Pärlarmband har tagit en viktig plats i tillbehörslistan över kvinnor. De bärs också av några män och barn för en funky look på casuals. I stor utsträckning används vänskapsbälten, de kan också göras hemma med flera olika mönster. Så, låt oss kolla in en mångsidig samling med olika charm och färger för att älska dina händer.

Pärlor Armband Tillverkning:

Titta här på några fantastiska Beads Armband Making i olika utföranden. Välj din älskade och prova.

1. Pärlarmband med resår:

Pärlarmband med resår

Funderar på hur man gör pärlarmband design med pärlor och elastik! Allt du behöver är bara några kristallpärlor och elastik. Knyt bara en knut på ena sidan och ange alla pärlor i den. Anslut båda ändarna och se till att knuten kan gömma sig inuti pärlan.

2. Cluster Beads Armband:

Cluster Beads Armband

För att göra klusterpärlorna armband, skaffa en liten silverkedja, en hummerlås och några pärlkluster av din favoritfärg. Fäst en lås i ena änden av kedjan och börja mata in de andra pärlorna i den och koppla dem med kedjan. Efter att ha skapat kluster, förena tråden i slutet för att bilda ett armband.

3. Crystal Bead Charm Armband:

Crystal Bead Charm Armband

Pärlarmbandet med kristall och topas i flera mönster och färger. Du behöver också en broschyr med liknande färg för att ge armbandets främre del. Fixera bara pärlorna i kedjan och fäst kedjan på broschyren. Se till att du fäster ögonstiftet i ena änden och huvudstiftet i den andra.

4. Tygskrotarmband:

Tygskrotarmband

Fick slösväv i ditt hus! Använd dem för att göra ett härligt armband till dig själv. Skaffa ett armband i plast eller trä. Gör långa tunna eller medelstora remsor av tyget. Applicera lite lim på armbandet och täck det med tyg på ett cirkulärt sätt. Du kan dekorera armbandet med olika berlocker som pärlor, knappar, pärlor, pärlor etc..

5. Amber Rose Bead Armband:

Amber Rose Pärlarmband

DIY -amberrosa pärlarmbandet är tillverkat med distanspärlor i silver, häftpärlor, antika koppar, rödbrun och guldpärlor. Pärlorna sätts in och gör mönster i en silvertråd. Avsluta med att göra pärlarmbandet med en hummerstil för att göra en öppning.

6. Daisy Chain Bead Armband:

Daisy Chain Bead Armband

Detta pärlarmband görs med hjälp av nål och tråd med pärlor i tre olika färger. Du kan använda den färdiga blommapärlan som finns på marknaden. Gör nu en knut i ena änden som fäster krokhållaren i den. Sätt i alla pärlor som bildar ett mönster. Slutar med att fixa en krok i andra änden.

7. Sunshine Yellow Bead Armband:

Sunshine Yellow Bead Armband

Detta attraktiva armband är tillverkat av stickformeln e. Allt du behöver är några guldgula och elfenbenpärlor. Med en nål och en tunn fibersträng stickas alla pärlor som bildar ett tjockt armband. I båda ändarna fixerar du huvudkroken och ögonkroken för en öppning. Se till att du gör ett hårt grepp när du binder pärlorna.

8. Bomullsgodisarmband:

Cotton Candy Bead Bracele

Detta sommarvänliga pärlarmband är tillverkat med kristallpärlor som ljus safir, jonquil, ljusrosa, peridot, blommig distans etc. Alla pärlor sätts in i ett elastiskt band en efter en. Bandet kan antingen ges en öppning eller göras enkel runda. Ange bara alla pärlor i elastik och packa den med bekräftade knutar.

9. Charmigt hjärtpärlarmband:

Charmigt hjärtpärlarmband

Detta eleganta men ändå etniska pärlarmband är gjort med runda rondellpärlor; blommespärlor och guldmetallpärlor i hjärtform. Armbandet är tillverkat med trådtråd och vipplås och huvudstift. Fäst bara låset i ena änden och ange pärlorna som slutar med huvudstift i den andra änden.

Många undrar hur man gör armband med pärlor, och det kan vara enkla metoder för att göra en attraktiv pärlarmbanddesign. Du kan också lägga till olika material som skrotmaterial, knappar, virkade snitt, metall och tråd, etc..