Du ville sannsynligvis ha begynt å jakte på et navn helt fra den første måneden av svangerskapet til fødselsdagen. Du hadde sannsynligvis fortsatt ikke funnet det riktige navnet. Her er litt hjelp. Ta en titt på listen over nye kristne babynavn og deres betydning.

kristne babynavn

Beste kristne navn for gutter:

1. Aadam:

Betydningen av dette navnet er “av jorden”. Det betyr noen som tilhører denne vakre planeten. Dette kan sies til et av de beste bibelske guttens babynavn noensinne. Man kan lett bli forelsket i dette navnet, og årsaken bak dette navngi noen er kjærligheten som foreldre ville ha for barnet sitt.

2. Aiden:

Dette er et annet vakkert kristent babynavn og er et av de fineste kristne navnene for gutter. Betydningen av Aiden er “en brennende ung mann”. Det vil bygge opp et barns karakter og hjelpe gutten med å skape et lett inntrykk i de voksende årene. Folk vil bli tryllebundet etter å ha hørt dette vakre navnet. Navnet kan gis til nesten alle kristne guttbarn.

3. Aarisk:

Disse navnene er av enorm betydning. Betydningen av dette bestemte navnet er “styre med barmhjertighet”. Denne typen navn ble vanligvis gitt til prinsen i gamle dager i håp om at de vil leve lenge nok til å bli en konge og styre sitt eget rike med berettiget barmhjertighet. Navnet er et av de mest kjente bibelske navnene for gutter.

4. Adam:

Betydningen av dette navnet er “mann”. Dette er et ganske kult navn for de kristne guttene. Det er et av de mest gitte og brukte navnene i den kristne religionen. Navnet er veldig populært blant bibelske foreldre, og det betyr også “jord”.

5. Badrick:

Ut fra bokstaven A, nå har vi gått inn på listen over de beste bibelske navnene på babyer som begynner med ‘B’. Betydningen av dette navnet er “Axe Ruler”, som er et ganske kult navn for den kristne gutten. Navnet er veldig kjent blant de kristne guttene.

6. Baltasar:

Navnet Baltasar indikerer “Gud” som er et avansert navn for barna som ble født på 1900-tallet. Baltasar er et av de beste navnene på kristne gutter og vil tilføre en manns personlighet en viss tetthet og vekt. Folk vil først dømme deg etter navnet ditt og deretter tenke på deg som et menneske. Derfor er det ekstremt viktig å ha et anstendig navn.

7. Beamer:

Disse navnene brukes vanligvis i familier der det er mennesker som er glad i musikk og musikkinstrumenter. Betydningen av dette navnet er “trompetist”. Dette er et av de beste og et av de mest unike bibelske babynavnene. Navnet er ganske kjent blant barn som vokser opp i Boston og jenter liker dette navnet og synes det er attraktivt også.

8. Cayden:

Cayden betyr “en kampjomfru”, som er et ganske autentisk navn, og folk vil synes det er interessant, da det også vil vise karakteren din. Navnet er veldig vakkert og passer en gutt som har et krigerlignende hjerte. Dette er en av de beste måtene å navngi en kristen gutt, og gutten vil senere takke foreldrene for at han navngav ham på denne måten, når han er gammel nok til å finne ut betydningen av dette navnet.

9. Calvin:

Det betyr “skallet”. Calvin er et av de mest brukte kristne navnene, og mest bruk av dette navnet finnes i familiene som bor i Europa, for eksempel i England. Navnet passer til et smart og flott talentfullt barn.

10. Casson:

Betydningen av navnet Casson er “en seer”. Det er et av de fineste kristne babynavnene og passer spesielt guttene.

11. Tsjad:

Ordet eller navnet Tsjad har en historisk betydning. Navnet er fullt av arv, og man bør også være stolt av dette navnet. Betydningen av navnet Tsjad betyr i utgangspunktet “kriger”. Det er et veldig godt navn for det modige og modige barnet. Hvis en baby viser tegn på lojalitet og mot fra en veldig liten alder, kan dette navnet være perfekt for ham.

12. Daan:

Daan er et veldig unikt kristent babynavn som du kan komme over. Dette guttenavnet betyr ‘Gud er min dommer’.

13. Don:

Don betyr ‘verdens hersker’. Det er et ganske vanlig navn i kristendommen.

14. Dirk:

Dirk betyr “folkets hersker”. Dette er en måte å få frem og oppmuntre din sønn i fremtiden til å være leder og lede folket til godhet.

15. Fidel:

Fidel er noen som er lojale. Navnet blir populært i disse dager og er sannsynligvis et unikt kristent navn.

16. Fredrick:

Fredrick er et vanlig navn blant de kristne. Det betyr en ‘rolig monark’. Det signaliserer hans evne til å lede mennesker.

17. Gabriel:

Det betyr ‘Gud er min styrke’. Gabriel blir ofte vist som en budbringer i de bibelske historiene. Han regnes også som en engel.

18. Gideon:

Gideon er et navn til minne om en modig soldat som var kjent for å ha reddet israelittene fra Midians, ifølge Det gamle testamente. Navnet betyr ‘kutte ned’.

19. Hebron:

Hebron betyr “selskap” eller “fagforening”.

20. Helek:

Helek betyr “glatthet”. Dette kan være det beste kristne navnet som er unikt og sjeldent.

21. Hiram:

Navnet betyr ‘opphøyet bror’. Navnet stammer fra hebraisk. På grunn av kunst- og kulturpopulariteten som øker, har Hiram som navn begynt å bli populær.

22. Isak:

Isak er et veldig vanlig navn i kristendommen. Det betyr “latter”. Navnet er avledet fra hebraisk. Dette er et kristent bibelsk navn.

23. Jesaja:

Jesaja er kjent som de patriotiske profetene i Det gamle testamente. Navnet betyr ‘Frelse er fra Herren’ og har en veldig sterk bibelsk forbindelse. Jesaja er et navn for alle som leter etter et kristent bibelnavn.

24. Jacob:

Jakob, ifølge Bibelen, er Esaus yngre tvillingbror. Han er kjent for å kjempe med sin eldre bror i selve livmoren. Jakob betyr “den som erstatter”.

25. Jairus:

Jairus betyr ‘han vil opplyse’. Du kan også tenke på dette som et søtt kristent babynavn for sønnen din.

26. James:

James betyr ‘erstatter’ og er en av de 12 apostlene til Jesus Kristus.

27. Jason:

Navnet Jason betyr ‘helbredelse’ eller en som kurerer. Jason er et veldig populært kristent navn for gutter i kristendommen.

28. Joel:

‘Herren er Gud’ er meningen med Joel. Joel er også et populært kristent babynavn som du må ha hørt om ofte.

29. John:

Vi må alle ha hørt om dette navnet. John er et populært kristent navn som betyr ‘Gud er nådig’.

30. Jordan:

Jordan refererer til elven. Det betyr ‘å gå ned’. Jordan er et populært kristen bibelsk babynavn.

31. Joseph:

Navnet Joseph betyr ‘Må Jehova legge til eller øke’. Joseph er et veldig populært kristent babynavn. Joseph er også far til Jesus Kristus.

32. Judas:

Judas på hebraisk betyr “ros”. I følge Det nye testamente er det Judas som forråder Herren, Jesus Kristus.

33. Levi:

Levistammer er ifølge Bibelen israelittenes presteklasse. Navnet betyr også “sammenføyet”.

34. Lucifer:

Navnet Lucifer betyr ‘morgenstjerne’. Lucifer er også et annet kjent kristent bibelnavn.

35. Luke:

Luke betyr ‘lysende’. Navnet er en annen variant av Lucius eller Lucas og har vært et foretrukket valg for mange foreldre.

36. Merk:

Mark er også kjent som Marcus. Navnet betyr “skinner”. Markus har en forbindelse med Det nye testamente, på grunn av evangeliet.

37. Matteus:

Matteus er et populært navn i kristendommen. Dette kristne ungenavnet betyr ‘Jehovas gave’. Det er også vanlig å tro at Matteus skrev evangeliet.

38. Michael:

Sannsynligvis et favorittnavn blant de kristne, dette er populært blant mange familier. Michael betyr “en som er som Gud”. Michael, ifølge Bibelen, er den som beseiret Satan under krigen som fant sted i himmelen.

39. Moses:

Moses er oppvokst som prinsen av Egypt. Han er en hovedfigur i Bibelen og er den som skrev de ti bud på Sinaifjellet. Dette er et annet kristent bibelnavn for barnet ditt.

40. Nathan:

Nathan betyr “belønnet” på hebraisk. Navnet har sin opprinnelse på hebraisk og er unikt kristent babynavn.

41. Noah:

Noah er et navn som stammer fra det hebraiske språket. Navnet betyr “hvile”.

42. Omar:

Omar er en ‘fjellklatrer’. På hebraisk betyr navnet ‘Den som snakker’.

43. Paul:

Det betyr ‘lite’. Paulus er også en av forfatterne og også en apostel i Det nye testamente.

44. Peter:

Peter er kjent som en av Jesu opprinnelige disipler. Navnet betyr “stein”. Dette er et annet kristent barns navn du kan tenke på.

45. Philip:

Philip betyr ‘kriger’ og er en annen apostel av de tolv.

46. ​​Rosh:

Rosh betyr ‘Prince’. Dette er en annen måte for deg å fortelle sønnen din hva han betyr for deg.

47. Rufus:

Rufus refererer til fargen rød.

48. Samuel:

Navnet Samuel er det opprinnelige navnet på Paul. Samuel betyr “hørt”.

49. Simon:

Simon betyr ‘å høre med aksept’. Navnet har en bibelsk forbindelse.

50. Thomas:

Thomas betyr “tvilling” og er kjent som “tvilende på Thomas” for sin skepsis.

51. Theophilus:

Theophilus betyr “Guds venn”.

52. Uriel:

Uriel betyr “Gud er mitt lys” og har sin opprinnelse fra det hebraiske språket.

53. Zerah:

Zerah betyr ‘springing of light’. Bibelen nevner: 1. Mosebok 36: 13 har nevnt Zerauh -navn.

Kristne babynavn med betydninger for jenter:

01. Abira:

Her har vi et ekstremt vakkert kristent navn på jentene. Navnet er ganske vakkert og generelt egnet for jentene som er veldig sterke, og det er også meningen med dette navnet. Ja! Abira betyr “sterk”.

02. Acacia:

Betydningen av dette vakre navnet er “Hellig jente”. Dette er et veldig pent navn for jentene og kan sies å være et av de mest brukte bibelske navnene for jentene. Navnet har blitt gitt til en av de mest kjente kvinnene (kristne) i verden, som har oppnådd stor suksess og forhåpentligvis vil det kvinnelige barnet som blir navngitt også gjøre det.

03. Ada:

Her er et annet vakkert kristent navn for jentene. Betydningen av Ada er “velstående og lykkelig”. Navnet antyder en ung dame som er velstående og virkelig glad på samme tid. Det virker som om jenta med dette navnet er ganske fornøyd med livet sitt, og hun liker livet hennes. Navnet er virkelig vakkert, og nesten alle kristne jenter bør navngis på denne måten.

04. Achazia:

Betydningen av dette navnet er “Herren holder”. Det er et av de mest brukte bibelske navnene på jenter noensinne. Navnet vil passe for jenter som tror på Gud. For å navngi et barn med dette navnet, er tro på Kristus virkelig viktig for familiemedlemmene der jenta har født.

05. Adah:

Adah betyr ganske enkelt “en form for Ada”. Det er virkelig kjent blant de kristne jentene og et av de mest brukte navnene noensinne.

06. Adallyn:

Hvis du leter etter noen bibelske jentenavn, så er dette et av de beste som finnes. Navnet er virkelig vakkert og vil passe for nesten hver kristen jente der ute.

07. Betel:

Det betyr “Guds hus”. Betel er et variert kristent babynavn for jentene.

08. Betania:

Navnet Betania betyr ‘lidelsens hus’. Betania, ifølge Bibelen er landsbyen Mary og søsteren Martha.

09. Chloe:

Chloe er et moderne kristent babynavn som betyr ‘blomstrende’ og ‘fruktbarhet’.

10. Claudia:

Claudia betyr ‘lam’ og blir sett på som et søtt kristent babynavn.

11. Deborah:

Deborah betyr ‘bi’ og er et moderne kristent navn på en jente.

12. Delilah:

Hva med Delilah? Delilah er et populært kristent babynavn som betyr ‘å glede’.

13. Elizabeth:

Elizabeth betyr “Gud er min ed”. Det betyr også ‘en tilbeder av Gud’. Den har forskjellige stavemåter for å stave den.

14. Esther:

Esther betyr en stjerne. Det betyr betydningen gledens stjerne og er et kristent bibelsk babynavn som er populært blant barn i disse dager.

15. Eve:

Navnet Eva, som vi vet, er navnet på Adams kone og betyr ‘levende’. Navnet har en veldig sterk bibelsk forbindelse.

16. Gabrielle:

Gabrielle er et navn fra det hebraiske språket. Navnet betyr “Gud er min styrke”. Gabrielle var en gang det beste kristne babynavnet, og nå vinner det grunnlag.

17. Nåde:

Nåde, akkurat som ordet, betyr ‘høflighet’. Navnet er en inspirasjon fra det latinske ordet gratia.

18. Hagar:

Hagar betyr ‘flykt’ og er inspirert av det egyptiske språket. Dette er et ganske unikt kristent babynavn du kan tenke deg.

19. Hannah:

Hannah betyr “gunst”. Det er en mulighet for at du må ha hørt dette navnet ganske ofte, fordi dette er enda et populært kristent navn.

20. Hosanna:

Hosanna betyr ‘bønn’ og er et veldig sjeldent navn som du kan navngi babyen din. Hvis jenta din var resultatet av dine bønner, kan dette sikkert være noe du kan begrense.

21. Iscah:

Ischa er et ganske interessant og unikt navn som betyr ‘å se’. Det er også en bibelsk omtale av navnet i 1.Mosebok 11:29.

22. Jaada:

Jaada ligner den grønne edelstenen. Så betydningen av dette navnet vil være “den grønne edelstenen”. Hver jente skal være verdifull som en perle for familiemedlemmene, og dette navnet følger også den samme teorien. Å navngi babyen din med dette navnet vil være en effektiv måte å vise hvor dyrebar jenta din er for deg.

23. Jacklynn:

Du hører ofte dette navnet, ikke sant? Det gjør du sikkert! Dette er et av de mest brukte bibelske jentenavnene. Betydningen av dette navnet er “erstatter”.

24. Jaen:

Dette er et veldig søtt kristent navn for jentene. Det er faktisk et morsomt navn også, da det gjelder en struts. Navnet er ganske søtt, men vil sikkert passe en søt og søt jente.

25. Jael:

Jael refererer til en fjellgeit. Det gamle testamente identifiserer Jael som kona til Heber.

26. Jemimah:

Jemimah betyr ‘en liten due’. Dette er et søtt kristent navn du kan tenke på datteren din.

27. Joanna:

Joanna er et veldig vakkert navn som betyr ‘Gud er nådig’. Dette er sannsynligvis et annet best kristen navn.

28. Kailla:

Den sanne betydningen av dette fantastiske navnet er “en stilig kvinne”. Navnet er like stilig som meningen og er tydeligvis et av de beste bibelske navnene på jenter der ute.

29. Kaitlinn:

Dette er et så vakkert navn. Betydningen av dette navnet er “ren”, noe som betyr at kvinnen er ren fra hjertet. Navnet er veldig bra og vil passe nesten enhver kristen kvinne. Det er også et av de beste bibelske navnene på jenter der ute. Det bringer frem den sanne betydningen av kristendommen og kan også hevdes som et av de mest brukte navnene.

30. Kajol:

Det virker som et indisk navn, men det er også et kristent navn. Betydningen av Kajol er “kohl”. Det er et vakkert navn og har en god og dyp mening knyttet til det. Navnet er veldig vakkert, og mødre og far som tilhører de kristne familiene liker ofte å navngi jentebarnet sitt med dette vakre og fengende navnet.

31. Kalanit:

Kalanit betyr “blomst”. Det vil sikkert passe en jente som er vakker som en blomst. Navnet Kalanit er virkelig pent og høres så godt ut når du hører det. Navnet er veldig praktisk i disse dager, i stedet for tilstedeværelsen av så mange moderne fancy navn, og dette er det klassiske. Det er imidlertid noen mennesker som verdsetter de gamle tingene, og dette er en av de beste måtene å tilføre noen ekstra verdi til de klassiske bibelske navnene for jenter.

32. Kalina:

Den sanne betydningen av Kalina er “Rowan tree”. Dette er et virkelig vakkert og stilig kristent navn for jenter. Navnet er så vakkert og fengende at noen lett blir forelsket i det. Det antyder også en ren og hellig karakter og får babyen til å se mye vakrere ut når hun er navngitt med denne.

33. Leah:

Leah betyr ‘en kvinne som er sliten, men likevel er lojal’. Et godt og sjeldent kristent babynavn til datteren din.

34. Martha:

Martha betyr “Lady Master”. Navnet er også den feminine versjonen av ‘Master’.

35. Mary:

Maria, som vi vet, er Jesu Kristi mor. Det finnes ikke noe bedre kristen bibelsk babynavn du kan tenke deg.

36. Barmhjertighet:

Barmhjertighet betyr ‘medfølelse’, akkurat som navnet.

37. Naarah:

Naarah betyr ‘datter eller Herrens barn’. Er ikke dette det beste kristne ungen til datteren din?

38. Oprah:

Oprah betyr “Fawn”. Navnet på hebraisk er imidlertid stavet Orpha og har en bibelsk omtale i Ruth.

39. Phoebe:

Phoebe betyr ‘strålende som månen’. Dette er et annet interessant og unikt navn du kan tenke på.

40. Rachel:

Navnet Rachel betyr Ewe og indikerer en hunnkjønn. Rachel er et moderne kristent barns navn.

41. Salome:

Salome er et navn som betyr “fred”. Det blir populært i disse dager blant kristne foreldre å gi barnet sitt navnet Salome.

42. Sarah:

Har vi ikke hørt om Sarah mye før? Sarah betyr prinsesse og adelskvinne. Hun er kjent som kona til Abraham og moren til Isak.

43. Sharon:

Sharon betyr “flatt område”. Det er også en bibel som nevner navnet i Krønikebok 5:16.

44. Susanna:

Susanna betyr ‘en grasiøs lilje’. Leter du etter et søtt navn til den fine lille? Susanna vil gjøre all rettferdighet.

45. Terah:

Terah betyr ‘duft’.

46. ​​Tryphena:

Tryphena betyr noen som er delikate. Dette er et annet vanlig navn i disse dager.

47. Zipporah:

Navnet betyr en liten fugl.

Christian Twin baby navn:

1. Bigail og Adriel:

‘En fars glede’ og ‘Guds flokk’. Dette er et veldig sjeldent navn å finne.

2. Diana og Elisha:

‘Lysende’ og ‘Guds frelse’. Dette tvillingbabynavnet har en sterk bibelsk forbindelse.

3. Tro og håp:

‘Lojalitet’ og ‘forventninger’ på henholdsvis latin og gammelengelsk, dette er et populært tvillingebarnnavn for kristne.

4. Ava / Eva og Grace:

‘Levende’ og ‘velsignelse’. Hva med disse korte navnene til babyjenta di?

5. Victoria og Rebecca:

Henholdsvis ‘En sang’ og ‘vakkert ensnaring / jord’, navnet er veldig stilig og dør aldri.

6. Olive og Lillian:

‘Skjønnhet / verdighet’ og ‘renhet / skjønnhet’. Begge er svært populære kristne bibelnavn for tvillinger.

7. Nåde og Esther:

‘Velsignelse’ og ‘hemmelig / skjult’. Er ikke dette et fint navn for tvillingbarn?

8. Daniel og Esekiel:

‘Gud er min dommer’ og ‘Guds styrke’. Dette er et godt tvillingbarnnavn du kan tenke på.

9. Jason og Peter:

‘Den som kurerer’ og ‘en stein’, dette er et veldig elegant kristent babynavn med mening gitt.

10. Abram og Asher:

Henholdsvis ‘opphøyet far’ og ‘lykke’. Vi må sikkert ha hørt dette navnet mye. Har vi ikke?

11. Mark og Jesse:

Henholdsvis ‘høflig’ og ‘gave eller offergave’. Jesse må være et ganske unikt kristent babynavn.

12. Nathan og Noah:

Henholdsvis ‘belønnet’ og ‘trøst’. Nok en stilig kombinasjon!

13. Lemuel og Aquila:

“Gud er med dem eller ham” og “en ørn”, er meningen. Er ikke dette et ganske uvanlig navn?

14. Andrew og Micah:

Leter du etter noe virkelig unikt? Disse navnene betyr henholdsvis ‘sterk mann’ og ‘ydmyk’.

15. Michael og Victor:

Et annet navn som står for seier og ydmykhet, dette er ganske vanlige kristne tvillingebarn for gutter.

Kristne bibelske babynavn:

1. Abel:

Abel betyr ‘pust’. I Det gamle testamente er han den andre sønnen til den berømte Adam og Eva som ble myrdet av misunnelse av sin egen bror. Dette er et navn på babygutter.

2. Abijah:

Abijah har en sterk bibelsk forbindelse og betyr å være navnet på både mann og kvinne i Det gamle testamente. Den andre kongen av Juda heter Abijah. Navnet kan være både gutter og jenter.

3. Achan:

Navnet betyr “trøbbel”. Dette er et sjeldent bibelsk babynavn for gutter.

4. Amal:

Amal betyr “arbeid” på hebraisk. Navnet ble også delt av asheritt i Det gamle testamente. Dette er et unisex navn.

5. Annas:

Det er navnet på jødenes øverste prest i Det nye testamente. Annas er nok et unisex -navn.

6. Barak:

Barak er et annet populært bibelsk navn som betyr ‘lyn’ for gutter.

7. Chloe:

Chloe er et navn på jenta. Det betyr “grønt skudd”, med henvisning til våren og fødselen av grøntområder. Det signaliserer positivitet.

8. Damaris:

Navnet betyr “jente”. Navnet i Det nye testamente er navnet på en kvinne som konverterte til kristendommen. Hun ble navngitt av Saint Paul.

9. Dinah:

Dinah betyr “dømt”. Hun er også datter av Jacob og Leah. Dette er et bibelsk navn for et jentebarn.

10. Eli:

Eli i Det gamle testamente er oppgitt som israelittenes prest. Dette er et navn for alle babyguttene.

11. Elizabeth:

Elizabeth er et navn på babyjenta som betyr ‘min Gud er min ed’.

12. Eve:

Navnet Eva er kona til Adam og har en sterk referanse i Bibelen. Eve er et navn på en jente.

13. Hannah:

Hannah betyr ‘nåde’. Hun er kona til Elkanah i Det gamle testamente.

14. Hirah:

Navnet Hirah betyr også ‘prakt’ på hebraisk. Hirah er svigerfar til Juda i Det gamle testamente. Dette er et navn på en gutt.

15. Ira:

Ira betyr ‘våken’ og er et navn på babyjenter. Dette er et unikt kristent babynavn. Det er også navnet på kong Davids prest.

16. Jaala:

Jalaa betyr ‘vill geit’ og er et unisex navn.

17. Jael:

Jael betyr ‘fjellgeit’. Navnet har en referanse i Det gamle testamente som kona til Heber, kenitten. Jael er et unisex navn.

18. Jared:

Navnet Jared betyr ‘nedstigning’. Jared er navnet på en etterkommer av Adam i henhold til Det gamle testamente. Jared er navnet på en baby gutt.

19. Joel:

Navnet Joel er kjent som en av de tolv talsmennene i Det gamle testamente. Dette er et navn på en gutt.

20. Jubal:

Det betyr “strøm” på hebraisk. Jubal var også musiker ifølge Bibelen. Dette er et navn på en jente.

Kristne babynavn og betydninger for Unisex:

1. Aaden: Dette navnet betyr “en som er brennende”.

2. Abby: Abby er et populært unisex kristent navn som er en variant av klosteret.

3. Abell: Abell betyr ‘pust’ og er et annet vanlig unisex kristent navn.

4. Billy: Billy betyr “vilje”.

5. Caitlyn: Caitlyn betyr ‘ren’ og er et navn for både gutt og jente.

6. Damon: Damon betyr ‘å temme’.

7. Darian: Darian betyr ‘gave’ og kan dermed være et navn for både gutt og jente.

8. Edden: Edden betyr ‘herlig’.

9. Erich: Erich er en ‘modig hersker’.

10. Estefani: Estefani er et ganske uvanlig navn og betyr ‘krone’.

Vi har samlet en liste over kristne barns navn for å hjelpe deg med å finne det riktige navnet på barnet ditt. Noen av de beste og sjeldne kristne bibelske navnene har også blitt nevnt. Ta en titt og husk å begrense det som appellerer mest til deg.