Har du noen gang brukt Garnier -produkt? I dag, på markedet er det flere produkter fra Garnier ansiktspakker som fås på markedet. I dag, på grunn av usunn livsstil, står de fleste kvinnene overfor hudproblemer. Garnier har kunnskap på mange områder av skjønnhetsfeltet av ikoniske og verdenskjente produkter innen hårpleie, farge, ansiktspleie, styling, kroppspleie, solpleie pluss deodoranter. Der i mer enn 65 land henter Garnier sin styrke fra sin unge pluss målbevisste optimistiske ånd.

Beste Garnier Face Packs:

1. Garnier Ultra Lift ansiktsmaske:

Garnier Ultra Lift Face Mask 1

Formelen, beriket med 100% naturlig essens av kirsebær glatter pluss toner huden for å tilby ansiktsfunksjoner et løft. Metoden forbedres også av ingefær, kjent for sine inspirerende egenskaper, og etterlater huden din med et ekstra ungt utseende.

2. Garnier Sakura White Pink Radiance Moisturizing Cream SPF 21 PA +++ 50 ml:

Garnier Sakura White Pink Radiance Moisturizing Cream SPF 21 PA +++ 50 Ml 2

KJØP DET HER

Dette er solbeskyttelseskremblanding og rikt kirsebærekstrakt, også milde, men innflytelsesrike ingredienser fra Japan. Det bidrar til å få huden til å se ekstra strålende ut. Det reduserer utseendet på mørke flekker. Det strammer porene, på 4 uker ser huden feilfri ut. Rosa opptil 60% Hvit hud virker sunn og glatt overflate. Skinn morer.

3. Skin Naturals Lift Night Cream Anti-Rynke & Firming:

Garnier_Skin_Naturals_UltraLift_Night_Anti_Wrinkle_Firming_Cream_50ml_1372682843 3

KJØP DET HER

Lag en vane med å bruke denne spesielle kremen som en brøkdel av nattlige rutiner. Det vil fungere mens du slumrer, og fokuserer på tørrhet pluss rynker. Dens fuktighetsgivende formel involverer Pro-Retinol fra naturen, et gjennombrudd i anti-aging omsorg, for å lykkes med å øke utseendet på rynker, uten noen harde bivirkninger!

4. Garnier ansiktsmaske Lightening Whitening Peel Off Mask:

Garnier ansiktsmaske lysende bleking avskallingsmaske 3

Det er en faktisk anti -matt hudløsning for å fjerne urenheter pluss døde hudceller som mørkere hudfarge. Det avslører umiddelbart en lysere hudfarge. Du får en åpenbart sunn glød pluss at hudtekstur er overlegen.

5. Garnier Light 3-i-1 Fairness Facial:

Garnier Light 3-i-1 Fairness Facial 5

Det hjelper deg med å støte på de skadelige eiendelene til solen, forurensning, støv pluss andre miljøforhold som gjør at huden din ser mørk ut i tillegg. Den omslutter sink, som renser ansiktet dypt for å fjerne spor av urenhet, hvit leire som gir en umiddelbar glød i ansiktet pluss pimpstein som er et naturlig eksfolieringsmiddel. Som ansiktsvask kan du bruke produktet regelmessig.

6. Garnier Skin Naturals BB Cream (30 g):

garnier ansiktspakker

KJØP DET HER

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream smører ut ufullkommenheten pluss fine linjer på overhuden for å gi den et jevnere og fastere utseende sammen med effektiv hudlysning. Beriket med vitamin C så vel som glyserin, tilbyr denne neste generasjon blekekrem 8 timers hydrering for å gi et naturlig utseende for ideell hud. Det er absolutt et stort produkt for forbedret solbeskyttelse, umiddelbar korreksjon pluss dekning. Re gjelder etter ønske.

7. Garnier Pure 3-In-1 Face Wash-Scrub-Mask:

Garnier_Skin_Naturals_Pure_Active_3_in_1_Wash_Scrub_Mask_150ml_1372689285

Denne grønnere ansiktsvasken kan rense dypt porene redusere oljigheten i ansiktets hud og gi en naturlig farge og tekstur.Det kan avkjøle ansiktets hud og gir myk følelse på grunn av mynte. multani mitti har kvalitet som absorberer ekstra olje fra ansiktet og kan gi vakker og sunn (perfekt) glød Ansiktsmaske (Instant Glow): Beriket med hvit leire kjent for sine absorberende egenskaper, gjør hudens tekstur mer jevn og avslører en umiddelbar glød.

8. Garnier Skin Naturals White Complete Multi Action fairness krem:

Garnier Skin Naturals White Complete Multi Action fairness cream 8

Det lover umiddelbar bleking pluss hud som er to toner mer rettferdig senere enn å bruke kremen i to uker. Røret omslutter 40 g krem ​​som inneholder ren sitronessens, et naturlig blekemiddel som glatter huden og fjerner flekker. Det kommer dessuten av SPF17 / PA ++ som beskytter huden mot skadelige UVA pluss UVB solstråler som vil dempe den ytterligere.

9. Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml:

Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml 9

Denne hudfremstillende primeren tar 5 sekunder å smøre ut og korrigerer og reduserer åpenbart utseendet på aldringstegn for yngre hud. Formelen for uskarphet er dannet av den nyeste oppfinnsomme teknologien og er sterkt konsentrert av lysreflektorer som har enestående optiske egenskaper.