En ansiktsbehandling är något som varje kvinna älskar att göra för att hålla huden ung och strålande. Men ofta ser man att kvinnorna är lata att besöka salongen främst på grund av hektiska scheman, möjligheten att boka tid för att matcha sin tid och naturligtvis huvudfrågan – pengar. Här är ett enkelt sätt att göra det !!! Få bara ett växtbaserat ansiktspaket hem och ansiktsbehandling hemma när du vill. Skäm bort din hud enligt din fritid.

Det är väldigt enkelt att använda Herbal Facial Kit,

Hur man ansöker:

Steg 1: Rengöringsmedel

  • Använd rengöringsmedel för att rengöra din hud från alla orenheter. Torka av med en våt svamp.

Steg 2: Exfolierande skrubb

  • Applicera skrubben över hela ansiktet och halsen. Massera lätt i cirka 5 – 10 minuter, i en uppåtgående rörelse från nackens cirkelrörelse på ditt ansikte. Fukta fingrarna när du applicerar. Använd en svamp doppad i vatten och torka av. Torka torrt

Steg 3: Spa Massage Cream

  • Applicera krämen på halsen och ansiktet. Massera väl i 10 – 15 minuter och torka av innan du går vidare till nästa steg.

Steg 4: Face Pack

  • Detta är ett mycket viktigt och avgörande steg. Applicera förpackningen väl på ansikte och hals och lämna ögonen. Över dina ögon, bomull doppad i rosenvatten eller så kan du till och med använda gurkskivor. Låt det torka och tvätta sedan av med kallt vatten och torka.

Steg 5: Föryngrande grädde

  • Det sista och sista steget är den föryngrande grädden.
Använda sig av:

Det finns olika växtbaserade ansiktspaket för olika hudtyper. Kontrollera din hudtyp innan du köper produkten. Använd örtsatsen två gånger för första gången för att få bra resultat. Sedan kan den användas en gång i månaden. Glöm inte att göra ett patch -test innan du påbörjar den faktiska användningen.

Bästa växtbaserade ansikts kitmärken för fet och känslig hud i Indien:

Här är några växtbaserade ansiktspaket som rekommenderas starkt,

1. Lotus Herbal Skin Radiance Facial Kit:

Lotus Herbal Skin Radiance Facial Kit

KÖP DET HÄR

Denna Lotus växtbaserade ansikts kit är lämplig för alla hudtyper. Rengöringsmedlet för detta paket rengörs djupt i porerna och skrubben exfolierar hudens tråkiga toppskikt. Den har egenskapen att göra huden ljusare och närande. Förpackningen stramar ansiktshuden och får dig att se ung och strålande ut

Använda sig av: Massera väl med varenda påse i minst 10 – 15 minuter och tvätta av med kallt vatten innan du går vidare till nästa. Använd den två gånger i månaden för utmärkta resultat.

Pris: INR 175/- 5 påsar x 10 gram. Varje

2. Shahnaz Husain Herbal Facial Kit:

Shahnaz Hussain växtbaserat ansiktspaket

Detta shahnaz växtbaserade ansikts kit ger en total professionell växtbaserad ansiktsbehandling. Det minskar mörka fläckar och fläckar. Det kommer med 7 produkter istället för de vanliga 5 produkterna. De 7 produkterna är-Professional Power Bio-Hydrating Cleanser, Exfoliating Scrub, VegPeel, Professional Power Nourishing Cream Net, Professional Power Skin Tonic, Anti-Pigmentation Gel och en täckande kräm.

Använda sig av: VegPeel som är ett pulver ska blandas med mjölk och användas efter skrubben. Slagen för detta är först cirkulär och sedan anticirkulär rörelse. Skin Tonic, Gel och Cream är lämpligt. De ska inte torkas bort.

Pris: INR 380/- för 63 gram.

3. VLCC Herbal Facial Kit – Skin Glow Facial Kit:

VLCC Herbal Facial Kit - Skin Glow Facial Kit

KÖP DET HÄR

Detta Skin Glow Facial Kit är ett minipaket för engångsbruk och till mycket rimliga priser. Den är rik på extrakt av saffran, gurka, mullbär och muskotnöt. De fem dospåsarna är av rengöringsmedel, skrubb, massagegel, grädde och ansiktsförpackning.

Använda sig av: Hela processen är bara 15 minuter – 2 till 3 minuter för varje påse. Var bara försiktig med att massera med våta fingrar doppade i kallt vatten.

Pris: 175:- för 5 påsar

4. Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit:

Khadi Natural Gold Radiance Facial Kit

KÖP DET HÄR

Detta Herbal Gold Facial Kit är ekonomiskt och har en avslappnande doft. Det polerar huden och lämnar den strålande och slät. Det är ett av de bästa växtbaserade ansiktspaketet för känslig hud hos kvinnor över 30 år. Huden blir mjuk med en fin lyster.

Använda sig av: Paketet har fina små burkar med tillräcklig mängd som kan användas 3 till 4 gånger. Burkarna har stegnumret märkt på det. Använd ansiktsgelén efter krämmassagen.

Pris: 299 INR/-

5. Vaadi Herbals saffran & Sandal Fairness Facial Kit:

Vaadi Herbals Saffron & amp; Sandal Fairness Facial Kit

KÖP DET HÄR

Denna Vaadi herbals ansikts kit innehåller endast 4 burkar, till skillnad från andra produkter. Den består av saffran & Sandal Cleansing Cream, Saffran & Sandalscrub, saffran & Sandal Massage Cream och slutligen saffran & Sandal Face Pack.

Använda sig av: Efter 3 till 4 regelbundna användningar – minst en gång i månaden – kan du se resultaten tydligt. Huden blir ljusare än jämfört med tidigare. Den krämiga konsistensen av Cleansing and Massage -kräm gör detta växtbaserade ansiktspaket för känslig hud.

Pris: 250 INR/-

6. Nature’s Essence Herbals Gold Facial Kit:

Nature's Essence Herbals Gold Facial Kit

KÖP DET HÄR

Denna produkt är en av de bästa växtbaserade ansikts kit för fet hud. Den innehåller en Gold Cleanser som exfolierar huden, Skrubba för att ta bort de döda lagren, Cream får dig att se yngre ut, Gel ger fukt och Face Pack som återfuktar huden.

Använda sig av: Personer med fet hud bör vara mycket försiktiga när de väljer och använder produkten. Använd produkterna mycket försiktigt och massera inte hårt med skrubben. Behåll ansiktsförpackningen tills den torkar eftersom det är en oljelermask som hjälper till att kontrollera oljesekretionen.

Pris: 675 INR/-

7. Preservita Advanced Sensitive Skin – Fruit Facial Kit:

Preservita Advanced Sensitive Skin - Fruit Facial Kit

KÖP DET HÄR

Detta ansiktspaket för örtfrukter är en av de bästa revolutionerande örtansiktsbehandlingarna för känslig hud. Det är en komplex blandning som har bevarat frukterna med alla dess rena näringsämnen, enzymer och vitaminer som säkerställer optimala hudfördelar. I slutresultatet är huden vit, ljus och ljus. Ingredienserna i Perservita Advance Sensitive kit är Preservita Toner, Preservita Polisher, Preservita Massage Cream, Preservita Masque, Preservita Bearberry Marmalade

Använda sig av: Personer med känslig hud måste vara försiktiga när de väljer och använder ansiktspaketet. Massera i minst 7 minuter till högst 10 minuter.

Pris: 2495 INR/-

8. Vedovas växtbaserade Bridal Instant Glow Facial Kit:

Vedovas Herbal Bridal Instant Glow Facial Kit

Varje brud vill se vacker och glödande ut på D-dagen som är hennes bröllopsdag. Vedovas Herbal Bridal Instant Glow Facial Kit gör att bruden ser glödande och strålande ut. Den är lämplig för alla hudtyper. Kitet innehåller 1 rengöringsmedel, 1 skrubb, 1 gel, 1 grädde, 1 ansiktspaket och 1 Vitalize.

Använda sig av: Detta Vedovas Herbal Bridal Instant Glow Facial Kit är enligt uppgift säkert på grund av dess växtbaserade innehåll. Massera försiktigt i 10 – 15 minuter för att få ut glansen.

Pris: 950 INR/-

9. RevAyur ansikts kit för torr hud:

RevAyur Facial Kit för torr hud

KÖP DET HÄR

Vård för torr hud är mycket tuff eftersom det börjar spricka och ibland kan vara smärtsamt. Torr hud reagerar dåligt på vissa produkter så vi måste vara mycket försiktiga när vi väljer samma. RevAyur ayurvedic herbal facial kit är speciellt framtagen för torr hud.

Använda sig av: RevAyur ansikts kit har 7 rör med en speciell formel för torr hud. Använd massagrädan försiktigt i en cirkelrörelse från nacken uppåt i minst 10-15 minuter som tvätt med kallt vatten. Det lämnar huden mjuk och återfuktad. Applicera gelén försiktigt över hela ansiktet och massera med fingertoppen tills huden absorberar det.

Pris: 300 INR/-

Växtbaserade ansiktspaket finns i många storlekar enligt individens användning. Du har också olika för olika hudtyper. Kontrollera din hudtyp och få den produkt som passar bäst. Gör din ansiktsbehandling hemma enligt din lämpliga tid och du är redo att lysa och se strålande ut alltid.