Mengden melkesyre, sink og andre næringsstoffer og enzymer i yoghurt er nøkkelen til sunn og glødende hud.

Hudfordeler:

Melkesyre: en essensiell AHA hjelper til med å fukte huden, eliminere sløvhet og tørrhet og forhindre for tidlig aldring og rynker.

Sink: Reduserer og forhindrer akne, kviser, åpne porer og flekker som er igjen av dem.

Fungerer som en naturlig astringent.

Mild hudblekemiddel som reduserer soling og aldersflekker.

Den har soppdrepende egenskaper.

Yummy yoghurt ansiktspakker

Yoghurt hjemmelagde ansiktsmasker:

Her er noen deilige oppskrifter for huden din. Man kan til og med bite i restene mens de venter på at maskene tørker!

Sitron, honning og yoghurt Skin Lifting Face Pack:

Sitron, honning og yoghurt Skin Lifting Face PackIngredienser:

 • 1 spiseskje fersk yoghurt
 • 1 spiseskje honning
 • 1 spiseskje sitron / appelsinjuice

Metode: Bland alle ingrediensene til en jevn masse. Påfør den over hele ansiktet, så vel som på halsen. La det stå i 15-20 minutter og rens av med varmt vann.

Fordeler: Honning gir huden fuktighet. Sitron bidrar til å redusere flekker og aldersflekker. Dette er en god ansiktsløftningsmaske. Det gir en oppstrammende effekt på løs / slapp hud i ansiktet og på halsen. Det fungerer også som naturlig blekemiddel og er uten kjemikalier. Du kan også bruke appelsinjuice til denne pakken.

Strawberry and Yogurt Exfoliating Face Pack:

Strawberry and Yogurt Exfoliating Face Pack

Ingredienser:

 • 1 spiseskje fersk yoghurt
 • 4-6 jordbær moset til en fruktkjøtt

Metode: Bland ingrediensene sammen til en jevn masse. Påfør den over hele ansiktet, så vel som på halsen. La den stå i 10–15 minutter og rens av med varmt vann.

Fordeler: Strawberry er et vidunderlig bær som rikelig hydrerer huden og AHA og antioksidanter i jordbær gir huden en ungdommelig glød. Sammen lyser de opp huden. Frøene fungerer som en mild eksfoliering som hjelper til med å fjerne døde celler fra hudoverflaten.

Gulrot og yoghurt Skin Lightening Face Pack:

Gulrot og yoghurt Skin Lightening Face Pack

Ingredienser:

 • 3 ss fersk yoghurt
 • 2 ss gulrot puré

Metode: Påfør denne tykke blandingen over hele ansiktet og på halsen. La det stå i 15-20 minutter og rens av med lunkent vann.

Fordeler: Betakaroten og AHA i gulrøtter bidrar til å produsere kollagen som holder rynker i sjakk. Det hjelper med å lette hudtonen ved hjelp av melkesyre og fukter også med vitamin E.

Kakao, honning og yoghurt foryngende ansiktspakke:

Kakao, honning og yoghurt foryngende ansiktspakke

Ingredienser:

 • 4 ss fersk yoghurt
 • 1 ss kakaopulver
 • 1 ss honning

Metode: Kombiner ingrediensene, og du får en flytende sjokolade som pasta. Påfør denne blandingen over hele ansiktet og halsen. La det stå i 15-20 minutter og rens av med lunkent vann.

Fordeler: Denne pakken er full av antioksidanter og vitamin C og E. Den fjerner sløvhet i huden og får den til å se lys og uthvilt ut.

Yoghurt Avocado og Banan Firming Mask:

Yoghurt Avocado og Banan Firming MaskIngredienser:

 • 4 ss fersk yoghurt
 • 2 ss avokado moset av frø
 • ½ banan moset
 • 2 ss honning

Metode: Kombiner ingrediensene for å få en tykk pasta. Påfør denne blandingen over hele ansiktet og halsen. Hold den i 25-30 minutter og rens med vann.

Fordeler: Kalium og vitamin B i banan vil gi en glatt glødende hud. Vitamin C og E sammen med antioksidanter gir en umiddelbar fasthet i huden din. Sinken hjelper til med å berolige huden.

Yoghurt i seg selv er flott for alle deler av kroppen din- fra tuppen av håret til tåneglene. Inkluder det i kostholdet ditt. Det vil regulere systemet som reflekteres fra et glødende ansikt. Så begynn å jobbe med det!