Damer elsker å skjemme bort seg selv. Når det kommer til stuer, liker de det fullt ut, ettersom de kan forynge og slappe av, og til og med gi huden en vakker makeover.

Beste hjemmelagde ansiktsbehandlinger for fet hud

Damer med fet hud kan unne seg noen få typer ansiktsbehandlinger og opprettholde utstråling og sunn hud. Vanlige ansiktsbehandlinger vil rense huden dypt og fjerne smuss og forurensning. De hjelper deg også med å se ung og sjarmerende ut.

Hjemmelagde ansiktsbehandlinger for fet hud:

Her er våre 10 beste hjemmelagde ansiktsbehandlinger for fet hud.

1. Uformelt ansiktsbehandling for fet hud:

Uformelt ansiktsbehandling for fet hud

Vanlige ansiktsbehandlinger er kostnadseffektive ansiktsbehandlinger. Rengjør først med damp og eksfolier deretter med skrubb. Med tanke på hudtypen må du velge en maske som fukter huden din og får den til å se perfekt fuktet ut og ikke ekstra fet. Det fjerner sløvhet i huden og får deg til å føle deg energisk. Unngå hvis du har kviser. Dette er den beste ansiktsbehandling for fet hud hjemme.

2. Ansiktsbehandling for å redusere akne:

Ansiktsbehandling for å redusere kviser

Ansiktsbehandling for akne reduksjon er akutt bare for de som har akne på grunn av sin fet hud. Det er OK for tenåringer og selvfølgelig for voksne. Denne prosessen inkluderer dyprensing, damp og deretter eksfoliering av de tilstoppede porene. Ulike masker kan brukes på grunn av mengden akne, det kan en hudlege fortelle deg best om. Dette er den beste fet hud i ansiktet.

3. Elektriske ansiktsbehandlinger for fet hud:

Elektriske ansiktsbehandlinger for fet hud

Disse ansiktsbehandlingene er ganske vanlige nå. Elektriske ansiktsbehandlinger gjøres ved hjelp av to tryllestav som avgir positive så vel som negative strømmer. Disse brukes best på grunn av vevstimulering og økning i sirkulasjon. Musklene løftes og så mer glødende ut. Det er godt ansiktsbehandling for fet hud.

4. Frukt ansiktsbehandling for fet hud:

Frukt ansiktsbehandling for fet hud

Frukt ansiktsbehandlinger er de mest ettertraktede på grunn av sin naturlige essens og kostnadseffektivitet. Enzymer og antioksidanter som mottas fra fruktene bidrar til å redusere mørke flekker og fine linjer uten å gi noen form for bivirkninger. C -vitamin er gunstig og får huden til å se strålende ut. Dette er den beste hjemmelagde ansiktsbehandling for fet hud.

5. Antioksidant ansiktsbehandling for fet hud:

Antioksidant ansiktsbehandling for fet hud

Antioksidanter hjelper huden med å bekjempe de sterke UV -strålene. De gjør huden kjedelig og får flekker som er for sta til å gå. Ansiktsbehandlingene trenger kremer og masker beriket med vitaminene A, C og E. Porene rengjøres og smuss fjernes. Dette er en av de beste hjemmelagde ansiktsbehandlingene for fet hud.

6. Gull ansiktsbehandling for fet hud:

Gull ansikts hjemme

Gull ansiktsbehandling er en unik og dyr ansiktsbehandling hvor kremen hvis den inneholder 24 karat rent gull. Denne kremen trenger lett inn i huden, og gull har en stor effekt på fjerning av giftstoffer og urenheter. Dette får også nye celler til å vokse og får damene til å se unge ut med en myk og strålende hud. Dette er den beste gull ansiktsbehandling for fet hud

7. Urte ansiktsbehandling for fet hud:

Urte ansiktsbehandling for fet hud

Urte ansiktsbehandlinger helbreder for akne, det er også naturlig. Den kontrollerer olje og beroliger huden med antiseptiske egenskaper. Urte ansiktsbehandlinger hjelper også med å fjerne hudormer og whiteheads. Det fjerner de døde cellene og får nye til å vokse. Urte ansikts som inneholder Neem skal være den beste ansiktsbehandling for fet hud.

8. Perle ansiktsbehandling for fet hud:

Perle ansiktsbehandling for fet hud

Pearl ansikts fjerner solbrunhet og hjelper til med å lysne opp huden. For det første må huden rengjøres dypt for å få tilbake forfining. Deretter masseres en perlekrem lett og deretter påføres en perlemaske. Det revitaliserer huden og lar den bli fuktig. Dette er den beste ansiktsbehandling hjemme for fet hud.

9. Sølv ansiktsbehandling for fet hud:

Sølv ansiktsbehandling for fet hud

Sølv ansiktsbehandling avgifter og renser huden mot smuss og forurensning. Den inneholder en glødskrubbe, gel, krem ​​og noen ansiktspakker som umiddelbart fjerner sløvhet fra huden. Det gjenoppretter pH -balansen i huden og renser porene og forhindrer at det dannes stygge hudormer. På slutten vil huden din bli sjarmerende og myk. Dette er det beste hjemmet ansiktsbehandling for fet hud.

9. Ost ansiktsbehandling for fet hud:

Ost ansiktsbehandling for fet hud

Meieriprodukter kan være gode ingredienser for ansiktsoppskrifter, ettersom de er naturlige og har langvarig effekt. Rens det fet ansiktet ditt med en beroligende og næringsrik ostemaske. En spiseskje cottage cheese og honning kan tilsettes med jordbærmos og lite melk. Påfør og vask av innen 10 minutter. Dette er den beste hjemmelagde ansiktsbehandling for fet hud.