Hver dag sjekker vi minst ett horoskopavsnitt i avisene våre før vi starter dagen. Den er basert på bursdagen vår som tilsvarer den spesifikke perioden for en bestemt stjernekonstellasjon på himmelen. Men dette vet vi allerede, og det er ikke noe nytt vi forteller deg om. Men les overskriften igjen. Det er ikke bursdagen din, men det er fødselsdatoen din eller hele datoen (les dd / mm / åååå). Hver dato er annerledes og unik. Så mens hver 11. april født er en Væren, vil den som er født i 1937 og en annen født i 1997 være annerledes. Fortsatt forvirret? Les videre.

Astrologi etter fødselsdato:

Denne artikkelen har gitt detaljert forklaring om fødselsdato astrologi (1) å kjenne fremtiden din før du går inn på det stadiet.

Man tenker ofte på hvorfor vi ble født mennesker. Mytologi påstår at det er på grunn av våre hardt opptjente karmiske browniepunkter at vi tjener retten til å bli født som mennesker. Men hvert menneske er født for å oppfylle en hensikt som er forhåndsbestemt i deres skjebne. Din fødselsdato astrologi inneholder meldingen som vil avsløre det ultimate formålet med livet ditt.

Å lese og analysere astrologien din etter fødselsdato innebærer ferdigheter i numerologi. Den grunnleggende forutsetningen for numerologi er at: Universet er laget på en ryddig måte og tallene inneholder nøkkelen til å dekode rekkefølgen.

Utgangspunktet er selve datoen din, og deretter analyserer vi rekkefølgen på hele datoen. Hvert av disse tallene kombineres for å danne spesielle og unike tall. La oss starte med livsstienummeret.

Hvordan sjekke fremtidig horoskop etter fødselsdato:

Livsstienummer:

Når vi summerer alle tallene til vår fødselsdato, får vi ut livsstienummer. Husk å legge sammen de individuelle tallene til du får et enkelt nummer innen 1 til 9. For eksempel hvis noen er født 28. september 1981, vil livsstienummeret deres være [(2 + 8 + 9 + 1 + 9 + 8 + 1 ) = 38 eller 3 + 8 = 11 eller 1 + 1 = 2] nummer 2.

Astrologien basert på fødselsdato som er over gitt fødselsdato vil beskrive nedenfor slik. Dette nummeret inneholder nøkkelen til dine mest fruktbare retninger og de viktigste lærdommene i livet du kan lære på veien for å nå målet ditt i denne levetiden. Det avslører dine personlighetstrekk og dine styrker med svakheter som du kan identifisere og forbedre på underveis.

Solnummer:

Solnummeret ditt er i utgangspunktet tillegg av fødselsmåneden og fødselsdagen til et enkelt siffer sammen med inneværende år. Det er slik man finner ut deres sannsynlige fremtid i de 12 månedene som starter fra bursdagen deres i et bestemt år. Så hvis du er født den 11. mai, vil solnummeret ditt i år være (1 + 1 + 5 + 2 + 1 + 4) = 5. Syklusen følger et mønster og for hvert solar 1 år er det en begynnelse og med hver 9 det er slutten på en syklus i våre liv.

Psycho Matrix:

Populært kjent som det pytagoreiske torget, gir det oss de grunnleggende egenskapene til et individ basert på omdømmet til tallene i deres fødselsdato. Det er et vindu inn i individets psykologi.

Det kan være forskjellige tolkninger av tall i henhold til numerologi. Den mest grunnleggende beskrivelsen kan imidlertid hentes fra denne generelle oversikten over tall:

  • Nummer 1 betyr: sterk vilje, begjær etter makt og evne til å stå på sitt og lede
  • Nummer 2 betyr: samarbeid og vennskap
  • Nummer 3 betyr: Kommunikasjon og organisering
  • Nummer 4 betyr: sterkt grunnlag, stiv og ortodoks tankegang
  • Nummer 5 betyr: karisma, visjonære ferdigheter og kreativitet på flere felt
  • Nummer 6 betyr: sensualitet, harmoniske, omsorgsfulle og attraktive individer
  • Nummer 7 betyr: lærden, analytikeren og den som går dypt ned i en sak
  • Nummer 8 betyr: go-getter, målsøkende og ambisiøs person
  • Nummer 9 betyr: filantropen og humanitæren med en evne til universell kjærlighet.

Det er forskjellige tolkninger som er unike for din astrologi med fødselsdato. Så hvis du vil ha den siste scoopen på deg selv, kan du prøve denne unike fødselsdatoen. Du vil bli overrasket over hvor godt antall astrologi etter fødselsdato kan fortelle alt om deg.