Armbånd er et motetilbehør for både menn og kvinner i dagens tid. De har i det siste fått oppmerksomhet for sine nye varierte design og forskjellige mønstre. Armbånd er ekstremt populære blant mennesker i alle aldersgrupper. De er det letteste tilgjengelige stylingtilbehøret. De klemmer ikke mye i lommene og kan kjøpes til rimelige og rimelige priser bortsett fra få armbånd som gull, platina, diamanter osv..

diamant-armbånd

Diamantarmbåndsdesign for kvinner og menn:

Å tilføre sjarmen til ens personlighet, gi den generelle tilliten, flotte hender, stiluttrykk og mote på sitt beste, kan ett diamantarmbånd bare være svaret! Gi det oppdaterte moteutseendet til alle ved å skryte av disse flotte armbåndene.

1. Enkle diamantarmbånd:

diamant-armbånd-enkle-diamant-armbånd

På den dyre siden kan et enkelt diamantarmbånd imidlertid være en verdifull besittelse for enhver kvinne. De kunne ha fått den i gave ved en eller annen anledning eller kunne ha kjøpt den med sin første lønn. Et diamantarmbånd har alltid minner knyttet til seg. Disse armbåndene kan være bare noen få diamanter plassert på en gylden kjede eller sjarm. De kan bare være elegante på hånden.

2. Diamantarmbånd i hvit base:

diamant-armbånd-diamant-armbånd-i-hvit-base

Hvem kan si nei til diamanter? Det være seg menn eller kvinner, diamanter er en verdsatt besittelse. Diamantbesatte armbånd i hvit base kan være et mesterverk i ens smykker. De kan være på den dyre siden, men likevel kan de ikke matches for sin glans, kutt og glans til andre smykker. Det perfekte tilbehøret for kvelds- eller festbruk er dette.

3. Diamantarmbånd i en eske:

diamant-armbånd-diamant-armbånd-i-en-eske

Armbånd i diamanter er det beste gavealternativet for bryllup og spesielle funksjoner og anledninger. Disse elegante diamantarmbåndene i en eske er bare den perfekte magiske boksen som venter på å bli åpnet av en kvinne. Dette som en gave gir bare noen glede av glans og glans som reflekteres av disse armbåndene.

4. kjede diamant armbånd:

diamant-armbånd-kjede-diamant-armbånd

Vanlige kjedearmbånd kan brukes til vanlig bruk av og til. Og hvis det samme er laget av diamanter, ser det samme enda vakrere ut. De kan også brukes til hverdags. De kan bare være en diamant plassert eller få eller mange i kjedemønsteret. Disse ser fantastiske ut for små barn, tenåringsjenter, unge arbeidskvinner etc. i sine delikate håndledd.

5. Sølv diamantarmbånd:

diamant-armbånd-sølv-diamant-armbånd

Akkurat slik diamanter og gull er bestevenner, til og med sølv er inkludert i vennegjengen. Diamantarmbånd med sterlingsølv ser bare nydelig ut for alle som bruker dem. Disse kan være både for menn og kvinner. De kan ha hjerter, stjerne, to hjerter eller navn skrevet med diamantene plassert strategisk på dem.

6. Infinity Diamond armbånd:

diamant-armbånd-uendelig-diamant-armbånd

Disse flotte armbåndene kan fange alles oppmerksomhet. Tegnet uendelig betyr å være uendelig og at det ikke er noen ende. Den uendelige serien og det uendelige symbolet er tydelig høydepunktet på disse armbåndene. Disse flotte armbåndene kan være et tynt armbånd med plassering av diamanter eller kan være et tykt med mange diamanter for den ekstra glansen og gnisten.

7. Designer diamantarmbånd:

diamant-armbånd-designer-diamant-armbånd-7

Disse fantastiske armbåndene ser bare himmelske ut. Dette er slike som finnes rett fra et motemagasin eller bæres av en kjendis. Designerelementet reflekteres overraskende i armbåndene og har et tilhørende merkebilde og verdi knyttet til dem. Disse armbåndene er vanligvis oppdaget i alle motekretser og fester på første side 3 eller high end lunsj og middager.

8. Rosa diamantarmbånd:

diamant-armbånd-rosa-diamant-armbånd

Rosa er jentenes favorittfarge. Rosa safirarmbånd med sterling sølv med diamant aksenter ser fantastisk ut med den rosa fargen, sterling sølv og diamanter. De er klasseskiller i diamantarmbånd.

9. Rose gull diamant armbånd:

diamant-armbånd-rose-gull-diamant-armbånd

Rose gull er en legering av gull og kobber som brukes mye til smykkefremstilling. Rose gullsmykker blir veldig populært og brukes ofte til ringer, armbånd og andre dyre smykker. Også kjent som rødt gull og rosa gull avhengig av kobberinnholdet i det; disse er for luksus og high end folk som de er på den dyre siden. De gir det stilige utseendet til en persons generelle personlighet. Disse armbåndene er for både menn og kvinner.

10. Evil Eye Diamond -armbånd:

diamant-armbånd-onde-øye-diamant-armbånd

Å henge eller bære et ondt øye er en vanlig ting i dagens tid. Evil eye er det som nøkkelringer, ringer, anheng etc., så hvorfor ikke på armbånd? Diamantarmbånd med onde øyne brukes til å avverge gjenskinn fra mennesker som antas å forårsake ulykke eller uflaks. I stedet for å knytte det onde øyet i en snor eller en tråd, kan det samme brukes i et armbånd. Diamantarmbånd med onde øyne kan være for alle.

11. Tennis Diamond -armbånd:

diamant-armbånd-tennis-diamant-armbånd

Tennisarmbånd er disse tynne, stilige smykkene i håndleddet som har et symmetrisk mønster av diamanter og også er kjent som diamantlinjearmbånd. Disse er elegant utformede og strategisk plasserte diamantarmbånd.

12. Safir- og diamantarmbånd:

diamant-armbånd-safir-og-diamant-armbånd-12

Safir er en skinnende, blå glitrende stein som betyr klasse og kongelige. Blå står for royalty. Safirer med diamanter er en dødelig kombinasjon. Strålende blå safirer med klassiske hvite gnistrende diamanter er perfekte for kveldsutseendet med en kjole som skiller seg ut blant mengden.

13. Tri – Tone Diamond Cuff armbånd:

diamant-armbånd-tri-tone-diamant-mansjett-armbånd

Som navnet antyder, har Tri tone diamant mansjettarmbånd gull, rosagull og sterling sølv som base for diamanter. De er vakre fordi de er i mansjettmønster og fargen gjentas med de vakkert plasserte diamantene. De er perfekte for enhver vestlig slitasje.

14. Wolfram diamantarmbånd:

diamant-armbånd-wolfram-diamant-armbånd

Armbåndene med wolfram kan bli en hit for ungdom. De kan eksperimentere med forskjellige metaller og design. Wolfram er noe unikt som et metall for armbånd. Unge menn og kvinner kan bære wolframstål CZ Diamond -armbåndene for en egen stilerklæring. De kan ha tre forskjellige nyanser av wolfram, dvs. lyse, mørke og en kombinasjon av mørkt og lyst. De kan bare være perfekte for det subtile utseendet.

15. Tiger Diamond -armbånd:

diamant-armbånd-tiger-diamant-armbånd-15

Tigre er symboler på makt, grusomhet og stolthet. Dette er akkurat egnede egenskaper hos menn også, ettersom de vil bli kjent som mektige, sterke individer. Tigerens kraftige ansikt i diamantarmbåndet gir også dybde til en manns personlighet som ser viljestyrke og personlig styrke.

Alle er veldig motebevisste og ønsker å holde stilerklæringen oppdatert hele tiden. Diamond Bracelets er den kuleste måten å lage sin egen stilerklæring. Armbånd med unike stiler, design og utseende gir en ny definisjon til ens generelle personlighet. De er gode meldingsgivere mens de bruker ikke-verbale kommunikasjonsmåter som håndbevegelser mens de snakker, mens de håndhilser osv..