En fuktgivande ansiktstvätt hjälper till att återfukta vår hud. Under vintersäsongen tenderar huden att bli torr och för att bibehålla fukt i huden krävs en bra fuktgivande ansiktstvätt. Val av fuktgivande ansiktstvätt hjälper till att ta bort smuts från porerna och håller huden ren med fukt. Örtbaserad fuktgivande ansiktstvätt hjälper till att hålla huden frisk utan att skada huden.

Bästa fuktgivande ansiktstvättmärken för Indien 2021:

Enligt vår hudtyp kan vi välja bästa fuktgivande ansiktstvätt för torr hud för regelbunden användning, hitta nedan topp 9 bästa fuktgivande ansiktstvättmärken som säkert passar din hud.

1. Patanjali Honey Orange Face Wash:

Patanjali Honey Orange Face Wash

KÖP DET HÄR

Denna ansiktsrengöring är en unik blandning av naturliga örter och honung. Det är tvålfritt. Det tar bort överflödig olja från de djupa porerna i huden. Håller huden ren och klar. Det hjälper till att återfukta huden. De naturliga ingredienserna i ansiktstvätten håller huden slät och glödande. Detta är en enkel fuktgivande ansiktsrengöring.

Använda sig av: Ta en liten mängd av gelén. Träna på att göra skum. Applicera det jämnt på ansiktet. Rengör det med vatten. Applicera det två gånger om dagen för bättre resultat.

Pris: Det kostar RS.45 för 60 g.

2. Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash:

Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash

KÖP DET HÄR

Det är en tvålfri ansiktsrengöring. Den innehåller äpplextrakt och Nano multi -vitamin A -innehåll. Uppfriskar huden och håller den återfuktad. Det tar bort smuts och andra orenheter från huden. Detta är en bra fuktgivande ansiktstvätt för känslig hud.

Använda sig av: Använd den två gånger om dagen. Ta en liten mängd av krämen och applicera den smidigt på ansiktet. Tvätta det med varmt vatten.

Pris: Det kostar Rs.77 för 100g.

3. Spawake Moisturizing Face Wash:

Spawake Moisturizing Face Wash

KÖP DET HÄR

Spawake återfuktar huden och håller huden frisk. Denna ansiktsrengöring innehåller havssalt och pärlpulverextrakt och en uppfriskande skumgel. Det återfuktar huden och håller den slät. Det tar bort smuts och orenheter från huden. Detta är en bra fuktgivande ansiktstvätt för torr hud.

Använda sig av: Applicera litet skum och gör det till skum, applicera smidigt på ytan och tvätta det med vatten.

Pris: Det kostar Rs 82 för 50g.

4. Dove Beauty Moisture Face Wash:

Dove Beauty Moisture Face Wash

KÖP DET HÄR

Dove är berikad med nutrium fuktskönhetsserum som hjälper till att behålla fukten i huden. Det tar bort smuts från porerna. Det håller huden återfuktad. En djuprengöring för huden. Detta är en enkel typ av hudfuktande ansiktsrengöring.

Använda sig av: Använd den dagligen för bra resultat. Använd en liten mängd gel. Träna skummet och applicera smidigt över huden. Tvätta den med vatten.

Pris: Det kostar 105 Rs för 50 ml.

5. Dr.Batras fuktgivande ansiktsrengöring:

Dr.Batras fuktgivande ansiktsrengöring

KÖP DET HÄR

Denna ansiktstvätt är berikad med aloe vera -extrakt, vilket ger en lugnande känsla för huden. Det ger näring och återfuktar huden och bekämpar hudsjukdomar som eksem. Det kämpar också mot åldrande. Håller huden frisk och fuktig. Detta är den bästa ansiktstvätten och fuktkräm för torr hud.

Använda sig av: Applicera en liten mängd grädde. Träna för att få skum. Applicera mjukt på huden. Tvätta det noggrant.

Pris: Det kostar RS.110 för 50g.

6. Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash:

Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash

KÖP DET HÄR

Den innehåller konditioneringsmedel. Det har också pro -vitamin B5. Detta är 100%tvålfritt. Det är kliniskt testat. Det tar bort smuts och orenheter från huden. Detta är den bästa ansiktstvätten och fuktkräm för män.

Använda sig av: Ta en liten mängd gel. Träna för att få ett fint skum. Applicera smidigt på huden och tvätta den.

Pris: Det kostar Rs 972 för 150 ml.

7. Pond’s Daily Face Wash:

Pond's Daily Face Wash

Den innehåller glycerin och vitamin E som återfuktar huden och håller den ren. Det är skonsamt för huden och 100% tvålfritt. Denna mjuka fuktgivande ansiktstvätt tar bort smuts från de djupa porerna i huden. Det fungerar bra på alla hudtyper. Det är en hudvårdande ansiktstvätt.

Använda sig av: Applicera det dagligen för bra resultat. Ta en liten gel och träna för att få skum. Applicera det på huden och tvätta fint.

Pris: Det kostar RS.35 för 50g.

8. Lakme Clean up Face Wash:

Lakme Clean up Face Wash

KÖP DET HÄR

Den innehåller jordgubbeextrakt. Det har en uppfriskande lukt. Rengör huden perfekt utan att lämna några oljespor och håll huden frisk och fuktig. Det lämnar inte huden torr efter tvätt. Det tar bort alla orenheter från porerna. Detta är den bästa fuktgivande ansiktstvätten för torr hud.

Använda sig av: Det läder bra. Räkna ut en liten mängd skum. Applicera mjukt på huden och tvätta med vatten.

Pris: Det kostar RS.40 för 25g.

9. Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash:

Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash

KÖP DET HÄR

Detta är en tvålfri ansiktstvätt som säkerställer fukt i huden efter varje tvätt. Denna ansiktsrengöring innehåller gurkextrakt som kyler huden. Den innehåller aloe vera som mjukar upp huden. Det är en bra kombination för att rengöra din hud. Ger en skön känsla och huden fortsätter att lysa. Detta är en enkel hudvårdande ansiktstvätt.

Använda sig av: Använd två gånger om dagen. Applicera en liten mängd och arbeta upp ett skum. Applicera mjukt på huden och tvätta noggrant.

Pris: Det kostar Rs. 120 för 100 ml.

Få dina fuktgivande ansiktstvättar som finns tillgängliga per säsongsbasis. Du måste också välja en ansiktstvätt beroende på din hudtyp. det hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad. Alla skulle älska att ha den glödande huden även under kalla vintrar, så kolla in dessa olika ansiktstvättar som sträcker sig från örtbaserad ansiktsrengöring till de som innehåller glycerin.