Armbånd er et av de enkleste og kuleste tilbehøret innen dame- eller herremote, å velge mellom. I vårt land er det vanlig at kvinner og jenter har et pryd som pryder håndleddet, og ikke holder dem uten smykker. Det var et symbol på velstand og lykke i den nevnte kvinnens eller jentas liv først. Senere ble det et spørsmål om mote, og kvinner begynte å bruke alle slags armbånd- prangende og klumpete, med perler på, gull, sølv og til og med andre metall var “inne” i løpet av et bestemt tidspunkt.

For noen år siden gikk moteindustrien et skritt videre og kom med radikale og enda kulere konsept- gummi armbånd. Jobber du grundig hele dagen, eller har du ikke råd til å bruke gull- eller sølvarmbånd? Da er disse de for deg!

Siste gummiarmbånd innen mote:

Her gir vi deg de 9 beste gummiarmbåndene. Velg din kjære og velg den.

1. Neon gummi armbånd:

Neon gummi armbånd

Neonfargede gummiarmbånd er blant de mest populære i dag. Disse armbåndene er enkle å ha på og prangende å se på, og er en av de søteste moteuttalelsene for dagens ungdom. Enda bedre, de er unisex!

2. Vendbare gummibåndsarmbånd:

Vendbare gummibåndsarmbånd

Armbånd som kan brukes begge veier! Hvor kult er det? Svaret er, veldig! Du kan endre stilerklæringen to ganger i løpet av dagen. Bare prøv dem, og kul er du!

3. Bangle Type gummi armbånd:

Bangle Type gummi armbånd:

Armbånd er de originale armbåndene som kvinner begynte med. Nå gir gummiarmbånd deg utseendet og følelsen av armbånd, så vel som kjøligheten i armbåndene. Bruk den alene eller i en regnbuegruppe.

4. Gummi og stålarmbånd:

Gummi og stålarmbånd

Armbånd gummi og stål er mer for menn enn kvinner, selv om de igjen kan behandles som unisex. Tilpassede design som er lagt til vanlige gummibånd gjør dem ganske mye mer macho, tror du ikke?

5. Knasende gummiarmbånd:

Knasende gummi armbånd

Gummiskraper er ikke bare for hestehaler lenger! Disse vakkert enkle gummiarmbåndene av scrunch -type er kjempebra, fordi de kan fungere som en faktisk scrunchy. En bestemt må ha jenter!

6. Emoji gummi armbånd:

Emoji gummi armbånd

Gummi armbånd kommer i mange tilpassede design. En av de mest populære er emoji -designen. Visst, armbåndene er stort sett gule i fargen, men bare se på søtheten! De har alle smilefjesene og noen ganger er latteren også!

7. Hot Topic gummi armbånd:

Hot Topic gummi armbånd

Tilpassede gummiarmbånd er de nye i dag. Vil du adoptere en sak, og vise din støtte uten å forårsake en stor hull? Få et skreddersydd gummiarmbånd med din favorittsak på, og bruk det rundt håndleddene dine. Fargelegg det, gjør det prangende- ha det gøy med folk!

8. Flettede fargerike gummiarmbånd:

Flettede fargerike gummiarmbånd

Husker du da flettede vennskapsband var raseri på skolen? Vel, det er et nytt armbånd i byen, og det er enda kulere! Flettede gummiarmbånd er tilgjengelig i alle farger og alle kombinasjoner. Bruk den som en armbånd, eller en tett gruppe armbånd, og la deg avkjøle deg!

9. Vanlige hvite og svarte gummiarmbånd:

Vanlige hvite og svarte gummiarmbånd

Svart og hvitt er den enkleste og mest elegante moteerklæringen du kan komme med, ikke sant? Vel, den er også tilgjengelig i gummiarmbånd! Bruk et svart gummiarmbånd alene, eller bare bland det sammen med et hvitt og kom med din uttalelse!

Armbånd er et av de fineste og enkleste å velge, så vel som de billigste smykkene eller motetilbehøret som kvinner eller menn kan tenke seg å ha på seg. Hvis du jobber i en jobb der du ikke har råd til å bruke prangende utseende eller prangende eller til og med dyre armbånd, men ikke vil la håndleddene være blotte, er gummiarmbånd et veldig godt valg.