Blant de flere av 28 nakshatraene, hvis babyen din blir født under en bestemt stjerne, anses det som heldig og lykkebringende hvis du navngir ham eller henne basert på riktig stavelse. I dag, i denne serien, er vi her for å fortelle deg om babynavnene Arudra Nakshatra, som er gode og heldige navn for babyjenter og gutter som er født under denne stjernen.

Så hvis babyen din er født under Arudra Nakshatra, ikke hopp over denne. La oss vite alt om denne stjernen og hvordan vi skal navngi den lille som ble født under denne stjernen.

arudra nakshatra babynavn

Arudra Nakshatra og egenskapene:

Stjernetegnet, arudra nakshatra, kommer under 6.40 til 20 av Gemini solskilt. De som er født under Ardra nakshatra sies å være rolige, myke og milde, men med en sterk mentalitet og vilje. De er stabile, men det er kjent at de ofrer på mange måter. Det er en annen ekstrem under denne stjernen; de kan også ofte være utsatt for frykt og sinne.

Den herskende guddom eller arudra nakshatra er Durga og Rudra. Deres heldige farge er grønn, og dyresymbolet er en hunhund. La oss nå se de populære Arudra- eller Ardra Nakshatra -navnene på babyer.

Arudra Star babynavn starter stavelser:

Hvis babyen din er født under Ardra -stjernen, anses det å navngi ham eller henne med startboken Ku, Kam, Ja, Cha, Gha, Da, Na, Jha. Arudra nakshatra -navnene starter med disse nevnte stavelsene.

Beste og meningsfulle babynavn for de som er født under Arudra Nakshatra:

Hvis babyen din er født under dette stjernetegnet, anses det som lykkebringende og heldig for den lille hvis navnet begynner med en av stavelsene nevnt ovenfor. Vi er her for å foreslå noen av de mest meningsfulle, unike, siste og moderne babynavnene for både gutter og jenter under denne stjernen. La oss se og utforske videre.

Arudra Nakshatra baby gutt navn:

1. Kush:

Navnet kush er navnet på Lord Rams sønn. Den er inspirert av den hinduistiske mytologiske opprinnelsen og er oppkalt etter hengivenhet mot Herren. På den annen side innebærer navnet også hellig gress.

2. Kunal:

Navnet Kunal er ganske populært og kjent allerede i India, i flere regioner. Avledet fra hindi -språket, betyr Kunal gull eller noen som er gylden. Alternativt innebærer Kunal også lotus.

3. Kushaan:

Navnet Kushaan er avledet fra kongens navn på Kushan -dynastiet. Det betyr også noen som er intelligent, smart og smart. Vi elsker begge betydninger av dette Ardra nakshatra -mannnavnene.

4. Ghayan:

Hvis du vil ha et unikt og fascinerende moderne navn, kan Ghayan være den ideelle. Ghayan betyr himmel eller innebærer heller ingen grense. Vi elsker også den korte og søte betydningen.

5. Kushyanth:

Også stavet som Kushyant, betyr navnet noen som alltid er glad eller får lykke. Den stammer fra hindi og sanskrit.

6. Ghanshyam:

Ghanshyam også stavet som Ghansyam, er ingen andre enn Lord Krishna. Det er et unikt og meningsfylt navn for en baby i år.

7. Kuldeep:

Det er et kjent navn i de nordindiske områdene, spesielt Punjab. Kuldeep betyr en lampe eller et lys av hele familien. Det betyr og impliserer også noen som er opplyst. Dette er et moderne Arudra -stjerneguttnavn.

8. Kumar:

Kumar er et kjent navn for mange i India. Det brukes både som hovednavn og et andre navn for mange gutter. Kumar betyr en ung gutt eller ung gutt.

9. Kumaran:

Kumaran betyr Lord Muruga i sørindiske stater. Hvis du leter etter et hengiven og konvensjonelt navn med mytologien bak, kan dette Ardra nakshatra -navnene til en gutt være et godt valg med hinduistisk mytologisk opprinnelse bak navnet.

10. Kumaril:

Dette er et moderne og unikt, så vel som et sjeldent navn på babygutten i India. Kumaril betyr noen som alltid er unge og flinke. Det meningsfulle, så vel som det unike i navnet, er det som skiller dette fra andre.

11. Kushal:

Kushal, som også kan staves som Kushaal, betyr alltid smart, klok og glad. Alternativt innebærer det også en from, ekspert og dyktig mann. Dette er et kjent og kjent navn for babygutt i hindi -talende regioner.

12. Kushil:

Det er et moderne og sjeldent nytt navn som har kommet de siste årene. Kushil betyr Lord Siva. Hvis du vil ha et tradisjonelt lykkebringende navn med ny lyd, kan dette Arudra nakshatra -mannnavnet være ideelt.

13. Kuvar:

Kuvar betyr duft. Navnet er ikke så mye kjent ennå, og er et moderne og nytt navnevalg for de små guttene født under Arudra nakshatra.

14. Ghanendra:

Det er et annet navn for Lord Indra. Ghanendra betyr noen som er Lord of Clouds. Hva synes du om dette søte og meningsfulle navnet?

15. Ghanesh:

Navnet er en variant av Lord Ganesa. Hvis du er fast tilhenger av Ganesha, kan du foretrekke dette navnet fremfor babygutten din for flaks og lykkebringende liv fremover. Dette navnet på Arudra nakshatra -gutt er et tidløst og tradisjonelt navnevalg.

16. Kunwar:

Også stavet som Kunvar, betyr navnet en prins eller sønn av kongen. Dette er et lite kjent eller kjent navn, og kan derfor være et godt ideelt valg hvis du foretrekker et kort og unikt forfriskende navn for babygutt.

17. Kulik:

Det er et vakkert, kort og meningsfylt navn for en baby gutt født i dette årtusenet. Kulik betyr noen som er født i en god familie eller et godt født barn. Med en så intens og nydelig betydning og uttale med korte navn, er dette et perfekt valg for moderne foreldre.

18. Kuber og Kubernath:

Navnet taler for seg selv. Kuber er rikdomens herre. Å kalle barnet ditt etter Kubernath eller Kuber kan være både gunstig og meningsfullt.

19. Kundir:

Det er et annet fascinerende moderne navn for unge foreldre. Kundir betyr noen som er mektige og sterke. Det innebærer også en mann med mot og mektige krefter. Hva synes du om dette indiske språknavnet?

20. Kuru:

Kuru er navnet på kongen under Kuru -dynastiet. Navnet antyder også noen som ofrer, elsker og er skånsom. Det er avledet fra hinduistiske kongelige navn.

21. Kusumesh:

Kusum på hindi betyr blomster eller spirende blomster. Kusumesh er avledet av det samme ordet som betyr Lord of Flowers. Det er sikkert et unikt navn, og gjør det også til et mildt og nydelig moderne navnevalg for foreldre som ønsker et meningsfylt og intenst navn.

22. Kuhan:

Navnet Kuhan betyr hardtarbeidende. Det stammer fra det hindi -språket, som er meningsfylt og likevel ikke lett å finne.

23. Kushwanth:

Også stavet som Kushwant eller Kushvanth, betyr det noen som alltid er glad. Kushwanth er et populært navn for mange babygutter i det nordlige beltet i India.

24. Kupat:

Kupat er et veldig moderne og nytt navn, som ikke var kjent engang for et par år siden. Det betyr utmerket eller noen som utmerker seg i alt de påtar seg. Nå er dette en kunstnerisk måte å fortelle et meningsfylt navn på, ikke sant!

25. Kunsh:

Kunsh betyr en mann som er artikulativ. Dette er et unikt og forfriskende navn på babygutten for foreldre som ønsker et kort og søtt navn.

Ardra Nakshatra babyjentenavn:

26. Chaya:

Kan også staves som Chaaya; navnet betyr skygge. Det er et populært babyjentenavn i de mange regionene i Nord -India, som stammer fra lokale nordindiske språk. Dette er blant vanlige babyjentenavn for Ardra nakshatra.

27. Chahna:

Ordet Chahna på hindi betyr bokstavelig talt kjærlighet eller å ønske noen. Det er også et poetisk uttrykk.

28. Chaitra:

Chaitra er et vakkert babyjentenavn med en nydelig uttale. Betydningen av Chaitra er Væren -tegnet. Gitt det nydelige navnet og den kreative klangen, har det blitt ganske kjent i de sørlige delstatene i India.

29. Chandni:

Kan også staves som Chandani; navnet på hindi betyr himmel eller stjerner og måneskinn. Det symboliserer også lys, stråler, lysstyrke i livet. Dette er et vakkert og tidløst navn på Arudra -stjernen.

30. Chandana:

Navnet Chandana oversetter bokstavelig talt til sandeltre. Det stammer fra sanskrit og sørindiske språk og er et moderne, men meningsfullt babyjentenavn.

31. Charmi:

Navnet charmi er et moderne og elegant babyjentenavn. Charmi -navnet er avledet fra engelsk, noe som betyr sjarmerende, vakkert eller fylt med kjærlighet. Dette er et sjeldent og likevel nydelig Ardra Nakshatra -navn for en jente.

32. Chandrima:

Navnet Chandrima for babyjente er avledet fra det hindi -språklige ordet Chaand, som betyr månen. Chandrima betyr måneskinn. Dette Ardra nakshatra 1. pada -navn er et enkelt og nydelig, meningsfullt navn på babyjenta.

33. Damini:

Navnet Damini er populært over hele India, noe som betyr lyn. Det er et gammelt, tradisjonelt hindi -babyjentnavn, som er tidløst og fremdeles ganske fremtredende. Dette er et tradisjonelt og likevel søtt arudra nakshatra kvinnelige navn.

34. Darpana:

Darpana stammer fra hindi og sanskrit, som betyr et speil. Det er et enkelt, men tradisjonelt klingende babyjentenavn.

35. Darshini:

Navnet Darshini er et kjent sør -indisk babyjentenavn, som betyr den som velsigner. Navnet symboliserer også ønske, velsignelse og lykkebringende. Dette Ardra nakshatra 2. pada -navn stammer fra sanskritspråket.

36. Jagathi:

Jagathi -ord på sanskrit språk oversetter bokstavelig talt til universets mor eller noen som er en omsorgsperson for universet. Det er et konvensjonelt, men meningsfylt babyjentenavn for de som er født under Ardra nakshatra.

37. Jahnavi:

Navnet Jahnavi er et tidløst og søtt babyjentnavn, som aldri kan gå ut av trenden. Jahnavi betyr datteren til Jahnu. Det er fra sanskritspråket.

38. Jagrithi:

Jagrithi, på det indiske hindi -språket, betyr årvåkenhet eller noen som alltid er oppmerksom og årvåken. Gitt måten navnet er søtt i uttalen og meningsfylt, er det et berømt moderne babyjentenavn Ardra star.

39. Jaishree:

Navnet Jaishree er avledet fra Jai ​​på det indiske språket, som betyr seier på sanskrit og hindi. Jaishree betyr ære for seieren.

40. Jamuna:

Navnet Jamuna er oppkalt etter den hellige elven, Yamuna. Det er populært fra stedet og ved elvebredden, og er et tidløst og eviggrønt navn på en jente og en kvinne å prøve.

41. Janaki:

Navnet Janaki er avledet og stammer fra hinduistisk mytologi. Janaki er et annet navn for Sita Devi, kona til Lord Ram.

42. Jhansi:

Jhansi er igjen navnet på herskeren Jhansi Devi. Imidlertid betyr det også noen som er naturtro eller fulle av liv. Er det et meningsfullt og vakkert navn å prøve for en jente?

43. Jayanthi:

Kan også staves som Jayanti; navnet er et annet alternativ til gudinnen Parvathi. På den annen side symboliserer Jayanthi også noen som alltid vinner eller fører til seier. Dette er et av de vakre navnene på Arudra nakshatra babyjenter.

44. Kamakshi:

Navnet Kamakshi er et tradisjonelt hinduistisk kvinnenavn. Kamakshi betyr gudinne Parvathi eller Lakshmi Devi. Det symboliserer og antyder også noen som har kjærlige og vakre øyne. Dette er et eviggrønt Ardra nakshatra 3. pada navn.

45. Kamini:

Hvis du foretrekker mye av et sjeldent og vakkert navn på en jente, er dette det. Kamini betyr noen som er vakker eller evig skjønnhet. Navnet og betydningen er begge ganske søte og nydelige, ikke sant?

46. ​​Kumari:

Navnet kumari på indiske lokale språk betyr noen som er ungdommelig eller også ugift. Navnet er populært over hele landet i både nordlige og sørlige deler.

47. Kumkum:

Navnet kumkum på hindi betyr vermilion. Det er et kjent og tradisjonelt indisk jentenavn som er vakkert.

48. Kumud:

Ordet Kumud på hindi symboliserer lotusblomsten. Navnet er et sjeldent og unikt navn på babyjenter, som er korte og søte.

49. Kusuma:

Navnet Kusuma på sanskrit betyr en blomst. I det nordindiske beltet har navnet en annen variant, som er Kusum. Begge høres søtt og kort ut med søt betydning.

50. Kuhu:

Navnet kuhu er helt et moderne og moderne babyjentens navn. Den symboliserer gjøken til den søte fuglens sang. Det er et sjeldent og vakkert, kort klingende babyjentenavn.

Unisex babynavn under Arudra Star:

51. Kunj:

Navnet Kunj kan være oppkalt etter både baby jente og baby gutt, noe som betyr noen som elsker og bor i grøntområder eller trær rundt. Det er en unik og ny moderne navninnovasjon.

52. Kunjal:

Navnet Kunjal, som også kan skrives som Kinjal, betyr gjøk eller nattergal. Det er et unisex -navn, som kan være ideelt for både jenter og gutter, og stammer fra hindi.

53. Kundan:

Kundan -navnet oversetter bokstavelig talt til rent eller noen som er som gull. Mens de fleste observerer navnet som skal gis til babyjenter, blir det stadig mer populært av selv babygutter som er oppkalt etter dette navnet.

54. Kulya:

Navnet Kulya i gammel mytologisk opprinnelse og bøker betyr noen som er verdig. Det symboliserer også noen som er en familie person. Dette er et av de nye og fascinerende babynavnene til Ardra nakshatra mithuna rasi.

55. Kukur:

Navnet Kukur er et nytt moderne kort babyjente og guttenavn i det nordindiske beltet. Kukur betyr blomst eller noe som blomstrer.

Tvillingnavn for babyer under Ardra Nakshatra:

56. Chhavi-Chhayank:

Dette er en moderne og ny vakker baby jente og gutt tvillingnavn kombinasjon. Chhavi betyr refleksjon eller skygge og utstråling. Chayank betyr månen eller noen som alltid lyser. Er ikke disse fantastiske?

57. Ghanavi-Ghanendra:

Dette er en annen tvilling baby jente og gutt navn kombinasjon. Ghanvi eller Ghanavi betyr en sanger eller noen som er melodiøs. Ghanendra betyr Lord Indra.

58. Kulish – Kulya:

Både Kulish og Kulya betyr de samme og lignende notasjonene. Det betyr noen som er verdig, velfortjent og fra en god familie med store navn. De er begge en ny og sjelden kombinasjon av tvillingbarn.

59. Kumuda – Kumudaksh:

Kumuda er navnet på en babyjente, som betyr blomst eller jordglede. Det symboliserer også lotus og skjønnhet. Kumudaksh, derimot, oversetter bokstavelig talt til en lotus-eyed mann. Dette er en kunstnerisk og kreativ babyjente og guttenavn tvillingkombinasjon.

60. Kunika – Kunisha:

Dette er en kombinasjon av to jenter. Kunika betyr igjen blomst. Kunisha betyr noen som synger godt eller gjøk av en melodiusfugl. De er avledet fra indiske språk og er unike og nye forfriskende navn på tvillinger til babyer.

Med disse flotte Arudra nakshatra babynavnene håper vi at du har funnet den perfekte og ideelle passformen for barnet ditt. Gi oss beskjed om din favoritt; vi elsker å høre fra deg.

Ansvarsfraskrivelse: Babyen nevnte navn og betydninger ovenfor kan variere avhengig av forskjellige kulturer, regioner og nasjonaliteter. Kryss-sjekk og undersøk alltid grundig før du fullfører babynavnet.