Blant de 28 nakshatraene antas det at de som er født under et bestemt nakshatra kan ha et lykkebringende og lykkelig liv hvis navnene deres er i tråd med deres spesielle. Hvis babyen din er født under pushyami nakshatra, har vi i dag en liste over pushyami nakshatra babynavn for å hjelpe deg med å velge det riktige og perfekte navnet til den lille.

pushyami nakshatra babynavn

Vi vil alle ha det helt nydelige og meningsfulle navnet på vår lille stjerne, og med vår spesielt sammensatte liste håper vi at du finner de riktige babynavnene. Her går vi!

Pushyami Nakshatra og egenskaper:

Pushyami nakshatra -babyene antas å være de som alltid er glade og leverer lykke til andre rundt seg. Disse glade skapningene sies også å være stabile i tankene, respektable i samfunnet og alltid er forhåndsplanlagt med myk og skånsom oppførsel. Pushya nakshatra kommer under krefttegn fra 3,20 til 16.40. Nakshatra betyr noen som gir næring og gir.

Mens pushya nakshatra Rashi er kreft, er dyresymbolet en geit. La oss utforske mer om de perfekte navnene og startbokstavene for de babyene som er født under pushya nakshatra.

Pushya Nakshatra Navn Startbokstav / stavelse:

Hvis din lille baby er født under pushyami eller pooyam nakshatra, anses det som godt og heldig hvis han eller hun heter Hu, He, Ho, Da. La oss finne ut de beste og vakreste babynavnene for pushyami nakshatra.

Pushyami eller Pushya Nakshatra babynavn for gutter og jenter:

La oss komme i gang, og vi har samlet de siste, moderne, meningsfulle og søte babynavnene for de små som er født under Pushya nakshatra. Her er vår toppliste med navn på Pushya Nakshatra -babyer.

Pushyami Nakshatra baby gutt navn:

1. Heeran:

Navnet Heeran er avledet fra det hindi ordet, heer, som betyr en diamant. Heeran oversetter bokstavelig talt seg selv til noen som er som en diamant, Lord of diamonds.

2. Hema Chandra:

Navnet Hema Chandra er populært i sør -India og telugu -talende stater. Hema Chandra betyr Golden Moon. Disse pushyami nakshatra -navnene på telugu er et populært, men moderne og ungdommelig Pushya nakshatra -mannsnavn å prøve.

3. Hemadri:

Navnet Hemadri har en tradisjonell betydning, men høres stilig og nydelig ut. Hemadri er ingen andre enn Lord of the Mountains. Er det ikke kult?

4. Hemant:

Det er et annet populært navn over hele India nå, og det har vært et av de mest elskede valgene de siste to tiårene. Hemant stammer fra hindi og sanskrit, som betyr både Lord Budha og gull!

5. Hemraj:

Hemraj, også variert som Hemaraj, betyr gullets konge. Det er et nydelig og vakkert, meningsfylt navn å sjekke ut. Blant mange babyguttenavn for Pushya Nakshatra er dette blant de mest populære i disse dager.

6. Hetansh:

For foreldre som er helt på utkikk etter et nytt, sjeldent og unikt navn, her er vi. Hetansh betyr en stigende sol. Navnet symboliserer også en person som alltid er på vei oppover i livet.

7. Hetvik:

Hetvik er et så søtt og vakkert navn. Hetvilk betyr Lord Siva. Disse Pushya nakshatra -navnene til gutten har en tradisjonell og vakker betydning, men likevel med moderne uttale.

8. Hunar:

Hunar på hindi oversetter bokstavelig talt seg selv til noen som er dyktige og har gode egenskaper.

9. Heyaat:

Også stavet som Hayat, betyr det liv eller tilstedeværelse av liv. Det symboliserer også eksistens. Dette er et så intenst og nydelig navn; hva tror du?

10. Hari Kiran:

Navnet Hari Kiran har mange betydninger og betegnelser. Hari Kiran betyr i hovedsak Lord Vishnu. Imidlertid symboliserer navnet også en lysstråle, håp, utstråling og lysstyrke. Vi elsker all essens og betydning.

11. Harvinder:

Harvinder, som også kan staves som Harwinder, betyr himmelens Gud. Dette er et tradisjonelt navnevalg for babygutter født under pushyami nakshatra.

12. Hemin:

Hemin er nå et nytt og sjeldent navnevalg. Selv om opprinnelsen ennå ikke er fastslått, betegner Hemin ro, fred og noen som er stille eller elsker ro.

13. Hemish:

Hemish igjen er et moderne navn. Hemish stammer fra nordindiske lokale språk, og betyr Hem over hele verden eller Jordens Gud. Ikke mange vet dette navnet ennå, noe som gjør det enda mer fantastisk å navngi vår lille med et så nytt navn.

14. Harvir:

Harvir betyr Guds kriger. Det symboliserer også hvem som forsvarer Herren, guddommelig makt og beskytter. De som ønsker et tradisjonelt og salig navn med moderne sjelden, unik uttale, kan prøve denne.

15. Harman:

Navnet Harman har blitt populært det siste tiåret, gitt både den vakre betydningen og uttalen. Harman betyr alles elskede person. Den stammer fra indiske språk.

16. Humair:

Humair er noen hvis ansikt er rødt. Selv om betydningen i seg selv er ganske ny og unik i det indiske scenariet, symboliserer navnet også blomstring. Det antas at det er inspirert av navn fra Midtøsten.

17. Hetash:

Hetash -navnet symboliserer noen som er fulle av energi eller alltid er på farten. Navnet stammer fra det hindi -språket og er et nytt og sjeldent navn å prøve.

18. Heetraj:

Heetraj betyr folkets elskede konge eller raja. Det symboliserer også noen som alltid ønsker best. Navnet er nytt i listen over babynavn.

19. Hemang:

Hemang -navnet stammer fra det hindi -språket og betyr en person som har en skinnende kropp eller hud. Det er et søtt og unikt ferskt babyguttnavn å sjekke ut.

20. Hurditya:

Navnet Hurditya er nytt, og opprinnelsen er ennå ikke fastslått. Imidlertid betyr Hurditya en glad og glad, salig person.

21. Heyansh:

Navnet Heyansh vinner stor popularitet bare i et par år. Det er et så vakkert og nydelig navn. Heyansh betyr et stykke hjerte. Dette er nå noe spesielt, ikke sant!

22. Hetaksh:

Navnet Hetaksh betyr eksistensen av kjærlighet. Dybden og intens betydning av navnet er det som gjør det vakkert, sammen med særegenhet og sjeldenhet i valget.

23. Hemkar:

Hemakr eller Hemkar betyr rikdomens herre. For de som ønsker et mytologisk og tradisjonelt navn, kan dette være et utmerket valg, da det ikke er vanlig, men har en vakker tilknytning til det.

24. Hemansh:

Hemansh betyr en del eller del av gullet. Navnet forbinder også det dyrebare stykket, en del av kjærligheten og noens liv.

25. Heramb:

Et annet unikt og sjeldent navn stammer fra India. Heramb betyr noen som er respektfull i samfunnet.

Pushyami Nakshatra navn på babyjente:

26. Hema:

Navnet Hema er et av de populære husnavnene i India. Hema betyr gull eller gylne kvinner. Dette navn på babyjenta til Pushya Nakshatra er et klassisk og tidløst navn å prøve selv i dag.

27. Heera:

Heera på hindi oversetter bokstavelig talt til diamant. Navnet symboliserer noen som er som en diamant eller en verdifull person. Nydelig mening er det ikke!

28. Heeya:

Det er et nytt navn i disse dager som er sjeldent og unikt. Heeya betyr hjerte. Navnets opprinnelse er ennå ikke kjent, men er blant de mest uvanlige og sjeldne navnene i dag.

29. Hemalatha:

Hemalatha er igjen et ganske vanlig navn i India fra flere tiår sammen, noe som betyr gyllen rank eller gyllen vintreet. Dette Pushya nakshatra kvinnelige navnet er en så nydelig og vakker betydning, ikke sant!

30. Hemani:

Navnet Hemani er et moderne navnevalg for mange foreldre i disse dager, men med en meningsfull og tradisjonelt bundet. Hemani er gudinnen Parvathi, fjellgudinnen.

31. Hemavathi:

Hemavathi, som også kan staves som Hemavathy eller Hemavati, er gudinnen Parvathis navn. Noen tror også Hemavathi er gudinnen Lakshmi. Begge betydningene er imidlertid lovende!

32. Hetika:

Det er et moderne og unikt, forfriskende navnevalg for moderne foreldre. Hetika betyr solstråler og symboliserer også lys, lysstyrke og kjærlighet. Disse pushya nakshatra -navnene til en jente stammer fra det hindi -språket.

33. Huemisha:

Huemisha er et ganske sjeldent og nytt navn. Dette betyr gudinnen Saraswathi. Navnet symboliserer også en som er intelligent og smart. De andre navnevariasjonene og stavemåtene her er Humisha, Humshikaa og Humsiha.

34. Huvishka:

Det er et nydelig og ganske høres søtt navn. Huvishka betyr løfte. Det symboliserer også en kvinne som har gudfryktige egenskaper. Opprinnelsen er ikke kjent ennå, men vi elsker den intense betydningen som er knyttet til den. Hva synes du om disse Pushya nakshatra karka rasi -navnene?

35. Heemanshi:

Navnet Heemanshi -navnet har blitt avledet fra to ord, Hema og anshi. Heemanshi betyr en del av snøen. Dette er et ganske nytt og fantastisk navn å prøve, ikke sant?

36. Hejal:

Hejal -navnet er veldig nytt og mest uvanlig ennå. Selv om opprinnelsen ikke er godt etablert, betyr Hejal frukt. Hvis du foretrekker å nevne et helt nytt og unikt navn som aldri blir hørt, kan dette være et godt navn.

37. Hemadrika:

Hemadrika betyr en dråpe snø. Mens Hema betyr snø, er navnet en variant i hele navnet.

38. Hemanthi:

Navnet Hemanthi på sanskrit opprinnelse oversetter bokstavelig talt til vinter- eller tidlig vintersesong. Det er et av sesongnavnene med en vakker mening.

39. Hetvi:

Det er et nytt og kommende nydelig kort navn som foretrekkes i det nordlige indiske beltet. Hetvi betyr kjærlighet. Et så kort bokstavnavn, men med intens betydning er det ikke.

40. Hesha:

Hesha betyr et komplett vesen. Selv om opprinnelsen ikke er avledet ennå, er den igjen blant søte, meningsfulle og korte navnevalg.

41. Haadiya:

Navnet Haadiya er ikke et indisk opprinnelsesnavn, men mange foretrekker dette i dag på grunn av den enkle, men intense betydningen. Hadiya eller Haadiya betyr gave eller rettferdighet.

42. Heni:

Det er igjen et søtt og veldig kort, lett bokstav med fire bokstaver å prøve. Heni betyr krone eller et kongelig vesen. Det symboliserer også noen som er medfølende og omsorgsfull.

43. Henal:

Henal symboliserer gudinnen eller herskeren over rikdom og skjønnhet. Dette er et moderne og moderne klassisk navn å prøve.

44. Hetsree:

Hetsree også stavet som Hethsree eller Hetsri, Hetshree betyr kjærlighet til Gud. Dette er et klassisk og eviggrønt navnevalg for dagens generasjon barn.

45. Homa:

Homa på hindi og andre religiøse tekster oversetter bokstavelig talt til den hellige ilden. Dette er et tradisjonelt, men likevel kort og meningsfylt navn å prøve.

46. ​​Husniya:

Navnet Husniya er ikke et indisk opprinnelsesnavn, men igjen, gitt sin vakre uttale, foretrekker mange i disse dager det. Husniya betyr en vakker dame. Dette er nydelige pushya nakshatra første pada navn å sjekke ut.

47. Hetarthi:

Hetarthi betyr noen som har en god tankeprosess eller en meningsfull tenkende person.

48. Heerkani:

Heerkani symboliserer og oversetter bokstavelig talt til en diamantlignende person. Det symboliserer også en verdifull person og perle.

49. Henna:

Henna er et nytt navnevalg i disse dager. Men betydningen er ganske åpenbar. Henna betyr mehendi. Det symboliserer og antyder også duft.

50. Holika:

Endelig er Holika igjen et lovende og tradisjonelt navnevalg. I følge religiøse tekster er Holika seremoniell ild. Dette er et unikt og meningsfullt pushya nakshatra 3. pada navn å prøve.

Unisex babynavn under Pushya Nakshatra:

51. Hetal:

Navnet Hetal er et unisex -navn som kan gis til både jenter og gutter. Hetal betyr noen som alltid er vennlige mot andre.

52. Hemal:

Også stavet som Heemal, betyr det et snøfjell eller isfjell. Dette er et nydelig og søtt babynavn for gutter og jenter.

53. Heerva:

Det er et unikt valg av babynavn i disse dager. Heerva betyr velsignelse. Det er også et av de fire Veda -navnene.

54. Hemu:

Navnet Hemu betyr igjen gull. Dette er imidlertid en unisex -versjon av navnet, som kan være ideelt for både jenter og gutter.

55. Hema Sai:

Hema Sai igjen er et unisexnavn. Etternavnet Sai er det som gjør det unisex i naturen, med betydningen som symboliserer gull og gull som en person.

Valg av Twin Baby Name for Pushya Nakshatra Babies:

56. Hetav – Hemin:

Navnene Hetav og Hemin er valg av to babygutter. Hetav betyr noen som alltid gir kjærlighet. Hemin er en rolig og fredelig person.

57. Hemantshree – Hemantinandan:

Begge er tradisjonelle babygutt tvillingnavn valg. Hemantsree betyr gull og penger, begge deler. HemantiNandan er sønn av gudinnen Parvathi.

58. Heenal – Henitha:

Heenal betyr skjønnhetsgudinne. Hertha, derimot, er nåde eller et grasiøst vesen. Begge er ideelle valg for tvilling baby jente navn med nydelig betydning.

59. Heidi – Hela:

Heidi er et sjeldent og kort navn, som betyr edel sort. Hela betyr håp eller et måneskinn. Begge er ganske uvanlige navnevalg og kan være ideelle tvillingebarn.

60. Hetarth – Hetarthi:

Disse er både rimelige og flotte valg for tvillingbarn og jenter. Hearth betyr distributør av kjærlighet. Hetharthi er kjærlighet eller noen som alltid elsker andre. Nå betyr begge lignende ting og er også intense og søte. Hva tror du?

Vi håper du likte å utforske disse nydelige Pushyami Nakshatra -jente- og guttnavnene. Hvis babyen din er født under Pushya Nakshatra, kan du prøve den og velge din favoritt.

Ansvarsfraskrivelse:

Det anbefales å kryssjekke og forstå hvert navns betydning i henhold til forskjellige kulturer, regioner, land og språk. Deres symbolikk og betydning varierer etter språk, så gjør grundig undersøkelse før du avslutter navnet.