Armband är ett av de mest traditionella indiska smyckena och kvinnor bär det dagligen på indiska såväl som det finns armband som bärs särskilt under ett tillfälle. Vitguldarmband, massivt guldarmband med solitärdiamanter eller platinaarmband med diamanter bärs av unga tjejer till åldrar

kvinnor under fester eller speciell traditionell funktion.

Enkla Solitaire Diamond Bangles Designs:

För att veta om de olika typerna och utformningen av Solitaire -armband här är Top 9 Solitaire -armband ritade som hjälper damer att välja armbandet med dessa listade design.

1. Massivt guldband med Solitaire Diamond:

Massivt guldband med Solitaire Diamond

Armband tillverkat av en massiv bit av gult guld utan design eller sug på armbandet som har förskönats med en enda bit Solitaire -diamanter talar skönhet i sig. Tjockleken på armbandet är det personliga valet.

2. White Gold-Glitz Solitaire Bangle:

White Gold-Glitz Solitaire Bangle

Under de senaste 10 åren har fascinationen att bära en annan guldfärg fångat guldmakarnas sinne för att få fram innovativa mönster på en sådan design genom att använda vitt guld för att göra armband som är enkla och enkla med en enda bit Solitaire -sten på mitten.

3. Designer Double Tone-Solitaire Bangle:

Designer Double Tone-Solitaire Bangle

Dubbelton kan ha två färger i guldkombinationen. De mest trendiga nu är kombinationen av vitt och gult guld. Som är parat med ädelstenen. Ena sidan av armbandet med gul färg och en annan del med guld med tre enstens diamant in kommer att vara de lämpliga smyckena för alla tillfällen.

4. Designad guldarmband med rad Solitaire -diamanter:

Designad guldarmband med Row Solitaire -diamanter

Insidan av en enda diamant i mitten går på en rad kantad med den enda diamanten på armbandet kommer definitivt att glittra ut i mängden. Mestadels bärs av medelålders och äldre kvinnor. Denna typ av armband är i allmänhet mycket dyr.

Se mer: Single Line Diamond Bangles

5. Rillade guldarmband med patiens diamanter:

Rillade guldarmband med patiens diamanter

Guldbandet har ritsats i mitten och gjorts till två rader av guld på sidan och i den mittersta raden av enstaka diamant placerad med mellanrum mellan armbandet. Detta är definitivt ett måste-armband i damsmycken.

6. Ruby-Rose Gold-Solitaire Bangle:

Ruby -Rose Gold - Solitaire Bangle

Kommer roséguld med ljusröd smaragd och Solitaire diamanter är en lycka att titta på.På grund av dess etniska färger, kommer denna design av armband att passa bra med salwar kostymer och sarees med den milda designen.

Se mer: Mässingsarmband

7. Gold-Solitaire Curved Bangle:

Gold-Solitaire Curved Bangle

Istället för vanlig ringdesign kommer en böjd Solitaire-armbanddesign definitivt att vara mer fashionabel och kan matchas med indo-västra outfits..

8. Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle:

Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle

Roseguld är den typ av guldfärg där det är mindre innehåll av kopparinnehåll. Denna färg har generellt varit en trend de senaste åren, damerna gillar att prova olika färger av smycken som lägger till i deras lista är denna roséguldkombination med patienssingel diamant besatt i mitten.

Se mer: Indian Crystal Bangles

9. Emerald Diamond Solitaire Bangle i guld:

Smaragd Diamond Solitaire armband i guld

Smaragdsten naturlig grön mousserande sten som betyder symbolen för kärlek och början på ett nytt liv Kombinationen av smaragd med patiens diamantstenarmband är värd att äga den på grund av dess färgkombination: Ljusfärgad salwar eller saree kommer att gå mycket bra med denna färgkombination.

Det finns olika design och typer av armband som kan vara med stenar på marknaden. Damer som överväger diamantsten på armbandet, sedan på listan toppar Solitaire -stenarna på grund av dess eleganta och rika utseende som tas fram när de bärs och också en diamant på armbandet är jämförelsevis mindre dyr än andra typer av diamanter som har någon blommönster.