Guld används inte bara i smycken och smycken för festivaler, utan en stor del av detta guld lagras för det gyllene du där metaller som guld har visat sig vara uttryckligen bra för din hud, särskilt de oljiga typerna.

ansiktsbehandlingar i guld för fet hud

Indien har alltid varit angelägen om att använda ekologiskt framför kommersiellt. Nu kan vi inte smälta guld och gnugga det på vår hud och därför har några av de veteraniska kosmetologerna funnit det enklare sättet för dig att införliva guld i din skönhetsvård. Dessa kommer i kommersiellt tillverkade flaskor men de är alla ekologiska och lätt effektiva.

Hur gynnar ansiktsbehandling av guld:

Innan vi går vidare till de olika kommersiella produkterna måste vi veta hur guldet kommer att hjälpa oss i våra hudproblem. Nu är guld en av de mjukaste justerbara metaller och detta när det masseras i huden hjälper dig att öka ditt blodflöde. Dessutom har guld tillkännagivits som ett klassiskt sätt att avlägsna toxiner där friktionen under massage gör att toxinerna underifrån fastnar vid lagret på guldet. Bortsett från att hudcellförnyelse och anti -åldrande kan hållas tillbaka med guld när det återupplivar och föryngrar din hud.

Guld ansiktsbehandlingar för fet hud:

Här är våra 9 bästa ansiktsbehandlingar i guld för fet hud.

1. VLCC Gold Ansiktsbehandling för fet hud:

VLCC guld ansikts kit

VLCC -satsen kommer i fyra rör, guldskalningsmasken, guldkrämen, guldgelén och guldskrubben. Förpackningen tillsammans med 24 karat guld innehåller essensen av gurkmeja och citron som gynnar din hud och ljusnar och lyser upp din hud. Guldgelén levereras med extrakt av gallnötter som håller din hud näring och kondition.

2. Nature’s Essence Gold Facial för fet hud:

Natures essence guld ansikts kit

Tillsammans med guldextrakten innehåller Nature’s essens pepparmynta som arbetar med att fräscha upp huden från cellnivåerna så att de öppna porerna kyls och stängs så att toxiner inte kan ersätta dem. Detta är den bästa guld ansiktsbehandling för fet hud.

3. Shahnaz Husaain guld ansiktsbehandling för fet hud:

Shahnaz ansikts kit i guld

Shahnaz Hussains 24-karats ansiktspaket i guld fungerar smidigt på din hud där den fuktgivande gelén mjukar upp grov och torkad hudpassage medan guldskrubben hjälper dig att hantera anti-aging och hudgrånande. Sedan finns det utstrålningsgelén speciellt framtagen för hudljus och fläckreducering.

4. Ayurvedas Instant Glow Gold Facial för fet hud:

Ayurvedas ansikts kit för instant glow gold

Detta är ett utökat ansiktspaket från Ayurveda som är en av de mest pålitliga och eftertraktade skönhetsvårdsrutinerna. Satsen innehåller fem olika produkter. Massagekrammen och det återfuktande serumet fungerar på de inre cellerna för att ge dig en bra blodcirkulation blandad med mjuk föryngrad hud. Rengöringen och skrubben hjälper dig att bli av med nödvändiga gifter och smuts och masken till slut lämnar dig med en felfri hud. Detta är den bästa guld ansiktsbehandling för fet hud.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Ansiktsbehandling för fet hud:

Lotus herbals Radiant gold ansikts kit

Ta en trettio minuters makeover -utmaning med Lotus Herbals strålande guld ansikts kit och du skulle aldrig bli besviken. Detta är ett snabbverkande kit för snabbglödguld från Lotus som består av rengöringsmedel för att avlägsna ansikte från resterande smink eller toxin. Det finns också en strålningsaktivator.

6. Oxy Glow Gold Ansiktsbehandling för fet hud:

Oxyglow guld ansikts kit

Ungefär som de andra ansiktspaketen även här hittar du en gyllene rengöringsmedel, en gyllene fuktkräm med en skrubber och gel, för att inte glömma ansiktsförpackningen. Detta är ditt perfekta val för borttagning av solbränna där du kan dra nytta av guld för att förnya din rättvisa och smidiga hud. Blandat med honungsprodukter kommer din hud att återfå sitt friska utseende på nolltid.

ansiktsbehandlingar i guld för fet hud