I indisk astrologi er Moola Nakshatra det 19. stjernetegnet i rekkefølge. I følge hinduistisk religiøs tro, anses det som heldig og gunstig hvis babyen blir navngitt i henhold til nakshatra / stjernetegnet. Følgelig, hvis din lille er under Moola -stjernen, har vi Moola nakshatra -babynavnene som passer dine krav. Med den perfekte balansen mellom moderne og tradisjonelle, meningsfulle og søte, nydelige og sjarmerende navnevalg, er vår liste over Moola nakshatra navn perfekt for moderne babyer.

moola nakshatra babynavn

La oss i dag utforske alt om Moola nakshatras funksjoner, funksjonene til de som er født i denne stjernen, og babynavn med Moola nakshatra.

Moola Nakshatra og dens egenskaper:

Moola Nakshatra varierer mellom 00 til 13.20 i Skytten stjernetegn. Det er den 19. stjernen, og symbolet på Moola nakshatra er en hukende tiger. Den styrende herren for Moola Nakshatra er Ketu.

De babyene som er født i Moola nakshatras innflytelse sies å være veldig lidenskapelige, nydelige og fulle av entusiasme. De er også ekstremer i livet – enten er de veldig glade eller opprørte. Moola nakshatra -bornene er kjent for å være veldig vennlige og optimistiske også, veldig fast bestemt på å få ting og oppgaver fullført. De er glade, rike, nysgjerrige og kjent for å være gode på forskningsevner. Dyrenavnet til Moola Nakshatra er en hannhund.

Moola Nakshatra Navn Startbokstav / stavelse:

De babyene som er født i Moola nakshatra regnes som heldige hvis navnet deres begynner med Ye, Yo, Bha, Bhaa, Bhi, Bhee, Ba, Bi, Yu.

I tilfelle du vil sjekke av padas,

  • Moola nakshatra 1. pada -navn kan begynne med Ye.
  • Moola nakshatra 2. pada navn begynner med Yo.
  • Moola nakshatra 3. pada navn med Ba
  • Moola nakshatra 4. pada navn med Bi

Babynavn for Moola Nakshatra Borns 2021:

For de babyene som er født i denne stjernen, kan vår liste over moola nakshatra navn hjelpe til med å finne riktig og nøyaktig passform. La oss utforske dem sammen.

Moola Nakshatra baby gutt navn:

1. Bhargav:

Bhagav eller Bhaargav er det vanligste og mest kjente babyguttnavnet i India allerede. Navnet Bhargav er et annet navn for Lord Siva. Det betyr også utstråling og glød.

2. Bhaasur:

Bhaasur er et unikt og sjeldent navn på babygutten for moola nakshatra. Det betyr lyst, skinnende og helt eller fantastisk.

3. Bhaavan:

Bhaavan betyr skaperen. Navnet symboliserer også sjarmerende, glans og lysstyrke. Navnet er unikt og stammer fra sanskritspråket.

4. Bhadrak:

Bhadrak betyr en modig og kjekk person. Navnet stammer fra de indiske språkene og er et vanlig tradisjonelt babyguttnavn for moola nakshatra.

5. Bharadwaj:

Bharadwaj er et annet vanlig og kjent tradisjonelt babyguttnavn. Det betyr en vismann. Den stammer fra de hinduistiske mytologiske historiene og tekstene.

6. Bharat:

Bharat -navnet stammer fra hinduistiske historier og mytologier, oppkalt etter kong Bharat. Dette er blant vanlige moola nakshatra mannlige babynavn.

7. Bhaskar:

Bhaskar er et annet pan -indisk populært og vanlig babyguttenavn, som er klassisk og tidløst i valget. Navnet Bhaskar betyr sol og ild. Det betyr også strålende og opplyst.

8. Bhaswar:

Bhaswar er et unikt og uvanlig babyguttenavn. Navnet Bhaswar betyr å skinne. Det er et nytt babyguttenavn for moola nakshatra.

9. Bhaumik:

Bhaumik betyr Jordens Herre. Det er ofte funnet navnet i Nord- og Øst -delen av India allerede for moola nakshatra borns.

10. Bhavan:

Hvis du leter etter et helt unikt og moderne søtt navn, kan Bhavan være et godt valg. Bhavan betyr skaperen og sjarmerende. Det er også et annet navn for Lord Krishna. Er det ikke kult?

11. Bhavesh:

Bhavesh er et vanlig navn igjen, men likevel et klassisk valg. Det betyr Herre over hele verden eller eksistens. Dette moola nakshatra -navnene for gutt er et annet navn for Lord Shiva.

12. Bhavik:

Bhavik er et søtt og moderne samtidsnavn. Navnet Bhavik eller Bhawik betyr verdig eller lykkelig å være på indiske språk.

13. Bhavin:

Bhavin er et annet nytt navn, som betyr vinneren. Navnet symboliserer også levende, eksisterende og seier. Det er et filosofisk betydningsnavn.

14. Bhavith:

Bhavith på hindi ordspråk betyr fremtiden. Navnet er et nytt og sjeldent valg av babygutt for moola nakshatra borns. Det er våre favoritt baby gutt navn for moola nakshatra.

15. Bhavyaraj:

BhavyaRaj er et tradisjonelt, men eviggrønt klassisk navn. Det betyr prakt og storhet. Vi elsker disse unike navnene på moola nakshatra babygutter.

16. Bhim:

Navnet Bhim stammer fra de hinduistiske mytologiske historiene og tekstene. Bhim er fryktløs og modig. Er det ikke et kult og nydelig navn?

17. Bhimshankar:

Bhimshankar er et veldig tradisjonelt babyguttenavn som betyr Lord Shiva. Det er også opprinnelsen til elven Bhima der Shiva bodde.

18. Bhiyen:

Bhiyen er et helt nytt og moderne nydelig navnevalg for moola nakshatra -gutter. Det betyr fantastisk. Vi elsker ganske godt dette moola nakshatra fødte babynavnet.

19. Yeshwin:

Yeshwin betyr berømmelse. Navnet er ikke vanlig, og det kan være godt å gå for foreldre som leter etter moderne og søte korte navn på moola nakshatra.

20. Yoshit:

Yoshit eller Yoshith betyr en ung gutt. Navnet symboliserer også ungdommelig, ung og glød. Vi elsker dette unike navnevalget.

21. Yojith:

Yojith er et helt nytt navnevalg for babygutter. Det betyr en planlegger. Den andre stavevariasjonen til dette Dhanu Rashi moola nakshatra -navnene er Yojit.

22. Yograj:

Dette er et annet tradisjonelt babyguttenavn. Yograj er ingen ringere enn Lord Shiva. Det betyr også noen som har en god estetisk sans.

23. Yogesh:

Yogesh er et annet vanlig babyguttnavn over hele India. For de som ønsker et tradisjonelt og meningsfylt navn, kan Yogesh være ideelt. Yogesh betyr Yoga of God.

24. Yodha:

Yodha på sanskrit og andre indiske språk oversetter bokstavelig talt til kriger. Det symboliserer også dristig og fryktløs.

25. Yeswin:

Vi elsker navnet yeswin. Yeswin betyr seier eller suksess. Navnet er et søtt og nydelig, sjarmerende babyguttnavn for moola nakshatra borns.

Moola Nakshatra babyjentenavn:

26. Bhagya:

Bhagya eller Bhaagya er et veldig vanlig indisk babyjentenavn. Bhaagya betyr lykke eller glød. Navnet betyr også gudinne Lakshmi og formue. Det er et tradisjonelt navn på babyjente for moola nakshatra.

27. Bhamini:

Bhaamini eller Bhamini er et nydelig og søtt babyjentenavn. Det betyr strålende og vakkert. Navnet symboliserer også lidenskapelige kvinner. Vi elsker dette navnet ganske godt.

28. Bharathi:

Bharathi er igjen et tradisjonelt navn på en babyjente. Navnet Bharathi eller Bhaarathi betyr etterkommer av Bharat. Det betyr også velstelte og indiske kvinner.

29. Bhaavana:

Bhaavana betyr følelser. Det er et veldig vanlig indisk navn på baby jente for moola nakshatra borns. Dette er blant vanlige moola nakshatra kvinnelige navn.

30. Bhaavya:

Bhavya eller Bhaavya betyr prakt eller storhet. Det er også et annet navn for gudinnen Parvathi. Navnet symboliserer også suksess, skjønnhet og glans.

31. Bhadrika:

Bhadrika er et unikt og likevel tradisjonelt babyjentnavn. Det betyr edle og verdige kvinner. navnet betyr også vakkert. Dette er blant våre favoritt navn på babyjenter for moola nakshatra.

32. Bhagvathi:

Bhagvathi eller Bhagvathy er et nydelig og konvensjonelt gammelt jentebarn, som ennå er klassisk til dags dato. Bhagvathy betyr gudinnen Durga. Navnet betyr også berømmelse, overlegenhet, velstand og visdom. Vi elsker de mange betydningene av dette navnet.

33. Bhagini:

Bhagini er søsteren til Lord Indra. Hvis du vil ha et tradisjonelt, men unikt navn, kan dette være et godt valg.

34. Bhagirathi:

Bhagirathi er ingen ringere enn elven Ganga. De som liker lovende navn og kan koble seg til elven Ganges, kan foretrekke dette nydelige og meningsfulle navnet.

35. Bhagyasri:

Bhagyasri betyr gudinne Lakshmi. Navnet symboliserer også berømmelse og penger og rikdom. Dette er et søtt og nydelig babyjente tradisjonelt navn på moola nakshatra borns.

36. Bhama:

Hvis du vil ha et søtt og kort babyjentenavn, kan Bhama være et ideelt navn. Bhama betyr sjarmerende og berømt. Det betyr også lidenskapelige og vakre kvinner på flere indiske språk.

37. Bhanuja:

Bhanuja er et veldig gammelt og tradisjonelt babyjentnavn kjent i sørindiske stater. Det betyr født fra solen. Det er også et annet navn for elven Yamuna.

38. Bhanumathi:

Bhanumathi er igjen blant vanlige og berømte navn for telugu og tamil talende moola nakshatra baby jenter. Det betyr en vakker og berømt person.

39. Bhanvi:

Hvis du foretrekker et søtt og kort moderne navn, kan Bhanvi være ideell. Bhanvi betyr solstråler og glød fra sollyset. Dette er nydelige moola nakshatra navn for en jente.

40. Bharavi:

Bharavi er et nydelig og sjelden navn på babyjenta igjen. Navnet Bharavi betyr utstråling fra solen. Det stammer fra sanskritspråket.

41. Bhaumi:

For de som ønsker tradisjonelle, men moderne klingende jentenavn, er Bhaumi et nytt valg. Bhaumi betyr gudinnen Sita, den som er produsert fra jorden.

42. Yosini:

Yosini eller Yoshini betyr å tenke. Dette er et nytt og nydelig søtt babyjentenavn med god mening. Vi elsker disse nye og forfriskende navnene på babyjenter for moola nakshatra.

43. Yokshitha:

Yokshitha er et nytt og nydelig sjeldent navn på babyjenta for moola nakshatra borns. Det betyr en stolt og modig person.

44. Yognya:

Yognya betyr sannheten. Det stammer fra sanskritspråket og er et sjarmerende meningsfullt navn på babyjenta til moola nakshatra.

45. Yogeetha:

Yogeetha betyr kvinnelig disippel. Det betyr også magisk og fortryllet. Det er et nytt, moderne, søtt babyjentenavn for moola nakshatra.

46. ​​Yeshika:

Yeshika betyr søtt. Selve navnet høres supersøtt og kort nydelig ut. Dette er et vakkert babyjentenavn fra indiske språk.

47. Bhini:

Navnet Bhini på nordindiske lokale språk betyr fuktig. Det betyr også sommer. Det er et unikt og nytt sjeldent navn på babyjenta.

48. Yochana:

Yochana på sanskritspråk og andre indiske språk betyr en tanke. Navnet symboliserer også tenkning.

49. Yosha:

Yosha er et søtt babyjentenavn på fem bokstaver. Det betyr en ung jente eller ungdom.

50. Yotshna:

Yotshna er et annet moderne og nytt forfriskende navn på babyjenta for moola nakshatra. Navnet Yotshna betyr måneskinn. Det symboliserer også utstråling og lysstyrke eller glød.

Unisex babynavn for Moola Nakshatra:

51. Bhaanu:

Bhanu eller Bhaanu er et vanlig unisex babynavn for moola nakshatra, egnet for babyjenter og gutter. Navnet Bhanu betyr vakkert. Det symboliserer også dydighet, sol og glans.

52. Bhadra:

Bhadra er et annet vanlig navn som passer for både gutter og jenter. Det betyr godt og lovende. Det betyr også attraktivt, velstående og lykkelig.

53. Bhavyaraj:

Bhavyaraj er et nydelig og unikt babynavn for gutter og jenter. Navnet Bhavya raj betyr gudinne Parvathi. Det betyr også en hard og modig person.

54. Bhavan:

Bhavan betyr Lord Krishna. Det betyr også verdens skapere. Navnet er et sjeldent valg, men likevel vakkert bra for både gutter og jenter.

55. Bhavya:

Bhavya, selv om det ofte sees for babyjenter, er også ideelt for gutter. Det betyr fantastisk, vakkert og strålende.

Twin Baby Names for Moola Nakshatra Babies:

56. Bhaam – Bhaamuja:

Bhaam betyr lys og glans. Bhanuja eller Bhaanuja betyr født fra solen eller elven Yamuna. De er vakre tvilling baby gutt og jente navn chocies for moola nakshatra.

57. Bhadran – Bhadrang:

Bhadran og Bhadrang er nydelige tvillingguttenavn. Navnet Bhadran betyr lykkebringende og heldig mann. Bhadrang betyr en person som har en vakker sjel.

58. Bharavi – Bhargavi:

Bharavi betyr strålende sol. Bhargavi betyr gudinne Durga, gudinne Lakshmi og vakker. De er tradisjonelle og nydelige tvillingebarn.

59. Bhavanya – Bhavan:

Dette er nydelige og rimende valg av babyjenter og guttenavn. Navnet Bhavanya betyr meditasjon eller konsentrasjon. Bhavan betyr sjarmerende, strålende, palass eller Lord Krishna.

60. Bhavika – Bhavin:

Bhavika og Bhavin er nydelige valg for babyjenter og guttenavn igjen. Navnet Bhavika betyr veloppdragen eller verdig. Bhavin betyr en mann.

Denne listen over moola nakshatra babynavn er tradisjonell så vel som moderne, meningsfull, søt og filosofisk også. Vi håper de har gitt deg ideer om navneprosessen til din lille. Gi oss beskjed om hvilken som er din favoritt og hvorfor vi liker å høre fra deg.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle navnene ovenfor har sine betydninger i henhold til kontekst og tid. Disse betydningene og symbolene kan endre seg i henhold til forskjellige kulturer, land, regioner og språk. Vi anbefaler å utføre din omfattende forskning før du forstår de flere tolkningene som er knyttet til navnet.