Damer älskar att skämma bort sig själva. När det gäller salonger njuter de fullt ut eftersom de kan föryngra och slappna av och till och med ge huden en vacker makeover.

Bästa hemmagjorda ansiktsbehandlingar för fet hud

Damer med fet hud kan njuta av några typer av ansiktsbehandlingar och bibehålla utstrålning och frisk hud. Vanliga ansiktsbehandlingar rengör din hud djupt och tar bort smuts och föroreningar. De hjälper dig också att se ung och charmig ut.

Hemmagjorda ansiktsbehandlingar för fet hud:

Här är våra 10 bästa hemmagjorda ansiktsbehandlingar för fet hud.

1. Casual Ansiktsbehandling för fet hud:

Casual Ansiktsbehandling för fet hud

Vanliga ansiktsbehandlingar är kostnadseffektiva ansiktsbehandlingar. Rengör först med ånga och exfoliera sedan med skrubb. Med tanke på hudtyp måste du välja en mask som återfuktar din hud och får den att se perfekt fuktad ut och inte extra fet. Det tar bort hudens matthet och får dig att känna dig energisk. Undvik om du har akne. Detta är den bästa ansiktsbehandling för fet hud hemma.

2. Ansiktsbehandling för att minska akne:

Ansiktsbehandling för att minska akne

Ansiktsbehandling för akne -minskning är akut endast för dem som har akne på grund av sin fet hud. Det är OK för tonåringar och naturligtvis för vuxna. Denna process inkluderar djuprensning, ånga och sedan exfoliering av tilltäppta porer. Olika masker kan appliceras eftersom mängden akne bildas, det kan en hudläkare berätta bäst om. Detta är den bästa fet hud i ansiktet.

3. Elektriska ansiktsbehandlingar för fet hud:

Elektriska ansiktsbehandlingar för fet hud

Dessa ansiktsbehandlingar är ganska vanliga nu. Elektriska ansiktsbehandlingar görs med hjälp av två trollstavar som avger positiva såväl som negativa strömmar. Dessa används bäst på grund av dess vävnadsstimulering och ökad cirkulation. Musklerna lyfts och såg mer glödande ut. Det är bra ansiktsbehandling för fet hud.

4. Frukt ansiktsbehandling för fet hud:

Frukt i ansiktet för fet hud

Frukt ansiktsbehandlingar är de mest eftertraktade på grund av dess naturliga väsen och kostnadseffektivitet. Enzymerna och antioxidanterna som tas emot från frukterna hjälper till att minska mörka fläckar och fina linjer utan att ge några slags biverkningar. C -vitamin är fördelaktigt och får huden att se strålande ut. Detta är den bästa hemmagjorda ansiktsbehandling för fet hud.

5. Antioxidant ansiktsbehandling för fet hud:

Antioxidant ansiktsbehandling för fet hud

Antioxidanter hjälper huden att bekämpa de hårda UV -strålarna. De gör huden tråkig får fläckar som är för envisa för att gå. Ansiktsbehandlingarna behöver krämer och masker berikade med vitaminerna A, C och E. Porerna rengörs och smuts avlägsnas. Detta är en av de bästa hemmagjorda ansiktsbehandlingarna för fet hud.

6. Guld ansiktsbehandling för fet hud:

Guld ansikts hemma

Guld ansiktsbehandling är en unik och dyr ansiktsbehandling där krämen om den innehåller 24-karat rent guld. Denna kräm tränger lätt in i huden och guld har en stor effekt på avlägsnande av toxiner och föroreningar. Detta får också nya celler att växa och får damerna att se unga ut med en mjuk och strålande hud. Detta är den bästa guld ansiktsbehandling för fet hud

7. Växtbaserad ansiktsbehandling för fet hud:

Växtbaserad ansiktsbehandling för fet hud

Växtbaserade ansiktsbehandlingar läker för akne, det är också naturligt. Det kontrollerar olja och lugnar huden med antiseptiska egenskaper. Växtbaserade ansiktsbehandlingar hjälper också till att ta bort pormaskar och whiteheads. Det tar bort de döda cellerna och får nya att växa. Växtbaserad ansiktsbehandling som innehåller Neem är tänkt att vara den bästa ansiktsbehandling för fet hud.

8. Pearl Facial för fet hud:

Pearl Face för fet hud

Pearl face tar bort solbränna och hjälper till att lysa upp huden. För det första måste huden rengöras djupt för att få tillbaka sin förfining. Därefter masseras en pärlkräm lätt och följs av applicering av pärlemask. Det återupplivar huden och låter den återfuktas. Detta är den bästa ansiktsbehandling hemma för fet hud.

9. Silver ansiktsbehandling för fet hud:

Silver ansiktsbehandling för fet hud

Silver ansiktsbehandlingar avgiftar och renar huden från smuts och föroreningar. Den innehåller en glödskrubba, gel, grädde och några ansiktsförpackningar som omedelbart tar bort mattan från huden. Det återställer hudens pH -balans och rengör porerna och förhindrar att fula pormaskar bildas. I slutet kommer din hud att vara charmig och mjuk. Detta är den bästa ansiktsbehandling för fet hud i hemmet.

9. Ost ansiktsbehandling för fet hud:

Ost ansiktsbehandling för fet hud

Mejeriprodukter kan vara bra ingredienser för ansiktsrecept eftersom de är naturliga och har långvarig effekt. Rengör ditt oljiga ansikte med en lugnande och näringsrik ostmask. En matsked keso och honung kan tillsättas med mosade jordgubbar och lite mjölk. Applicera och tvätta av inom 10 minuter. Detta är den bästa hemmagjorda ansiktsbehandling för fet hud.