Ansiktsbehandlinger er avslappende, foryngende og helt underholdende. De fleste kvinner i dag er klar over fordelene med en ansiktsbehandling, men er ikke klar over rekkefølgen av behandlingen. Ganske mange har spørsmål som “Hva du skal gjøre etter å ha skrubbet ansiktet” eller “kan vi bruke ansiktsvask etter skrubbe.” Husk at en behandling uten sekvens kan gjøre mer skade enn godt. Så, her er den riktige sekvensen for å gjøre en ansiktsbehandling.

Slik bruker du ansiktspakke etter skrubbe:

Trinn 1: Rens og eksfolier med ansiktsrens for å fjerne døde celler og smuss.

Steg 2: Fordamp med varm damp for å åpne porene.

Trinn 3: Bruk ansiktsskrubbe for å fjerne den døde huden.

Trinn 4: For å svare på spørsmålet ‘etter å ha skrubbet ansiktet, hva skal jeg gjøre’, bruk selvfølgelig en ansiktsmassasje.

Trinn 5: Påfør ansiktspakke for å fjerne urenheter fra huden, og vask med rent vann.

Trinn 6: Avslutt med en fuktighetskrem for å forhindre at huden tørker ut.

Vær oppmerksom på at bruk av ansiktsmaske etter skrubbe er viktig for å beholde og forbedre fordelene med en ansiktsskrubbe, og her er de åtte beste ansiktspakningene som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

1. Nature Essence Apple Pack:

Nature Essence Apple Pack

KJØP DET HER

Denne pakken fra Natural Essence er laget med epleekstrakter som forbedrer hudens tekstur, fasthet og elastisitet. Det er et ideelt valg for å få øyeblikkelig glødende effekt. Bruk den etter en skrubbe (gjerne oransje skrubbe fra Nature Essence) for å redusere sløvhet og få en fin glans.

2. Himalaya Purifying Neem Pack:

Himalaya Purifying Neem Pack

KJØP DET HER

Himalaya, et merke som er synonymt med urteprodukter, tilbyr denne pakken. Den inneholder neem, gurkemeie og fullere jord som regulerer hudolje, renser porene og reduserer kviser for å gi huden en sunn glød. Bruk den etter neem -skrubben fra Himalaya for best resultat.

3. Biotique Bio Clove Purifying Anti-Blemish Face Pack:

Biotique Bio Clove Purifying Anti-Blemish Face Pack

KJØP DET HER

Denne fedd- og gurkemeieberikede ansiktspakken hjelper til med å kontrollere kviser, absorberer overflødig olje og andre urenheter. Fedd og gurkemeie er kjent for sine antibiotiske, antiseptiske og antivirale egenskaper. Bruk den regelmessig med papaya -skrubben fra Biotique for en klar, glatt og levende hud.

4. Joy Skin Fruits Softening Fruit Pack:

Joy Skin Fruits Softening Fruit Pack

KJØP DET HER

Beriket med fruktekstrakter og naturlig leire, nærer og fukter huden for å fjerne urenheter for å gi myk glød. Det etterlater huden frisk og ung. Bruk med mykgjørende ansiktsskrubbe fra Joy for å få en smidig, glatt og hydrert hud.

5. Lotus Herbals Radiant Gold Face Pack:

Lotus Herbals Radiant Gold Face Pack

KJØP DET HER

Denne ansiktspakken av gull er beriket med 24 karat gullblad, kastanje- og papayaekstrakter. Det revitaliserer skadet hud, reduserer betennelse i huden og øker elastisiteten.

6. Richfeel Tea Tree Face Pack:

Richfeel tea tree face pack

KJØP DET HER

Tea tree olje er kjent som en motgift mot urolige hudforhold. Denne ansiktspakken med te -treolje er et perfekt regime for å få hud uten flekker. Bruk den med skrubben fra Rich feel for å få en yngre hud.

7. Color Essence Druefrø og Kiwi Face Pack:

Color Essence Druefrø og Kiwi Face Pack

Denne ansiktspakken inneholder fruktsyrer og ekstrakter. Den er rik på vitamin C, E og antioksidanter som nærer og lyser opp huden. Det reduserer aldringstegn og bidrar til å opprettholde hudfarge. Bruk regelmessig med Color essence Druefrø & Kiwi Cleanser for øyeblikkelig utstråling av huden.

8. VLCC Mud Face Pack:

VLCC Mud Face Pack

KJØP DET HER

Mud pack er kjent for sine avgiftende egenskaper. Denne ansiktspakken absorberer overflødig olje, renser giftstoffer og urenheter for å holde huden frisk og glødende. Regelmessig bruk av ansiktspakke med Burberry ansiktsskrubbe fra VLCC gir lysere, yngre hud.

Selv om det er mange alternativer på hyllen som er en flott løsning for “hva du skal gjøre etter å ha skrubbet ansiktet ditt”, kan du også piske opp en hjemmelaget ansiktspakke etter skrubbe ved å kombinere honning med mandel, sandeltre pulver, eggehvite eller glyserin. Velg til slutt den som fungerer best for deg, og bruk den religiøst.