til stranden.

4. Sjarmerankler:

Sjarmerende armbånd til ankler foretrekkes av kvinner som liker å bruke slanke, stilige og enkle smykker. Den kommer i forskjellige metaller, vanligvis lette, med en rekke stilige sjarm knyttet til dem. Disse er iøynefallende og elegante, med et alternativ til å velge lykkesjarmene dine som passer dem. Fra talismans til søte lykke -sjarm, sjarmankler er veldig allsidige og kan utformes på en rekke måter. De er ideelle for høyskolejenter og unge kvinner som tror på en klype lykke til.

5. Birthstone ankler:

Hvis du er en person som tror på kraften til fødselsstein, så er disse ankellene noe for deg. Birthstone-ankler har fødselsstein og edelstener innebygd i dem som turkis, kattøye og perler. Man kan også finne billigere versjoner av disse anklene som krystaller, cubic zirconia etc. Birthstone Anklets er ideelle for folk som liker å ha sine lykkesteiner, ikke bare på hendene, men også på føttene og pryde dem samtidig. Disse ankellene tiltrekker seg ikke bare kraften i din fødselsstein, men er også et kult tilbehør for å skryte av føttene.

6. Letter Anklets:

Hvis du er en person som elsker å uttrykke deg kreativt, så er brevankler perfekte for deg. Brevankler er tilpasset og lar deg snakke gjennom føttene. De er vanligvis laget i metall som sølv, gult gull eller rosagull og kommer i en metallnavnstang eller håndstemplede bokstaver som er festet sammen. Bokstavankler utgjør den perfekte kjærlighetsgaven som alltid kan forbli hos dem, uansett hvor de går. Brevankler kommer vanligvis i klare meldinger som “Kjærlighet”, “Mamma”, etc., men etter forhåndsbestilling kan du få dem tilpasset et bestemt navn, melding eller design som er unikt for deg.

La oss se på noen tradisjonelle og nye trendy ankelsmykker som er populære blant kvinner.

Siste anklet design:

Her er våre topp 25 nyeste anklet design for jenter som følger.

1. Den stilige ankelen:

anklet-designs-classy-anklet

Det er et flott, elegant ankletdesign for damer laget av messingmetall og er preget med fargerike krystallsteiner. Den har et antikt utseende, og den røde og grønne blomsterdesignen matcher nesten alle indiske antrekk. Slike ankler brukes på tradisjonelle funksjoner på sareer og lehengas for å få ditt utseende kongelig.

2. Sølv brude ankler:

anklet-design-sølv-brude-ankler

Tunge sølvankler er et must for hver brud på hennes spesielle dag. Anklene er laget av tysk sølv, med edelstener og diamanter for å gi ankelen et nydelig design. Steinene kan tilpasses brudens antrekk. Man kan også legge til et par små jingler for å gjøre det mer grasiøst. Det er en av de beste sølv anklet designene.

3. Fjærfot:

anklet-design-fjær-anklet

Denne svarte ankelen er en nydelig design å bruke på casuals, og er for det meste begavet til noen helt spesielle. Den svarte ankelen ser delikat ut som en fjær og har forskjellige krystallperler festet til den. Designet kan gjøres fargerikt ved å blande flerfargede fjær, perler og steiner på markedet og feste søte jingler til det.

4. Tradisjonell gullfeste:

anklet-design-tradisjonell-gull-anklet

Uansett design kan være, gir ankler et glamorøst utseende når de er laget av gull. Denne tradisjonelle utformingen av ankelen er laget av gull med flere toner. De brukes på tradisjonelle og uformelle antrekk. Noen bruder som ønsker å ha et enkelt utseende, velger også et slikt design for enkle anledninger.

5. Blue Bead Anklet:

anklet-design-blå-perle-anklet

Hva er mer attraktivt enn en anklet med perler og gullheng? Denne vakre ankelen er laget av flotte perler i blå og gylne farger. Tråden er laget av perler og en gylden kjede med nydelige anheng som henger ned. Det gir det perfekte strandutseendet. Slike perler brukes også til å lage to strenger i ankelen og gi den et unikt utseende. Dette er en av de populære ankletdesignene for tenåringsjenter.

6. Antikk Pearl Anklet:

anklet-design-antikk-perle-anklet

Denne flotte perlenkelettdesignen kommer garantert til å fange hjertet til antikke elskere. Denne siste ankletdesignen gir et fantastisk utseende når den bæres med etnisk slitasje. Den er laget av sjøperler med messingmetall og krystallstener besatt i den. Slike design er sterkt bestilt av kvinner som foretrekker et kongelig utseende enn utseendet. Slike design bæres av Rajwadas og Rajputs som ønsker å se grasiøs ut.

7. Ajmeri Payal Design:

anklet-designs-ajmeri-payal-design

Disse er for kvinner som elsker å bære ringende Payal som gir en høy jingle når den bæres! Et gammelt Ajmeri -design laget av metall med mange små bjeller vil sikkert trekke oppmerksomhet når du går. For det meste brukes slike ankler i tradisjonelle danser som Bharatanatyam, Kuchipudi og Garba.

8. Kholkhal ankler:

anklet-designs-kholkhal-ankler

En enkel ankeldesign gir føttene et antikt utseende. Denne typen ankler er laget av gull og er laget i en sirkulær form. Det er ikke lagt noen dekorative ting til det, og det ser likevel grasiøst og unikt ut. De er ganske tunge ettersom de er laget i gull og er derfor kanskje ikke til vanlig bruk. De bæres spesielt av kastene Rabari, Marwadi og Bharwad i Gujarat.

9. En Funky Anklet:

anklet-designs-a-funky-anklet

Vil du ha på deg noe funky? Her er et ganske funky design, dekorert med perler av din favorittfarge i to tråder besatt med steiner. Disse moteanklene er kjent for ferieklær, spesielt på strender. De er fargerike og kan umiddelbart forvandle selv det kjedeligste antrekket for å få deg til å ligne en diva.

10. Knitted Toe Ring Anklet:

anklet-design-strikket-toe-ring-anklet

Denne heklet ankelen for jenter er lett å lage hjemme. Den er godt strikket med ulltråder i blomsterdesign. Ankelbåndet har en tåring for å støtte designet. For å legge til sin skjønnhet, er det satt på små gylne perler. Dette gir et fantastisk blikk på casuals, spesielt når det bæres med lange skjørt på stranden.

11. Diamond And Heart Anklet:

Diamant og hjerte anklet

Liker du å ha hjertedesignede smykker i garderoben din? Her er en forførende ankletdesign laget av legering og besatt med fantastiske diamanter. Hjertet og blomsterdesignen legger til sin skjønnhet. Dette er en skikkelig gave fra en elsker til sine elskede kvinner. Hjertesjarm anklene med fløyelbånd gir føttene dine et fantastisk utseende under kveldskjoler.

12. Enkel Butterfly Anklet:

anklet-design-enkel-butterfly-anklet

Dette er en fasjonabel anklet med et enkelt og elegant utseende. Det er en enkel sølvankel med en sommerfugl besatt på slutten. Det er også lenket med stille jingler for å gi et trendy utseende på casuals.

13. Star Designed Anklet:

anklet-designs-star-designet-ankel

Stjernene har alltid vært sjarmerende for jenter. Så hvorfor ikke stud dem inn i deres favorittsmykker. Denne enkle kjedeleddet er besatt med stjerner for å gi et sjarmerende utseende på casuals som korte skjørt, korte kjoler etc. Denne designen er et populært valg blant tenåringer og passer for unge jenter og småbarn for et søtt og søtt utseende.

14. Silver Artisan Anklet Design:

anklet-design-sølv-håndverker-anklet-design

Denne typen vakre ankler er svært populær for små piknik eller fester. De svingete anklene er laget av sterling sølv. Dette designet er et blikk på månen og solen som danser med hverandre. Det symboliserer kjærlighet, tålmodighet og sensualitet. Dette stykket kan også gis til din kjære for å øke dybden på et sterkt bånd.

15. Bølget utformet ankelarmbånd:

anklet-design-bølget design-ankel-armbånd

Dette er et søtt design laget av sterling sølv. Det gir et bølget blikk til betrakteren, festet med krystallstein i hvitt. Denne designen foretrekkes på strendene om somrene for å bli med på bølgene på stranden. Det kan også være en kul gave til din beste venn, ettersom det også er et symbol på sannhet og vennskap. Sjarmer som solen, månen, sommerfugler, hjerter, delfiner etc. kan legges til for å gi et attraktivt utseende og mening.

16. Shell Anklet Design:

anklet-design-shell-anklet-design

Vil du gi deg selv et unikt sjø- eller strandutseende? Her er et nydelig ankletarmbånd som gir deg et elegant utseende. Den er laget av legert metall og skjell. For å øke skjønnheten er ankelen strukket til tå og danner en ringtype. Et skall symboliserer renhet, kjærlighet, religion, etc. Den brukes også under tradisjonelle kjoler som choli og lehengas.

17. Fantastisk ankelarmbånd:

anklet-designs-sexy-anklet-armbånd

Vil du leke med øynene til guttene? Prøv denne vakre ankletdesignen. Legg noen svarte perler til en liten tynn kjede og ha den på et svart antrekk for en fest. Denne usynlige ankelen vil sikkert tiltrekke øynene til flere deltakere rundt. Du kan også lage det hjemme ved å bruke fargen på perler som matcher antrekket ditt for kvelden.

18. Gullfot med sjøhestdesign:

anklet-design-gull-anklet-med-sjø-hest-design

En delikat design er verdt å ha på et par jeans og capris. Denne designen med en enkel gullkjede er festet med en liten, men sjarmerende sjøhestsjarm. Dette mønsteret symboliserer kvinnelighet hos en kvinne som elsker å leke med de vakre elementene i naturen og sjølivet. De er mest foretrukket av kvinner som elsker et enkelt, men sofistikert utseende.

19. Indo Western Anklet Design:

anklet-designs-indo-western-anklet-design

Denne ankelen er en kombinasjon av den indiske og den vestlige ankelen. Denne fusjonsankelen er laget av en tykk kjede og noen gulljinger, populært kjent som ghungroo. For å gi det et nytt utseende, kan du legge til små jingler eller små former. Slike ankler brukes til vanlig bruk og er best egnet på høyhælte sandaler og etnisk slitasje ved noen få anledninger.

20. String Anklet:

anklet-designs-string-anklet

Lei av å ha gull- og sølvankler? Her er et nytt håndlaget ankletdesign. Den er laget av enkle strenger og matchende perler. Det beste er at du kan velge fargen på snoren og perlene som passer best til antrekket ditt. De gir deg et annet utseende på casuals for fester eller vanlig bruk også. Det kan enkelt lages hjemme med en rekke elementer og design etter dine ønsker.

21. Lagdelt anklet design:

anklet-design-lagdelt-anklet-design

Denne utformingen av ankelen gir deg et dristig og fantastisk utseende. Du kan bære dette designet som en enkelt betaling eller på begge bein om gangen. Den er laget av tre forskjellige ankler, som er håndlaget. Den ene gir et tradisjonelt utseende, mens de to andre får et funky utseende. Den passer best til hverdags eller kan brukes med fest. Slike lagdelte ankler gir også et dristig utseende på høye hæler, noen ganger trukket til hælen starter.

22. Designet med glidelåsfeste:

anklet-design-glidelås-anklet-design

Tenker du på noe annet for å fange øynene? Her er et unikt design for ankler. Denne designen gir en illusjon om at huden din er glidelås med en kjede som holdes halvåpen. Designet er laget av en bronse kjede, og sjarm er lagt til for å gi det et livlig utseende. Slike design er attraktive for vanlig bruk eller på casuals for et funky utseende.

23. Baby Floral Anklet Design:

anklet-design-baby-floral-anklet-design

Hva er søtere enn en liten pjokk som har på seg en fasjonabel ankelkjede? Denne vakre babyen ankelen er laget av en enkel kjede besatt med rosa koraller og ferskvannsrosa perler. Det gir et søtt utseende for små og delikate føtter som bare tar sine første skritt. Slike ankler er også begavet til de ventende mødrene på baby shower eller begavet på fødselen.

24. Polki Anklet Design:

anklet-designs-polki-anklet-design

Polki -designet må vinne popularitet i smykkeverdenen. Designet er en kombinasjon av gull- og Polki -diamanter med krystallperler. En nydelig kombinasjon av rødt og grønt gir den en allsidig design som kan fungere med alle tradisjonelle antrekk som ghagra, saree eller til og med churidar. Designet dekker en stor del av føttene, og får dem til å se fulle og storslåtte ut. De er hovedsakelig slitt til ekteskap, sangeet og andre tradisjonelle anledninger.

25. Sølv- og krystallsteinankel:

anklet-design-sølv-og-krystall-stein-anklet

Denne ankletdesignen for jenter er veldig etterspurt etter sitt fantastiske og elegante utseende. Det er en kombinasjon av sølvdesign og flerfargede krystallstener besatt i den. Slike ankler er sterkt sett båret av profesjonelle dansere i Bharatanatyam og Kuchipudi. De gir et strålende utseende til føttene og passer for de fleste tradisjonelle antrekkene. De kommer i en rekke fargede steiner som matcher de fleste antrekkene.

Neste gang du er på jakt for å markere føttene dine, husk å prøve disse kule, trendy designene. Tross alt sier de at skjønnheten i føttene dine gjenspeiler hele din personlighet. Så gå videre og kom med en stilerklæring med disse designene. Du kan også ta et skritt foran og lage noen design som er unike og personlige for deg. Stå stolt på de to vakre føttene, og skryt av favorittdesignene dine som gjenspeiler din ånd og personlighet.