Hvis hudpleie på 20 -tallet handler om akne og ujevnhet, handler 30 -tallet om fine linjer, rynker og ujevn hudtone. Hudens oppreisning evner å bremse ned på 30 -tallet. Effekten av hormonubalanse, graviditet og hudvaner fra fortiden begynner å vise seg i form av solflekker, tørr hud, pigmentering og kråkefot. Husk at ingenting gir bort alder som hud. Derfor er det timens behov for å gjøre status over skjønnhetsregimet ditt og legge til det for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Denne artikkelen om beste ansiktspakker etter 30 år for å kontrollere rynkehuden.

Beste ansiktspakker etter 30 års anti-aldring:

Her er topp 9 ansiktspakker etter 30 år som kan hjelpe med hudbehovet ditt.

1. VLCC Skin Tightening Facial Pack:

VLCC Skin Tightening Facial Pack

Settet inneholder indisk Berberry -ansiktsskrubbe, kalkmassasjegel, krem ​​for stramning av hvetehud, ansiktspakke av geranium og ett hetteglass med Vita -løft. Det bidrar til å redusere fine linjer, helbreder og strammer huden for å gi en generell glatt og smidig effekt på huden din etter 30 år.

Pris: 525 INR for 1 sett

2. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Pack:

Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Pack

Dette er en av de beste ansiktspakker etter 30 år. Den inneholder platinastøv og naturlige produktkonsentrater for å øke kollagendannelsen, fjerne radikal skade, sikre kollagen i huden for å forbedre hudens helse.

Pris: 275 INR for 1 sett

3. Oriflame Love Nature ansiktspakke:

Oriflame Love Nature ansiktspakke

Ansiktspakken er tilgjengelig i to varianter – Tea Tree med rosmarin og tropiske frukter. Det hjelper med å gjenopprette hudens utstråling, fjerne mørke flekker og lyser opp huden slik at den blir strålende. Det er en komplett løsning for å opprettholde en sunn hud.

Pris: 1499 INR for 450 ml

4. Glamveda rødvin Advance Anti Aging Face Pack:

Glamveda Red Wine Advance Anti Aging Face Pack

Denne ansiktspakken bruker naturlige ingredienser som rødvin som er rik på foryngende egenskaper. Anti-aldring, antioksidanter og avstressende egenskaper hjelper med å stramme huden, fjerne giftstoffer fra huden og bidrar til å bekjempe tegn på aldring.

Pris: 990 INR for 310 g

5. Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Pack:

Shahnaz Husain Pigmenteringskontroll Ansiktspakke

Denne ansiktspakken laget av urteingredienser bidrar til å redusere mørke flekker og flekker. Det gir jevn tone, sunn og yngre hud. Ansiktspakken inneholder et rensemiddel, eksfolierende skrubb, nærende krem, hudtoner og anti-pigmenteringsgel.

Pris: 368 INR for 48 g og 15 ml

6. Vaadi Herbal SP Facial Kit:

Vaadi Herbal SP Facial Kit

Ansiktspakken er tilgjengelig i tre varianter, Lavender & Rosmarin, sjokolade & Jordbær og sitrongress & Cedertre. Det er en komplett løsning for å balansere og revitalisere huden. Ansiktspakken er designet for å rense, fjerne døde celler og gir huden en ungdommelig glød. Den inkluderer ansiktsskrubbe, massasjegel, massasjekrem og ansiktspakke.

Pris: 270 INR for 70 gram

7. Auravedic Skin Lightening Facial Pack:

Auravedic Skin Lightening Facial Pack

Denne ansiktspakken er laget av 100% naturlige produkter som gurkemeie, sandeltre & morbærekstrakter for å redusere pigmentering, aldersflekker, lysere hudtonen, redusere solskader og forbedre hudtekstur. Den inkluderer hudpolering, maske, ansiktspakke, aloe vera gel og fuktighetsgivende lotion.

Pris: 600 INR for 250g

8. Aroma Regenerating Youth Kit for moden hud:

Aroma Regenerating Youth Kit for moden hud

Denne foryngende ansiktspakken inneholder macadamia, patchouli og aprikosolje, lotusekstrakt og aloe vera. Den er rik på antioksidanter, som nærer, reparerer, strammer og lysner aldrende hud. Settet inneholder ansiktsvask, rensekrem, regenererende ansiktspakke, næringsmaske og fuktighetskrem.

Pris: 1.602 INR for 1 sett

9. Jolen Real Silver Facial Pack:

Jolen ekte sølv ansiktspakke

Denne ansiktspakken inneholder sølv, aloe vera, rose og bambus. Det fjerner olje, forurensningsskader og urenheter. Sølv er kjent for å drepe bakterier og redusere aldersrelaterte skader for å gi en ungdommelig utstråling. Settet inneholder et rensemiddel, massasjekrem, aktivator, ansiktspakke og serum.

Pris: 800 INR for 250g

I tillegg til de kommersielle ansiktspakkene, kan du bruke ingredienser som havre, honning, egg, sitron, yoghurt, grammel eller poteter for å piske opp en effektiv hjemmelaget ansiktspakke etter 30 år. Du skylder huden din for å holde den ungdommelig, feilfri og strålende.