Er babyen din født i Purva Phalguni Nakshatra? Foretrekker du å navngi din lille basert på månekonstellasjonene og astrologien? Vi er her for å hjelpe deg med disse nydelige Purva phalguni nakshatra babynavnene. Denne listen over babynavn har både tradisjonelle og moderne valgnavn, de som er meningsfulle, søte, nydelige og bare vakre.

purva phalguni nakshatra babynavn

Hvorfor vente, utforske og se favorittnavnene til Purva phalguni nakshatra for den lille, i henhold til dine preferanser. Vi har dekket det hele!

Purva Phalguni Nakshatra og dens egenskaper:

Før vi går inn på navnene til Purva Phalguni Nakshatra, la oss se hva denne stjernen handler om og kjennetegnene i denne. Purva phalguni nakshatra er det ellevte stjernetegnet i astrologi. Symbolet for Purva phalguni nakshatra er to ben på en barneseng, og det er under Venus -påvirkning, som er Shukra.

Purva phalguni -stjernen varierer mellom 13,20 grader til 26,40 og faller under stjernetegnet Leo. Betydningen av Purva phalguni nakshatra blir gjort om. Hvis din lille stjerne blir født når månen er i nærheten av stjernebildet Purva phalguni nakshatra, tilhører han dette tegnet. De som er født her er generelt veldig lykkelige vesener, som alltid er positive og kjærlige og bryr seg om andre. De er nær familie og venner. Videre er de som er født her også velmodig, kreative og kunstneriske.

La oss nå gå videre og utforske mer om Pubba nakshatra -navn for gutter og jenter her inne.

Purva Phalguni Nakshatra Navn Startbokstav / stavelse:

Hvis gutten eller jenta din er født under Purva phalguni nakshatra, er det gunstig hvis navnene deres begynner med bokstaver og stavelser Mo, Ta, Taa, Ti, Tee, Tu. I tilfelle du vil se navnet stavelser eller startbokstav i henhold til padas,

Pubba nakshatra 1. pada navn kan begynne med Mo

Poorva phalguni nakshatra 2. pada navn med Ta

Pubba nakshatra 3. pada navn med Tee

Pubba nakshatra 4. pada navn med Too.

La oss nå gå videre og se Simha rasi Purva phalguni nakshatra navn for babyjenter og gutter.

Betydende Poorva Phalguni Nakshatra -navn for jente og gutt 2020:

Vi har samlet de vakreste og nyeste valgene for babynavn for de som er født under Purva phalguni nakshatra. La oss se mer her inne.

Purva Phalguni Nakshatra Guttenavn:

1. Mohak:

Mohak er et nydelig moderne navnevalg for foreldrene i disse dager. Det betyr en person som er attraktiv og kjekk. Det er avledet fra det hindi -språket.

2. Mohan:

Mohan er nå et vanlig indisk navn, men det er et klassisk valg for mange. Det betyr fascinerende eller sjarmerende. Dette er også et annet Purva phalguni nakshatra navn på en gutt for Lord Krishna.

3. Mohanan:

Mohanan betyr herlig og munter. Dette er et unikt og forfriskende navn å prøve ut for tiden.

4. Modith:

Modith oversetter til beskyttelse. Navnets opprinnelse er ikke godt kjent ennå, men dette er definitivt et godt valg for foreldre som leter etter et nytt og moderne navn til en baby gutt..

5. Mohith:

Mohith er igjen et vanlig navn; det er imidlertid veldig meningsfylt. Mohith betyr tiltrukket eller beundre skjønnheten. Det stammer fra sanskrit og hindi indiske språk.

6. Mokshit:

Mokshit eller Moksh er flere navnevarianter som betyr frigjøring. Den andre skrivemåten med samme navn er Mokshith. Det er igjen avledet fra sanskrit og hindi -språk.

7. Monik:

Monik er et kort og søtt navn på babygutten. Det betyr råd eller forslag. Dette Purva phalguni nakshatra -mannnavnet er et enkelt og likevel beundringsverdig navn.

8. Moorthi:

Moorthi eller Moorti kan igjen være et vanlig konvensjonelt navn, men betydningen av navnet er intens og fantastisk. Det betyr et avgud eller Guds statuer. Det betyr også alternativt Lord Vishnu, avledet fra den hinduistiske mytologien.

9. Mourya:

Mourya -navnet stammer fra hinduistiske kongelige historier, og det betyr leder eller kongen / keiseren i et dynasti.

10. taansk:

Taanish betyr ambisjon. Dette er helt et nytt og unikt moderne navn på babygutten for moderne foreldre i dag.

11. Taksh:

Taksh betyr øyne som en due. Pubba nakshatra guttenavn er unike og nye, sjelden funnet ennå, og er en liten vakker uttale baby gutt navn valg.

12. Tanav:

Tanav er igjen et navn på en ny gutt. Navnet Tanav betyr fløyte. Det alternativt også på de andre og betyr slank.

13. Tanmay:

Tanmay er et nydelig og vakkert babyguttenavn. Selv om det får en fremtredende rolle i disse dager, er det et klassisk valg med nydelig mening. Tanmay betyr oppslukt. Det er avledet fra det hindi indiske språket.

14. Tansh:

Tansh er et moderne og sjeldent babynavn som ikke er funnet mye ennå. Navnet Tansh betyr en person som er vakker inn og ut.

15. Tanuj:

Ordet Tanuj på flere indiske språk oversetter bokstavelig talt til en sønn. Dette er nydelige pubba nakshatra mannlige navn å sjekke ut.

16. Tanush:

Tanush, eller til og med stavet som Tanus, er Lord Siva og Lord Ganeshs alternative navn. Dette er et moderne navn på babygutten med tradisjonell og lovende betydning.

17. Tapas:

Tapas er et fantastisk og nydelig navn på en baby på fem bokstaver. Det betyr hjerte, verdi og bot. Navnet betyr også innstramninger og meditasjon. Det er avledet fra sanskritspråket.

18. Tapat:

Tapat betyr en person som er født av solen. Det symboliserer også en varm og myk person. Navnet er et unikt, moderne babynavnvalg.

19. Tapur:

Tapur betyr en person som er som gull. Navnet igjen er sjeldent og er ikke vanlig ennå.

20. Tarak:

Tarak er et nydelig navn som blir populært i disse dager. Navnet Tarak betyr stjerne. Med andre ord betyr Tarak igjen også beskytteren eller pupillen til et øye. Vi elsker begge betydninger!

21. Tilak:

Tilak er et populært indisk babyguttenavn, som stammer fra hinduistiske tradisjoner. Navnet Tilak betyr et lykkebringende rituelt merke på pannen.

22. Tivaan:

Tivaan betyr Guds gave. Hvis du vil ha et kort og søtt, nydelig klingende babyguttenavn, som igjen er sjelden og ikke er vanlig, kan dette være et ideelt valg.

23. fødsel:

Fødsel betyr hellig vann eller pilegrimssted. Det er avledet fra ordet Tirth i religiøs tro.

24. Timer:

Timir eller Timeer betyr mørke. Det er et sjeldent og nydelig navn, som er en ny oppfinnelse i listen over babyguttenavn.

25. Tarun:

Tarun er et nydelig og klassisk indisk navn, som er i trend de siste to tiårene. Tharun eller Tarun betyr tilkobling. Det betyr også ungdom, ungdom, ung og tidløs. Dette er et vanlig babynavn fra Telugu og Tamil under Purva phalguni nakshatra.

Purva Phalguni Nakshatra jentenavn:

26. Mohana:

Mohana er et kvinnelig babynavn til Mohan. Det betyr en sjarmerende og attraktiv, vakker jente. Dette er et av de søteste kvinnelige navnene på Purva phalguni nakshatra.

27. Mohanapriya:

Mohanapriya er et vanlig indisk navn, men er nydelig og fortsatt i trend. Navnet MohanaPriya betyr nydelig og sjarmerende jente.

28. Mohitha:

Mohitha betyr tiltrukket og forvirret person. Det er et sjeldent og uvanlig valg av babynavn for moderne foreldre å prøve.

29. Moksha:

Moksha på sanskrit og lokale indiske språk betyr frelse. Dette pubba nakshatra babyjentens navn er et dypt, intenst og meningsfullt jentens navn.

30. Mona:

Hvis du vil ha et veldig kort og søtt, nydelig babyjentenavn, kan Mona være et godt valg. Mona betyr ensom, ønske og en liten.

31. Monisha:

Monisha, som også kan staves som Moneesha, betyr intelligent jente. Det er også et annet navn for Lord Krishna.

32. Mothika:

Navnet Mothika stammer fra ordet Mothi, som betyr en perle. Mothika betyr perle-lignende dyrebar person. Er ikke dette pubba nakshatra -navnene for jenta unike og nydelige?

33. Moulika:

Moulika er et uvanlig og vakkert sør -indisk babyjentenavn. moulika betyr originalen. Alternativt betyr det også kjærlighet.

34. Mounica:

Mounica eller Mounika er et veldig vanlig indisk husstandsnavn. Det er et ganske vanlig navn i både nord- og sørindiske stater. Mounika betyr stillhet. Kallenavnet her er ofte Mouni og Mona.

35. Taanaya:

Taanaya eller Tanaya er en datter. Det er et unikt og nytt moderne navn på babyjenta

36. Taani:

Hvis du foretrekker et søtt og vakkert navn på en babyjente med korte bokstaver, er Taani et pent navn. Taani betyr tro og oppmuntring.

37. Taarika:

Taarika betyr en stjerne. Det betyr også stjerne, guddommelig og vakkert. Det er et sjeldent og forfriskende valg av en ny jente fra indiske språk.

38. Takshvi:

Hvis du foretrekker et tradisjonelt navn, men likevel med nydelig moderne lyd, kan Takshvi være god å gå. Takshvi er ingen ringere enn gudinnen Lakshmi.

39. Tamira:

Tamira betyr magi. Navnet er virkelig opplyst og magisk med den nydelige uttalen, særegenheten og betydningen også. Hva tror du?

40. Tanashvi:

Tanshvi eller Tanashvi betyr velsignelse for rikdom og rikdom. Navnet er ikke ofte funnet, noe som gjør det ideelt for foreldre som ønsker et nytt navn.

41. Tanisha:

Tanisha er ikke et nytt navn, som finnes i nordindiske stater. Navnet Tanisha betyr feedronning. Det på den annen side innebærer også en attraktiv dame.

42. Taniska:

Taniska, eller Tanishka, er et nyopprettet kjærlighetsnavn for mange i sørindiske stater. Det får en fremtredende rolle i disse dager, gitt sin nydelige betydning og lyd. Tanishka betyr gudinne for gull.

43. Tanmayi:

Tanmayi er en kvinnelig navnversjon av Tanmay. Navnene har nydelig betydning, noe som innebærer ekstase på sanskrit- og telugu -språk.

44. Tansi:

Tansi betyr en vakker prinsesse. Dette er igjen, et nytt og søtt, nydelig navn på babyjenta.

45. Tanvi:

Tanvi betyr slank. Det innebærer også en delikat og vakker sjel.

46. ​​Tapasya:

Tapasya betyr meditasjon. Navnet stammer fra sanskritspråket med intens og dyp betydning, men også med nydelig uttale.

47. Tara:

Tara er allerede et vanlig navn i Nord -India. De fire bokstavenes korte ordnavn og nydelige betydning gjør det til et klassisk valg i mange år. Tara betyr stjerne. Det symboliserer også lys, glød og utstråling.

48. Taruni:

Taruni betyr en ung jente. Det symboliserer også unge og unge kvinner. Dette er et søtt og nydelig navn på babyjenta under Purva phalguni nakshatra.

49. Tasya:

Tisya eller Tishya betyr en stjerne. Det betyr også alternativt ild og lykkebringende. Navnet stammer fra sanskritspråket og er et sjeldent navn.

50. Timita:

Timita eller Timitha betyr ro. Navnet er ikke så mye kjent ennå og er et godt valg for foreldre som ønsker et unikt og klassisk navn til den lille.

Unisex navn for Purva Phalguni Nakshatra:

51. Tanishk:

Tanishk er et nydelig unisexnavn, som kan være ideelt for moderne babyer, både jenter og gutter. Navnet Tanishk betyr en elsket og den som kom ut av hjertet.

52. Tanu:

Tanu er et kort navn på fire bokstaver som er ideelt for gutter og jenter. Navnet Tanu betyr kropp. Det innebærer også slank, myk og delikat. En annen skrivemåte med samme navn er Tannu.

53. Monil:

Monil betyr en fugl. Navnet er unikt og et sjeldent valg ennå, ideelt for babyjenter og gutter også.

54. Tam:

Tam betyr et palme. Dette er et veldig nytt navn og ikke funnet i det hele tatt ennå, noe som gjør det til et veldig søtt og søtt valg for babynavn for jenter og gutter.

55. Monty:

Monty er faktisk et kallenavn, men i disse dager kan vi finne moderne foreldre som navngir barnet sitt Monty. Dette passer for både babygutter og jenter, noe som betyr et fjell.

Tvillinger babynavn for Purva Phalguni Nakshatra:

56. Mohal – Modini:

Mohal betyr kjærlighet. Modini, derimot, innebærer en glad og munter sjel. Dette er valg av tvillinggutter og jenter under Purva phalguni nakshatra.

57. Mohanish – Mohanraj:

Mohanish betyr Lord Krishna. Det innebærer også attraktivt og kjærlig. Mohanraj, derimot, betyr sjarmerende. Det er også et annet navn for Lord Krishna. Begge er perfekte valg for tvillingbarn.

58. Mouna – Mounesh:

Mouna betyr stille. Mounesh betyr også stillhet. Det innebærer også en fremtredende gud. Dette er tvilling baby jente og gutt valg under Purva phalguni nakshatra.

59. Taarika – Taarini:

Taarika og Taarini er søte rimende tvillingebarn under Purva phalguni nakshatra. Det betyr en stjerne. Taarini, derimot, innebærer frelser og også et annet navn for gudinnen Durga og gudinnen Parvathi.

60. Tamanna – Tamalika:

Tamanna er et nydelig babyjentenavn som betyr begjær, ambisjoner og et ønske. Tamika er også et jentenavn, noe som antyder elv. Dette er søte og vakre tvillingnavn.

Vi håper du likte å lese disse nydelige og meningsfulle Purva phalguni nakshatra babynavnene. De er en blanding av tradisjonelle, moderne, fascinerende og unike, sjeldne navn. Fortell oss hva som er ditt favorittvalg! Vi elsker å høre fra deg!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle navnene ovenfor har sine betydninger i henhold til kontekst og tid. Disse betydningene og symbolene kan endre seg i henhold til forskjellige kulturer, land, regioner og språk. Vi anbefaler å utføre din omfattende forskning før du forstår de flere tolkningene som er knyttet til navnet.