Ett tunt eller tjockt band Klingon på vår hand som ger en trevlig syn är armbandet. Utan tvekan en sträng ädelmetall Platinum runt vår hand gör kvinnor galna än män. En av de mest utsökta metallerna är Platinum som ger elegans när den bärs av vackra damer och manligt utseende när den bärs av slitna. Kännetecknet för både män och kvinnor armband är storlek och design.

Olika typer av platina -armband i trend:

Den här artikeln pekar ut de 15 bästa typerna av platinaarmband som är inbäddade i den spännande lyxiga stenliknande diamanter och även vanligt platinaarmband med olika typer av finish.

1. Tunt platinaarmband med Infinity -symbol för kvinnor:

Tunt platinaarmband med Infinity -symbol för kvinnor

Numera har trenden att bära tunga smycken försvunnit. Ett tunt och snyggt juveltillbehör har spelat in. Till den listan träffar det tunna platinaarmbandet med infinity -symbolen fäst mellan metallen. Oändlighetssymbolen som skildrar evig kärlek och tillgivenhet som har blivit mer som mode än en matematisk ekvation.

2. Tjockt vanligt armband i platina manschett för män:

Tjockt vanligt armband i platina manschett för män

Killar gillar att bära tillbehör som är lätta att bära på och också fashionabla. Ett sådant handtillbehör är armbandet av manschetttyp. Vi måste ha stött på många män i Indien som bär silver- och mässingsarmband. Men ett armband av platina gör det mer värdefullt och värdefullt.

3. Rektangulära länkar Diamond Studded Mens Platinum Armband:

Rektangulära länkar Diamond Studded Mens Platinum Armband

Rektangulär formad platina handskuren eller laserskuren platinametall i rektangulär form förenas för att bilda ett armband som är markerat med polerade diamanter fästa på hörnen av den fyrsidiga rektangeln. På grund av storlek och form bärs denna typ av tillbehör av män.

4. Curb Links Thin Armband för kvinnor:

Curb Links Thin Armband för kvinnor

En trottoarkant bildas genom att låsa samma bitar av en metalllänk i varandra och den har ett platt utläggsutseende när den hålls på en yta. Detta ger ett platt utseende och länkarna ligger nära varandra. Bredden är mindre få millimeter vilket gör den idealisk för kvinnor att bära den runt hennes hand.

5. Square Links Platinum Armband för kvinnor:

Square Links Platinum -armband för kvinnor

I fyrkantslänkarmband formas platinametallen till bitar av en kvadrat och länkas med platina raka länkar genom att lödda de två metallerna eller genom att använda laserteknik sammanfogas fyrkantslänkarna som kedjearmband. Solitaire-diamanter är fästa runt den fyrsidiga rutan som ger armbandet en lyster.

6. Namn Graverat Unisex Platinum Armband:

Namn Graverat Unisex Platinum Armband

Namngraverade smycken har vunnit sin popularitet bland män och kvinnor. Denna typ av smycken används som present till alla speciella tillfällen. Som han eller hon delar deras kärlek med varandra. Namnet är inristat i mitten av denna platina som är fäst på kedjearmbandet som kan vara en enkel vanlig kedja eller en vriden kedja.

7. Bead Linked Platinum Armband Mens:

Bead Linked Platinum Armband Herr

I denna typ av armband samlas små pärlor för att bilda ett kedjearmband med en krokfäste. Pärlorna kan ha cirkulär form av cylindrisk form. Män bär pärlarmband av metall eller trä. Kvinnor som vill överraska sina män genom att ge en värdefull present är detta det bästa valet.

8. Fox tail Platinum Armband för män:

Fox tail Platinum Armband för män

Denna typ av kedja liknar en sammanflätningskedja som ger ett rikt utseende och väger också mer än det vanliga armbandet. Länkar liknar sedan en rävsvans som böjer sig i slutet, änden är sammanflätad för att bilda ett tjockt armband med en krokfäste. Denna typ av armband är bäst lämpad för män på grund av dess tjocklek.

9. Hjärtformade länkar Platinumarmband för kvinnor:

Hjärtformade länkar Platinumarmband för kvinnor

Denna typ av armband är den bästa presenten som män någonsin kan tänka sig som en present till sin älskade. Platinan är tärnad till hjärtform i olika storlekar som vanligtvis är mindre än 2 mm och i mitten av dessa hjärtformar fästs en patiens diamant och dessa bitar sammanfogas som ett armband med klickfäste.

10. Kedjeplatinaarmband med hängen för kvinnor:

Kedjeplatinaarmband med hängen för kvinnor

Det vanliga platinaarmbandet passar inte alltid till alla tillfällen. Ett sådant tillfälle är festerna. För att vara mer trendig och cool under en fest föredrar kvinnor att bära snygga och jazziga accessoarer. En sådan är det hängande platinaarmbandet. En tunn platinakedja eller ett länkat armband används med nyckel-, hörsel- eller ringhängen fästa runt armbandet.

11. Rolo Link Platinum Armband för män:

Rolo Link Platinum Armband för män

Detta platina gillade rolo armband som har identiska runda länkar som är sammanfogade i ett enkelt alternativt sekvensmönster. Vilket gör ett enkelt utseende platina armband. Denna typ av armband har en krokfäste eller ett klickfäste runt hörnen.

12. Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond Armband för kvinnor:

Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond Armband för kvinnor

Denna triokombination tar alltid fram underbara juveler. Samma kombination har tagits fram med hjälp av micro pave -teknik. Diamanterna är dubbade runt roséguldet med ett rep av platinametall runt roseguldet som bildar ett kedjearmband. Micro pave -teknik används för att sätta diamanter av samma storlek i en sekvens snarare än slumpmässig placering.

13. Matt Finish Ovala tjocka platinaarmband för kvinnor:

Matt Finish Ovala tjocka platinaarmband för kvinnor

Matt finish ger en slät finish som kvinnor tycker är mer attraktiv. Att äga en mängd olika juveldesigner har alltid varit en önskelista för alla kvinnor. Till det går det ovala platina -armbandet som är arrangerat tillsammans genom fjäderfäste som bildar ett bandarmband som bärs som festtillbehör tillsammans med västerländska kläder.

14. Helical Studded Platinum Diamond Armband för kvinnor:

Helical Studded Platinum Diamond Armband för kvinnor

En spiralformad slinga är fäst vid mitten av ett platinaband med en krokfäste. Den spiralformade öglan har små diamanter fästa runt vilket ökar armbandets unika karaktär

15. Sillben flätade platina armband för män:

Sillben flätade platina armband för män

Dessa sammanflätade länkar i form av V har det platta utseendet och armbandets ena sida är huggen enligt den estetiska preferensen. Dessa länkar är vridna till en flätad design som ger armbandet tjocklek.

Bär ett platina armband, ger definitivt en skönhet till dina händer. Men det är också viktigt att hitta rätt typ och design av platinaarmband för henne eller honom. Det finns ett vanligt platinaarmband och även blandat ädelmetall- och stenarmband eller två tonade som har sin egen snygga syn. Men tack vare ett vanligt platinaarmband kommer vi definitivt att bli gravida för ännu ett nytt platinaarmband!!