De tunge håndleddene er nå erstattet med søte og enkle armbåndsdesigner. De er laget av metaller som gull, sølv, bronse, kobber, tre, lær etc. mens de er dekorert med perler, skjell, knapper etc. for å gi dem et unikt design. Blant alle armbåndene er sjarmarmbånd ganske trendy blant kvinnene i disse dager.

Denne typen armbånd kommer med personlig sjarm. Kvinner bruker vanligvis pyntegjenstander eller anheng for å lage sitt favorittdesign. I antikken ble sjarmarmbånd brukt som en lykke -sjarm eller si talisman for å beskytte de nærmeste fra de onde ånder. Imidlertid, med endringen i motetilbehøret, godtas armbånd med sjarm for et forenklet utseende for brukeren.

Siste sjarmarmbånd innen mote:

Her er noen sjarmarmbånd som kan vinne hjertet ditt med et blikk.

1. The Caveman sjarmarmbånd:

The Caveman sjarmarmbånd

Caveman sjarmarmbåndet gir et gammelt preg til tilbehøret ditt. De er laget av bein og hodeskaller og er slitt for å beskytte mot det onde. Det er allment vedtatt av kvinner som et tegn på fare eller for å protestere mot noe ondt på tilfeldige.

2. The Promise Charm Armbånd:

The Promise Charm Armbånd

Vil du love noe veldig viktig for din elskede! Gi henne en lovende sjarm. Sjarmarmbåndene for jenter kommer i sterlingsølv og får tre forskjellige anheng. Den ene inneholder initialene; den andre er en safirperle, mens den tredje bærer et rosa løfte laget på den. Kort sagt, alle de tre anhengene symboliserer dyp kjærlighet og sannhet.

3. Angel Wing sjarmarmbånd:

Angel Wing sjarmarmbånd

Engler er definert som vergeånder som er budbringere for himmel og jord. Englevingens sjarmarmbåndssmermer symboliserer herved kjærlighet, beskyttelse og åndelighet. Det er en av de beste gavene til din venn eller elskede for å få dem til å føle seg brydd i enhver situasjon.

4. Nøkkelarmbånd:

Nøkkelarmbånd

Vil du gi noe som virkelig fungerer for din familie eller venner! Her er en lykke sjarm for sjarm armbånd, nøkkel sjarm armbånd. Nøklene i armbåndet representerer kunnskap, nysgjerrighet, oppvåkning, mulighet og en ny begynnelse. Det er den beste gaven til noen som skifter eller går over til en ny start i livet.

5. Tree Life sjarmarmbånd:

Tree life sjarmarmbånd

Dette armbåndet er en perfekt gave til moren din på bursdagen eller morsdagen. Sjarmarmbåndene for kvinner representerer kunnskap, sammenkobling og visdom. Akkurat som treet har dype røtter i jorden og gir næring til hver gren mot himmelen, er denne sjarmen den beste for ryggraden i noens liv.

6. North Star sjarmarmbånd:

North Star sjarmarmbånd

The North Star var priory som ble brukt som navigator av sjømennene. Dette gullarmbåndet er derfor et symbol på beskyttelse, veiledning, sikkerhet, retning og flaks. Det er den beste gaven for alle som reiser til en lang reise for trygg retur.

7. Flower Charm armbånd:

Blomstersjarmbånd

Blomstersjarmene for armbånd har vært favoritten for kvinner i alle aldre. I de første stadiene ble blomstersjarmoner brukt som meldinger, og derfor har hver blomst sin egen mangfoldige oppgave i den. Blomstene betyr kjærlighet, ny begynnelse og håp.

8. Heart Charm Armbånd:

Hjertesjarmarmbånd

Sølvarmbåndet når det får en nydelig sjarm i hjerteform, ville gripe hjertet til enhver dame på brøkdel av sekunder. Som alle vet, er hjertet en klassisk betegnelse på lidenskap, femininitet, sensualitet, tilbedelse og kjærlighet. For elskerne er hjertet en arketypisk gave som også representerer den sanne siden av livet og lytter til hjertet.

9. Lommebokarmbånd:

Lommebok

Husk den første medaljongaven din med et bilde! Ja, dette designet er også vedtatt for å lage et nydelig sjarmarmbånd. Låser er begavet til noen som bor ved siden av hjertet ditt, og å gi dem en medaljong betyr at du formidler det samme budskapet til ham / henne. Skapene symboliserer romantikk, tid og verdsatt minne.

10. Simple Star Charm Armbånd:

Enkelt Star Charm -armbånd

I likhet med hjertet har stjerner alltid vært i trend for enhver form for smykkedesign. Armbåndet er en kombinasjon av gull og sølv og er en flott gave til ditt livs ideal. Stjernene legemliggjør lykke, ambisjoner, selvoppfyllelse, femininitet og berømmelse.

11. Feather Charm Armbånd:

Fjær sjarmarmbånd

Siden begynnelsen har fjær alltid vært en lykke -sjarm. De blir også vurdert og et kommunikasjonsmiddel mellom mennesket og åndene. Det justerbare fjær -sjarmarmbåndet er fremover den beste gaven til noen som betyr verden for deg, noe som betyr håp, tro og veldedighet.

12. Bee Charm -armbånd:

Bee sjarmarmbånd

Det kan høres morsomt ut, men ja, bee charms for charms armbånd anses å være veldig nyttig for folk som holder seg opptatt på en eller annen måte. Biene er godt verdsatt for sitt harde arbeid med å lage honning og som budbringer mellom blomstene og honningen. Fremover viser denne sjarmen flid, fellesskap og hardt arbeid.

13. Dove sjarmarmbånd:

Dove sjarmarmbånd

Denne sjarmerende kombinasjonen av perler og due er det beste for de nygifte parene for en ny start. Duen symboliserer håp, fred og evig kjærlighet. Det er allment begavet til elskerne som et par duer for et uendelig forhold. Det er også den beste gaven til mødre å takke for deres offer og kjærlighet.

14. Eternity Knot Charm Armbånd:

Eternity Knot sjarmarmbånd

Et dramatisk design i kategorien sølvarmbånd er armbåndet for evighetsknute. Utformingen av sjarmen er uten tvil enkel, men det betyr veldig sterkt for alle slags forhold. Det er et kraftig symbol som betyr at det ikke er noen start eller slutt, men evig kjærlighet med tro. Det er det beste du kan gi til din kjære eller sanne venn.

15. Apple sjarmarmbånd:

Apple sjarmarmbånd

Apple har en bred betydning fra fristelse til ungdom. Eplene er et symbol på kunnskap, ungdom, gjenfødelse, skjønnhet og næring. Dette kan også finne ut av flere historier som viser viktigheten. Det er en perfekt gave til det energiske individet som alltid har tjent oppgavene sine uten å lykkes og også bryr seg.

Sjarmarmbåndene har en viktig rolle i armbåndet. Det kan ikke velges tilfeldig for bruk. Andre sjarm som ugle, påfuglfjær, hestesko, blad, geometriske former etc. har også sin egen fremtredende rolle for å gi noe meningsfylt til noen.