Sølv kan være hudens nye beste venn! Med utallige hudfordeler som antimikrobielle, rensende og helbredende egenskaper, brukes den i mange hudprodukter og hvorfor ikke. Med evnen til å løse en rekke hudproblemer, bruker ansiktsbehandlinger sølvpartikler og ekstrakter i stor utstrekning. Derfor har vi skaffet deg de beste sølv ansikts kit -merkene, slik du kan vurdere dem for å få en sunn og vakker hud.

Slik bruker du et sølv ansiktssett:

  • Du kan bruke ansiktsbehandling i sølv i henhold til produktet og bruksanvisningen. En gang i 4-5 uker er imidlertid ideelt. Sølvpakken din kan hovedsakelig bestå av rensemiddel, skrubber, ansiktspakke, eksfoliant og fuktighetskrem.
  • Fordelene kan være raske i handling eller ta tid.
  • Gå gjennom bruksanvisningen før du bruker settet.
  • Det anbefales å gå en patch -test før 48 timer med påføring av settet.
  • Søk etter instruksjonene. Det vil ta 30-45 minutter å fullføre hele ansiktsbehandling.
  • Etter at settprosessen er over, ta godt vare på ansiktet ditt.

Beste sølv ansikts kit produkter i India for 2021:

La oss nå se på de 9 beste merkene for ansiktssett vi har samlet for deg.

1. VLCC Silver Facial Kit:

VLCC sølv ansikts kit

KJØP DET HER

Eksfolier din fet hud med VLCC enkeltsølv ansikts kit og få den gløden du alltid har ønsket deg. Det letter huden din og gjør den myk og lys. Med sølvaskenes godhet, gjør settet lysere i hudtonen din etter den første bruken.

Bruk: Settet består av 6 stykker – Comfrey Cleanser cum Toner, Silver Glow Scrub– Silver Glow Gel, Silver Glow Cream, Silver Glow Pack og oljefri fuktighetsgivende gel. Dette er enkelt å påføre spesielt for rask fiksering hjemme. Dette settet er ideelt for 1-2 bruksområder.

Pris:Rs. 250

2. Aroma Magic Silver Facial Kit:

Aroma Magic Silver Facial Kit

KJØP DET HER

Aroma sølv ansikts kit består av 7 trinn for en sunn og godt hydrert hud. Passer for alle hudtyper, passer best for tørr hud. Det gjør huden mindre tørr og opprettholder fuktigheten, perfekt for vintre.

Bruk:

Aroma Magic Silver Kit inneholder – Face Cleanser, Enzyme Gel, Protein Bleach, Skin Serum, Silver Sheen Gel, Hydrating Gel og Face Pack. Rensemiddelet strammer hudens porer, mens den spesielle enzymgelen fjerner overflødig olje. Hudserum og gelen bidrar til å opprettholde fuktigheten i huden din.

Pris: Rs. 1100

3. Kulsums Kaya Kalp Silver Facial Kit:

Kulsums Kaya Kalp sølv ansiktssett

KJØP DET HER

Få ansiktet ditt til å skinne som sølv med Kaya sølv ansiktssett og få den gløden du alltid har ønsket deg. Settet har sølvblader og mandelolje som bidrar til å bekjempe aldringstegn og prosess.

Bruk: Settet består av Veda Beautiful, sølvgel, sølvmarg og sølvkrem, og hjelper med å få huden din til å gløde og bekjempe aldringstegn. Selv om programmet kan ta tid, er det verdt innsatsen.

Pris: Rs. 680

4. Nature’s Essence Silver Facial Kit:

Nature's Essence Silver Facial Kit

KJØP DET HER

Med sølvets godhet kan du bekjempe akne og skavanker med Nature’s ansiktssett i sølv. Passer for alle hudtyper, og ingrediensene strammer huden din som et resultat og gir deg ønsket utseende. Denne er ideell for å redusere mørke flekker og flekker.

Bruk: Settet inneholder Silver Cleansing Gel, Silver Scrub, Silver Massage Cream og Silver Pack. Alle produktene i settet er enkle å påføre, spesielt hjemme og på mindre enn en time.

Pris:Rs. 500

5. Sara Silver ansiktssett:

Sara sølv ansikts kit

Sara sølv ansikts kit er det du trenger for den lyse og sunne hudfargen. De ekstra fordelene inkluderer cellregenerering og overflødig oljefjerning. Passer for normal til fet hud.

Bruk: Settet består av – Silver Cleansing Gel, Silver Tan Scrub, Silver Serum, Silver Mask, Silver Cream og Silver Mold Mask. De spesielle ingrediensene fukter og gir næring til huden din perfekt.

Pris: Rs. 545

6. Naturence Herbal Silver Facial Kit:

Naturence Urtsølv Ansiktssett

KJØP DET HER

Med godhet fra sitron, druefrøolje og aloe vera, kan dette sølvpakket forynge huden din og gi den mer liv. Passer for alle hudtyper, den bleker huden din og er perfekt for spesielle anledninger.

Bruk: Består av rengjøringsmiddel, skrubbe, gel, ansiktskrem og ansiktspakke, pakken har god emballasje og ingrediensene blandes skikkelig på huden uten problemer. Dette er best egnet for sensitiv hud.

Pris: Rs. 600

7. Astaberry Silver Facial Kit:

Astaberry Silver Facial Kit

KJØP DET HER

Beskytt ansiktet ditt mot tøffe værforhold med de fantastiske egenskapene til Silver infisert i Astaberry sølv ansiktssett. Den gir næring til huden din og gjør den glatt og myk.

Bruk:

Settet inneholder Astaberry Silver Cleanser, Astaberry Silver Scrub, Astaberry Silver Cream, Astaberry Silver Gel, Astaberry Silver Mask og Astaberry Silver Cream for en myk, avstressende effekt på huden. Til sammen er det et verdi for pengene -produkt.

Pris: Rs. 600

8. Aryanveda Silver Facial Kit:

Aryanveda sølv ansikts kit

KJØP DET HER

Gi huden din en godbit med dette beste sølv ansiktssettet som er tilgjengelig. Med sølvekstrakter, jojoba, aloe vera og mange essensielle oljer gjør Aryanveda sølvpakke huden pustende og holder den vakker. Den kjemper med hudskadelige frie radikaler

Bruk:

Settet inneholder sølvrensemiddel, sølvskrubbe, sølvmassasjegel, sølvmassasjekrem og sølvpakke. Resultatene og fargen på produktene kan variere, men det gjør huden din utrolig myk og smidig.

Pris: Rs. 677

9. Jolen Real Silver Facial Kit:

Jolen ansiktssett i ekte sølv

KJØP DET HER

Jolens ansiktssett i sølv er ideelt for huden din, for det fjerner urenheter fra huden fra dag til dag. Med ekstrakter av aloe, rose og bambus, er settet i stand til å gi deg ønsket utseende du alltid har ønsket for huden din.

Bruk: Silver Exfoliating Cleanser, Silver Massage Cream, Silver Gel Activator, Silver Face Pack og Silver Serum utgjør settet. Pakket vakkert, er det et antiforurensende sett. Reisevennlig og lett anvendelig, vi vedder på at du vil elske produktet.

Pris: Rs. 225

Bortsett fra mange bruksområder av sølv, er en slik bruk for hudfordeler. Sølv er kjent for å rense og avkjøle hudoverflaten, noe som resulterer i vakker og lys hudfarge. Det er derfor sølvekstraktene brukes i hudpleieprodukter, inkludert ansiktssettene vi har listet opp her. Å inkludere sølv i hudpleieregimet ditt vil sikkert komme huden din til gode.