Å ha en kopp grønn te om morgenen er virkelig en god idé fordi grønn te er sunt og egnet for kroppen vår. Det er ikke bare helsevennlig, men også hudtonner. Du kan også bruke den som ansiktsvask, ansiktsvask med grønn te er veldig hudvennlig og får huden din til å se yngre og glødende ut hele tiden. Du kan prøve en hjemmelaget metode for ansiktsvask av grønn te. Prøv det til daglig bruk også,

grønn te ansiktsvask

Beste ansiktsvask med grønn te for akne porer og andre hudproblemer:

Når vi ser ansiktsvaskprodukter på markedet, kan vi prøve noen av de nevnte topp 9 ansiktsvaskene med grønn te også,

1. Grønn te ansiktsvask for akne:

Grønn te ansiktsvask for kviser

Dette er grønt tre, naturlig grønn te ansiktsvask for kviser, og denne er ansiktsvask av typen parabener gratis. Hvis du vil fjerne urenheter og trenger glød i ansiktet, er denne sikker på deg. Det hjelper å holde huden hydrert helt. Fab India har presentert denne ansiktsvasken med grønn te med behagelig duft. Dette er nyttig for alle hudtyper.

Bruk: Fukt ansiktet ditt, påfør forsiktig ansiktet ditt, masser med sirkulær bevegelse, vask deretter og tørk. Ta vare på øynene dine når du bruker ansiktsvask i ansiktet

Pris: 290 INR for 100 ml.

2. Lakme Clear Pore Face Wash:

Lakme Clear Pore Face Wash

Denne ansiktsvasken med grønn teekstrakt er et veldig godt rengjøringsmiddel. Lakme ansiktsvask med klar pore fjerner smuss og urenheter fra huden din og gir deg en myk og glatt hud uten kviser. Den er beriket med ekstrakter av grønn te som gir den naturlige berøring av huden din og gjør den strålende.

Bruk: Du kan bruke to ganger om dagen over hele ansiktet og halsen i sirkulær bevegelse. Skyll av med vann og tørk.

Pris: 160 INR for 100 gram

3. Plomme Green Tea Pore Cleansing Face Wash:

Plomme Green Tea Pore Cleansing Face Wash

KJØP DET HER

Denne 100% såpefrie ansiktsvask er den beste ansiktsvasken med grønn te. Den er full av ekstrakter av grønn te som eksfolierer huden din og gjør den lys og lys. Produktet er fritt for parabener, ftalater og propylenglykol. SLS, DEA OG PABA. Produktet tror transparent lys grønn i fargen har en majestetisk duft av grønn te etterlater et friskt utseende til huden din.

Bruk: Masser lett på fuktig hud og vask av med vann.

Pris: 345 INR for 75 ml

4. Innis Free Green Tea Cleansing Foam:

Innis Free Green Tea Cleansing Foam

Denne tykke ansiktsvasken med hvit kremaktig grønn te er en antioksidant. Produktet er veldig nyttig for alle hudtyper. Det renser huden dypt inne og fjerner det døde cellelaget. Det gjør huden skinnende og hvit. Produktet er beriket med blekende ansiktsvask grønn teekstrakt som renser huden og gjør den rettferdig og vakker.

Bruk: Massér over det fuktige ansiktet og halsen i en oppadgående bevegelse, skum og skyll av med ferskvann.

Pris: 1700 INR for 150 ml

5. Tea Tree og grønn te ansiktsvask:

Tea Tree og grønn te ansiktsvask

KJØP DET HER

Hvis du jakter på et godt rengjøringsmiddel, kan du prøve denne. Body shop tea tree ansiktsvask bekjemper forurensning og fjerner urenheter fra huden din daglig. Produktet fjerner arr fra huden din og gjør den frisk og ung hele tiden. Tea tree -ekstraktene gjør huden myk og glatt. Prøv det, og du vil føle endringen innen en uke.

Bruk: Ta noen dråper av produktet. Bare skum på det fuktige ansiktet ditt. La det stå i 1-2 minutter. Vask med rent vann.

Pris: INR 950 for 150 ml

6. Tea Tree Oil Green Tea Face Wash:

Tea Tree Oil og grønn te ansiktsvask

KJØP DET HER

Avon naturals tea tree og grønn te ansiktsvask er beriket med overflod av tea tree olje og grønn te fordeler. Kombinasjonen av begge teekstraktene fungerer veldig godt på alle hudtyper og gir den alltid en oljefri, myk og skinnende hud. Produktet fremstår som en gjennomsiktig tykk gel med små grønne kuler som fjerner smuss dypt inne og gir ung og vakker hud.

Bruk: Fukt ansiktet ditt. Skummere noen få dråper av produktet. Vask med vann.

Pris: INR 199 for 100 gram.

7. Japansk grønn te ansiktsvask:

Japansk ansiktsvask med grønn te

KJØP DET HER

Citra kvise klar ansiktsvask er beriket med overflod av japansk grønn te som er formelen for å redusere og forhindre kviser. Produktet gir deg ikke bare en kvisefri hud, men gjør den også lys og hvit.

Bruk: Ta myntstørrelsen ansiktsvask på håndflaten. Skum grundig på det fuktige ansiktet ditt. Rengjør med vann.

Pris: INR 75 for 50 gram

8. Ayurveda og urt grønn te fuktighetsgivende ansiktsvask:

Ayurveda og urt grønn te fuktighetsgivende ansiktsvask

KJØP DET HER

Adidev Ayurveda og urtegrønn te ansiktsvask er perfekt for alle hudtyper. Produktet gjør huden glødende og sjarmerende. Produktet er 100% urt og naturlig.

Bruk: Ta noen dråper av produktet. Bare skum på det fuktige ansiktet ditt. La det stå i 1-2 minutter. Vask med rent vann.

Pris: 160 INR for 100 ml

9. Globus Remedies Grønn te & Tea Tree Face Wash:

Globus Remedies Green Tea & amp; Tea tree ansiktsvask

KJØP DET HER

Globus er kjent for skjønnhetsprodukter. Denne ansiktsvasken med grønn te er beriket med essensen av grønn te og tea tree. Produktet renser ansiktet ditt dypt og gjør det vakkert og sunt. Det fjerner de døde cellene fra ansiktet ditt og gjør det rettferdig og mykt.

  • Bruk: Fukt ansiktet ditt. Skummere noen få dråper av produktet. Vask med vann.
  • Pris: INR 120 for 100 ml.

Det grønne bladet vasker 100% urteprodukter som er fylt med essensen av grønn te og tea tree olje og kjenner den majestetiske forandringen i huden din. Grønne blader ovenfor ansiktsvask gir deg glansfull og skinnende hud hele tiden.