Armband är en viktig del av varje kvinna i hennes liv. Mytologiska berättelser visar vikten av armband. Från en vanlig kvinna till vår gudinna, alla hade armband. Armband är inte begränsade till gift kvinna. Många unga tjejer gillar att pryda denna stil. Du kan bära den med traditionella kläder eller med din kurta eller bära den ger en indo-västerländsk look. Armband kan vara av metall, guld, silver, glas eller trä. Renheten i guld och silver är kanske inte densamma i armbandstyper.

1 gram guldarmband

One Gram Gold Jewelry Bangles:

De flesta kvinnor bär 1g guldarmband för daglig användning eftersom de är lätta och hållbara. Dessutom är det inte särskilt dyrt att köpa. Det finns många stilar i detta, här delar vi några traditionella ett gram guldsmycken armband för kvinnor.

1. Handgjorda ett gram guldarmband:

Handgjorda 1g guldarmband

Hantverk har alltid varit Indiens mest sålda produkt. Handgjorda 1 gram guldarmband tillverkas för hand av hantverkare. Det detaljerade arbetet är värt ett beröm. Detta känsliga detaljarbete är högt prissatt. De kan bäras till fester.

2. 1 Gram Rose Gold Bangles:

1 gram armband i roséguld

Roseguld är det nya rosa guldet. Denna färg erhålls genom att blanda guld med silver och koppar. Denna fantastiska färg sticker alltid ut. 1 gram roséguldarmband är vackra val att ha på jobbet. De är lätta i vikt på grund av blandningen av metaller. Du får inte stoppa händerna i varmt vatten eller tvätta något när du bär dem.

3. Ett gram guldarmband i diamant:

1 gram guldarmband i diamant

Diamond ser alltid vacker ut på kvinnan. När armband med diamant görs ser de ut ur världen. Gnistan runt handleden ser riktigt vacker ut. 1g guldarmband i diamant har vanligtvis amerikanska diamanter, eftersom de är avsedda att sänka priset.

4. Single One gm guldarmband:

Single One gm guldarmband

Många unga tjejer bär bara en armband. Denna trend med singelarmband är mycket känd för arbetande kvinnor. De har design i mitten. Det kan vara diamant- eller gulddesign. Detta kan bäras på jobbet med formellt slitage och även till fester.

5. Brudarmband i 1 gram guld:

Brudarmband i 1 gram guld

Många brudar bär inte rent guld på bröllopet. De väljer imitation eller 1 gram smycken. Det är för att det alltid finns en rädsla för stöld. Bridal 1g guldarmband ser likadana ut som 24kt guldarmband. De är lätta och är inte hårda mot huden som imitationssmycken.

6. 1 g guld stor armband med ädelsten:

1 g guld stor armband med ädelsten

Många av oss tror på horoskop. Varje horoskop har ädelstenar för varje stjärntecken. De är avsedda att ge lycka till. Du kan bära den i hängsmycke, örhängen och armband. 1 gram guldarmband med ädelsten ser väldigt snygga ut. De går med alla kläder och har liten vikt.

7. Designer 1 g guldarmband i fyrkant:

Designer 1 g guldarmband i fyrkant

Normalt kommer armband i cirkulär form. Men detta är inte alltid. Fyrkantiga 1g guldarmband har fyrkantig form. De ser väldigt olika ut. Denna nya coola form passar bra med indo-western look. Du kan ha den på jobbet.

8. Sydindiska 1 gram guldarmband:

Sydindiska 1 gram guldarmband

Södra Indien är känt för sina utsökta mönster i guldsmycken. De gör stora föremål av små vikter. Sydindiska 1g guldarmband är stora i storlek. De är ljusa och glänsande. Det är perfekt för bröllop och tillfällen.

9. 1 gram guldarmband för dagligt slitage:

1 gram guldarmband för dagligt slitage

1 gram guldarmband är avsedda att användas dagligen. De är smarta och glänsande. De är inte annorlunda än vanliga guldarmband. Du kan göra allt ditt arbete med dem. Inget behov av att ändra när du går ut.

I dagens kostsamma värld är det inte mindre än en dröm att köpa guldsmycken. Därför kommer 1g guldarmband till nytta. De är hållbara och snygga. De kan bäras dagligen. De finns också i stilar som kan bäras på fester och bröllop.