Rubin som ädelsten är en av de mest eftertraktade. Glansen i denna ädelsten ses i den härliga röda färgen som den utstrålar. Den röda färgen är också en färg av rikedom och livskraft och detta är vanligt i de vackra kläderna och smyckena som är gjorda i rött. Smyckena som är tillverkade med rubin är ganska stora. Från örhängen till hängen är listan oändlig. Rubinarmband är de perfekta föremålen för att pryda dina händer. De får händerna att se vackra och graciösa ut.

Rubinarmband med nya mönster:

Här ser du våra 9 bästa Ruby -armband i trend med olika stilar. plocka upp din älskade och gör din hand vacker.

1. Ruby armband i sterlingsilver:

rubinarmband

Sterling silver är en underbar metall som används i många av de smycken du ser idag. Detta speciella rubinarmband är särskilt vackert eftersom rubinerna är inneslutna i klämmor i sterlingsilver. Rubinpärlorna som används här är av hög kvalitet och glansen på dem är synligt ljus.

2. Ruby Heart Armband:

Ruby Heart Armband

Gåva din mest värdefulla älskade ett vackert rubinarmband som bidrar till din kärlekshistoria. Detta underbara armband har hjärtformade rubinstenar som är inneslutna i silver. De hjärtformade rubinstenarna sätts intill AD -stenar i silver.

3. Guld Ruby Armband:

Guld Ruby armband

Gå extravagant med detta ett av ett slag, rubinguldarmband som har stora djärva rubinstenar inneslutna i det. Rubinstenarna är fyrkantiga och de är omgivna av diamanter runt omkring. Armbandets guldlås är snyggt och tjockt.

4. Flower Ruby Armband:

Flower Ruby Armband

Kolla in detta feminina armband i rubin med silver. De små rubinpärlorna är inneslutna i ett blommönster och kopplade till varandra med silverändliga öglor. Detta är ett mycket känsligt armband som passar de tuffaste händerna. Välj detta om du älskar känsliga föremål.

5. Birthstone Ruby Armband:

Birthstone Ruby Armband

Välj detta minimalistiska armband för att markera din födelsemånad. Födelsestenen i juli är rubin och detta är det perfekta armbandet för den. Det enkla men eleganta armbandet är tillverkat i guld som är tunt och vävt väl. Den enda rubinpärlan är mittpunkten i detta armband.

6. Rubin- och diamantarmband:

Rubin- och diamantarmband

Detta utsökta smycke innehåller vackra diamanter i diamantform med mitten av varje fylld med en oval rubinpärla. Rubin diamantarmbandet är det bästa smycke du kan köpa eller ge någon du älskar. De ovala rubinstenarna är lysande och ger lyster till de små diamanter som omger den.

7. Tennis Ruby Armband:

Tennis Ruby armband

Gör detta enkla och graciösa tennisarmband till ditt eget. Detta eleganta rubinguldarmband är tillverkat med en tunn guldkedja som omsluter de små ovala rubinstenarna. Detta är tillräckligt enkelt för dig att bära dagligen och passar även bra till festkläder.

8. Multi Row Ruby Armband:

Multi Row Ruby Armband

Välj detta burmesiska rubinarmband i flera rader för att ge din ceremoniella dressing ett lyft. Det fashionabla rubinarmbandet är ganska dyrbart och tillverkat i gult guld. Detta armband med flera rader kommer också att ge prestige till ditt tillfälle.

9. Ruby Beads Armband:

Ruby Beads Armband

Detta röda rubinarmband i bohemiskt utseende är ganska populärt bland den yngre generationen. Det förenklade tillvägagångssättet är väl värt prislappen. De små rubinpärlorna är sammanfogade i grupper om två och fyra. Utseendet är bra för högskoleliv och till och med enkla fester.

Välj rubinarmband enligt det tillfälle du vill bära det för. Du kan få rubinarmband som är minimalistiska och kan användas dagligen eller till och med stora och djärva som är perfekta för ett bröllop eller någon viktig ceremoni. Rubinpärlorna som används kan vara ovala, fyrkantiga eller runda i form och var och en är innesluten i guld- eller silvermetall. Rubinarmband kan accentueras med diamanter för att ge mer rikedom.