I flere tilfeller ser vi ofte navnene deres på jentebarn med betydninger relatert til gudinnen Lakshmi. Gudinnen Lakshmi navn på babyjenter er ganske populære i India, og fra aldre og generasjoner er det et tradisjonelt mest foretrukket navn for foreldre overalt. Å kalle ungen etter gudinnen Lakshmi blir sett på som gunstig for barna å ha et lykkelig, velstående og sunt liv foran seg.

Men er vi ikke alle så vant til å høre bare en håndfull navn relatert til Lakshmi Devi? Hvis du også tenker på å navngi den lille etter henne, har vi de helt nye, trendy, meningsfulle gudinnen Lakshmi-navnene til babyjenta. Dette er både tradisjonelle og kjente tidløse navnideer, så vel som moderne og stilige. Hvorfor vente? La oss utforske dem sammen.

gudinnen lakshmi navn på babyjenter

Det beste med babyjentenavn inspirert av gudinnen Lakshmi:

La oss gå videre og utforske de mest passende babyjentene, som begynner med Lakshmi Ji. De er faktisk både populære og unike og klassiske valg. Vær trygg, de kommer til å passe veldig godt inn for de nyfødte! La oss begynne og utforske alle navnene på Laxmi Devi for en jente sammen.

Lakshmi Mata Baby Girl Names Choices:

Vi har kanskje allerede hørt om disse vakre og inspirerte navnene på jenter, som betyr Lakshmi Devi og mata. Imidlertid er det også få navn som vi ikke har hørt. For de foreldrene som foretrekker et veldig tradisjonelt navn og de som ønsker et moderne navn, men med tradisjonell og intens betydning, har vi dem begge inkludert i vårt utvalg. Sjekk disse Lord Lakshmi Devi -navnene til babyjenta og se hva som passer best for deg!

1. Aarna:

Aarna er et annet navn på gudinnen Lakshmi. For de foreldrene som leter etter et moderne og stilig navn, men med så meningsfulle og inspirerende konnotasjoner, kan Aarna være et godt valg. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

2. Aarupa:

Aarupa eller Arupa betyr en jente som er født uten grenser og begrensninger. Dette er ingen ringere enn vår voldsomme gudinne Lakshmi. Navnet er også perfekt for jenter under Mesha Rashi med Krithika nakshatram. Dette er en vakker blant babyjentenavn som betyr Lakshmi Ji.

3. Aashrita:

På sanskrit og hindi språk oversetter navnet bokstavelig talt til en person som alltid ønsker velkommen eller gir ly. Navnet er et annet populært valg for gudinnen Lakshmi. Navnet er også perfekt for jenter under Mesha Rashi med Krithika nakshatram. En annen variant og stavemåte med samme navn er Aasrita eller Aashritha.

4. Abhirami:

Abhirami -navnet betyr både gudinnen Lakshmi Devi og gudinnen Parvathi også. Dette er et populært navnevalg for flere jenter født i Sør -India. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. En annen variant for navnet er Abirami.

5. Aditri:

Adhitri eller Aditri betyr gudinne Lakshmi og også en kvinne som har den høyeste ære og respekt. Navnet er vakkert med en så intens og inspirerende betydning, men det finnes sjelden valg også. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. Vi elsker denne blant Mahalakshmi -navn for en jente.

6. Aganya:

Aganya eller Aghanya eller Aghanaya betyr noen som er født ut av brannen. Navnet symboliserer også noen som aldri kan bli drept. Dette er også et annet voldsomt navn for gudinnen Lakshmi, som ennå ikke er populært kjent. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

7. Aishini:

Aishini er et kort og søtt navn som symboliserer vår favorittgudinne Lakshmi Devi. Aish betyr her guddommelig, og dette er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. Dette er en kommende trendy blant navn på babyjenter med hinduistisk gudinne Lakshmi.

8. Alamelu:

Alamelu eller Alavelu er et veldig kjent navn med tradisjonell popularitet. Dette navn på babyjenta, inspirert av gudinnen Lakshmi, har vært et klassisk trendvalg fra generasjoner sammen. Alamelu betyr Lady of the Lotus, som er gudinnen Lakshmi Mata. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

9. Amala:

Amala betyr strålende og er også et annet navn for gudinnen Lakshmi. Navnet er ideelt for jenter født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. En annen stavevariasjon for dette populære og klassiske navnet er Amla.

10. Bhagya:

Bhagya eller Bhaagya betyr lykke og også andre navn for gudinnen Lakshmi. Navnet er ideelt for jenter født under Dhanu Rashi med Moola nakshatra. Man kan også legge til navnet med Bhagya Lakshmi, Bhagya Shree også.

11. Bhagwathi:

Bhagwathi eller Bhagwati, eller til og med stavet som Bhagvathy, betyr gudinnen Lakshmi og gudinnen Durga. Det innebærer også berømmelse, velstand, hard og visdom. Navnet er ideelt for jenter født under Dhanu Rashi med Moola nakshatra.

12. Bhoodevi:

Bhoodevi betyr jordens mor eller gudinne, som er gudinnen Lakshmi. Navnet er ideelt for jenter født under Dhanu Rashi med Utharashada nakshatra. Dette er tradisjonelle babyjentenavn relatert til gudinnen Lakshmi.

13. Chakrika:

Chakrika eller Chakria betyr en person som har en guddommelig hjulsirkel av energi. Det betyr også gudinnen Lakshmi. Dette er det perfekte navnet for de med Meena Rashi og Revathi Nakshatra.

14. Chandasri:

Chandasri eller Chandashree betyr en jente som skinner som en måne. Det er også et annet moderne navn for gudinnen Lakshmi. Dette er det perfekte navnet for de med Meena Rashi og Revathi Nakshatra.

15. Daridriyanashini:

Navnet Daridriyanashini er et veldig tradisjonelt og gammelt navnevalg, som også sjelden finnes. For de foreldrene som ønsker et typisk og meningsfylt navn, kan dette være en utmerket tradisjonell idé. Det betyr noen som fjerner fattigdom og bringer inn rikdom. Det er et annet navn for gudinnen Lakshmi. Dette er et perfekt valg hvis din lille er født under Meena Rashi og Purvabhadra nakshatra.

16. Debashree:

Debashree eller Debasree er et veldig kjent navn som er populært i den nordlige og nordøstlige delen av India. Det er et annet perfekt navn for gudinnen Lakshmi og innebærer også guddommelig skjønnhet. Dette er det perfekte navnet for de med Meena Rashi og Revathi Nakshatra. En annen stavevariasjon for navnet inkluderer også Devashree eller Devasree.

17. Deeptha:

Deeptha eller Deepta betyr skinnende eller noen som er vakker som gudinnen Lakshmi. Dette er det perfekte navnet for de med Meena Rashi og Ashelesha Nakshatra. Dette er blant gudinnen Lakshmi moderne babynavn.

18. Deethya:

Deethya eller Deetya er et veldig moderne og sofistikert navn på gudinnen Lakshmi Devi Ji. Det betyr også svaret på bønner. Dette blant navnene som betyr Lakshmi er det perfekte navnet for de med Meena Rashi og Ashelesha Nakshatra.

19. Dhanasri:

Dhanasri, eller Dhanashree, som navnet tilsier, betyr Goddess of Wealth. Vi vet at det er ingen ringere enn vår gudinne Lakshmi Devi. Dette er et passende navn for jenter født i Dhanu Rashi og Purvashada nakshatra.

20. Dwija:

Dwija er et nydelig og moderne søtt navnevalg som innebærer gudinne Lakshmi Ji. Det er et svært sjelden funnet navn, perfekt for små født i denne generasjonen. Dette Laxmi -navnet til baby er ideelt for de som er født i Meena Rashi.

21. Eeshta:

Eeshta er et annet sjelden navn på babyjenta som symboliserer vår Lakshmi Devi Ji. Dette betyr også elsket eller elsket. Det er et perfekt navn for de under MeshaRashi med Krithika Nakshatra.

22. Epshita:

Epshita eller Epshitha betyr Lakshmi Devi Ji og også ønsket. Det er et kommende populært moderne babyjentenavn med tradisjonell betydning. Dette er blant de sjeldne navnene på gudinnen Lakshmi og er ideell for de som er født i Mesha Rashi og Krithika Nakshatra.

23. Gnaneshwari:

Gnaneshwari også stavet som Gnaneswari, er et veldig tradisjonelt og populært indisk husstandsnavn. Det betyr noen som er intelligent og også symboliserer eller Lakshmi Matas navn. Det er et ideelt navn for de som er under Kumbha Rashi.

24. Gomini:

Gomini innebærer teknisk sett gudinnen Lakshmi Devi. Det betyr også noen som eier storfe. For de som ønsker et tradisjonelt navn, kan dette passe godt. Disse gudinnen Lakshmi -navnene som er populære i Malayalam, er ideelle for jenter under Kumbha Rashi og Sathabhisham nakshatra.

25. Grahathi:

Grahathi betyr en husstand. Det er også et annet navn for vår Lakshmi Devi. Det er ideelt for jenter i Kumbha Rashi.

26. Grihitha:

Grihitha er også egnet for de som er under Kumbha Rashi og midler godtatt.

27. Hansuja:

Hansuja er et svært sjelden funnet navn, men likevel søtt og vakkert. Det betyr svane og innebærer også vår gudinne Lakshmi. Det er ideelt for Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

28. Harini:

Harini eller Harinee er et utbredt trendy, men likevel klassisk navnevalg som betyr hjort og gudinne Lakshmi. Det er ideelt for Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

29. Haripriya:

Haripriya betyr en person som er elsket av Hari, Lakshmi Devi Ji. Det er ideelt for Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

30. Havisha:

Havisha er det moderne navnet på vår Lakshmi Mata. Denne gudinnen Lakshmi -navn som begynner med H, er ideell for Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

31. Himavathi:

Himavathi eller Hymavathy, Hemavathi betyr alle noen som har gull, gudinnen Lakshmi. Alle navnene er bare ideelle for Karka Rashi -jenter.

32. Indira:

Indira er igjen et populært husnavn i India, spesielt i de sørlige delstatene. Det betyr gudinnen Lakshmi, noen som er velstående og samboer av Vishnu Ji. Dette er det perfekte navnet for Mesha Rashi og Krithika Nakshatra. Det er også et populært navn på gudinnen Lakshmi på telugu.

33. Jaganmayi:

Jaganmayi eller Jaganmatha betyr verdens gudinne, noe som innebærer både gudinnen Lakshmi og gudinnen Durga. Det er ideelt for Makar Rashi og Utharashada Nakshatra.

34. Jaladija:

Jaladija eller Jaladhija betyr vann, og gudinnen Lakshmi. Det er et tradisjonelt navnevalg og passer for Makar Rashi -jenter og Utharasha Nakshatra.

35. Jalaja:

Jalaja innebærer en lotus, som er født fra vannmassene. Dette navnet antyder indirekte gudinnen Lakshmi. Navnet passer for Makar Rashi -jenter og Utharasha Nakshatra.

36. Karunya:

Karunya eller Kaarunya betyr noen som er medfølende. Det betyr også en snill og barmhjertig person. Navnet brukes synonymt for gudinnen Lakshmi og er ideelt for de som er født i Mithun Rashi og Mrighashira Nakshatra.

37. Kamakshi:

Kamakshi eller Kamaakshee er et tradisjonelt indisk navn, men det er et populært klassisk valg. Det betyr gudinnen Parvathi og gudinnen Lakshmi, de som har kjærlige øyne. Det er ideelt for Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra født.

38. Kamalika:

Kamalika er et vakkert navn, som betyr født fra en lotus. Det er ideelt for Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra tatt. Det er et tidløst valg blant gudinnen Lakshmi -navn som begynner med K.

39. Kavishri:

Kavishri betyr både poetinne og gudinne Lakshmi. Det er ideelt for Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra født. En annen rettskrivning som er mulig her er Kavishree.

40. Kethana:

Kethana eller Ketna, Ketana betyr bolig eller kjærlig hjem. Det er også et annet navn for Lakshmi Devi Ji. Dette er et passende navn for Mithun Rashi og Punarvasu nakshatra.

41. Kshiraja:

Kshirja eller Kshiraja betyr noen som er født av melk. Dette er et nydelig og perfekt moderne navn for gudinnen Lakshmi, og vi elsker det også. Det passer for de i Mithun Rashi.

42. Lakshmi:

Hva med navnet Lakshmi selv som antyder vår elskede gudinne? Dette er et kjent og klassisk valg. Det er ideelt for de i Mesha Rashi og Ashwini Nakshtra. Man kan også justere den og kalle den Lakshmita.

43. Maaya:

Maaya betyr rikdom, velstand, sympati, hengivenhet og illusjon. Det er et annet navn for vår gudinne og er ideelt for Simha Rashi og Magha nakshatra.

44. Manjushri:

Manjushree eller Manjusri er også et annet tradisjonelt og konvensjonelt klassisk navnevalg, noe som antyder gudinnen Lakshmi Matha. Det betyr også guddommelig skjønnhet. Den er egnet for Simha Rashi og Magha nakshatra.

45. Mrinalini:

Mrinalini eller Mrunalini er et vakkert og evig tidløst navnevalg vi er ekstremt glad i. Det betyr et sted hvor Lotus vokser. Det betyr også ømt, velduftende og passer for Simha Rashis fødsel og Magha -stjerner.

46. ​​Nandhika:

Nandhika betyr lykkelige og glade kvinner, et annet navn også for gudinnen Lakshmi. Det er ideelt for Vruschika Rashi og Anuradha Nakshatra. Dette er kjente gudinnen Lakshmi -navn på tamilsk.

47. Nishidha:

Nishidha er et annet navn for vår elskede gudinne og er bra å gå for de som er født i stjernetegnet Vruschika Rashi og Anuradha.

48. Padmavathi:

Padmavathi eller Padmawathi er et trendy tradisjonelt indisk navn med vakre betydninger og konnotasjoner. Det betyr epitet på gudinnen Lakshmi og også personen som bor hos Lotus. Det er ideelt for Kanya Rashi og Uttara Phalguni stjerner. Andre lignende navn her inkluderer Padma, Padmaja også.

49. Parthavi:

Parthavi eller Parthvi er et kommende moderne navn, hovedsakelig funnet i Nord -India. Det betyr jordens datter. Den passer for stjernene Kanya Rashi og Uttara Phalguni.

50. Prakrithi:

Prakrithi betyr natur. Det betyr også gudinnen Lakshmi. Vi elsker denne meningsfulle moderne, og fant sjelden navnet, ideelt for Kanya Rashi.

51. Pranshi:

Pranshi er det moderne navnet på gudinnen Lakshmi og er også uvanlig. Den passer for Kanya Rashi -kvinner. Dette er et vakkert navn på gudinnen Lakshmi som begynner med P.

52. Priyangi:

Priyangi er også et annet navn for vår elskede gudinne, og er et passende og passende navn for Kanya Rashi -fødsler.

53. Ragini:

Raagini eller Ragini er et tradisjonelt, men vakkert og klassisk navnevalg som aldri kan gå ut av trenden. Det betyr melodi, musikk, og også et annet navn for vår gudinne. Den er ideell for Tula Rashi -born og Chitra -stjerne.

54. Rea:

Rea eller også stavet som Rhea og Ria, betyr grasiøs og gudinne Lakshmi. Dette er et kort og søtt, moderne navnevalg for jenter, passende og egnet for de i Tula Rashi og Swathi nakshatra.

55. Saanvi:

Saanvi eller Sanvi betyr en som alltid blir fulgt og tilbedt. Dette innebærer også vår elskede gudinne. Det er et moderne og likevel vakkert og meningsfylt navnevalg med en sjelden funnet trend også. Det er egnet for Kumbha Rashi og Sathabhisham stjerner. De andre variasjonene av navn inkluderer også Sanvika eller Saanvika.

56. Samrudhi:

Det er et annet navn for vår gudinne og er ideelt for Kumbha Rashi og Sathabhisham -stjerner. Navnet betyr også lykke, rikdom, lykke og velstand.

57. Shrija:

Sreeja eller Shrija betyr kreativ eller den som har rikdom. Det er vår egen favorittgudinne og er også et kort og søtt navnevalg. Det er godt å gå for Kumbha Rashi og Sathabhisham nakshatra.

58. Varda:

Varda betyr diety. Det betyr også noen som gir velsignelser og et annet navn til gudinnen Lakshmi. Liten født i Vrishabha Rashi og Rohini nakshatra kan passe til dette navnet. Vi elsker denne blant gudinnen Lakshmi -navn som begynner med V. Den er ganske unik og vakker også.

59. Vimudha:

Vimudha er et veldig meningsfylt navn som betyr noen attraktive med høflighet eller noen som fanger andre med sin godhet. Det er best for Vrishabha Rashi og Rohini -stjernene.

60. Yesaswi:

Yesaswi eller Yeshasvi betyr en vellykket person. Det er et annet navn for Lakshmi Devi Ji og er et ideelt tradisjonelt navnevalg for de i Vruschika Rashi og Moola Nakshatra.

Tvillingnavnideer for gudinnen Lakshmi navn på babyjenter:

Hvis du har tvillinger, har vi dette sortert for deg også. La oss sjekke ut de vakreste og vakreste tvillingnavn -ideene og valgene som har betydningen som lener seg mot gudinnen Lakshmi Devi.

61. Aghirna – Ayudha:

Aghirna på sanskrit betyr noen som er kjærlig og velsigner alle. Ayudha, som navnet antyder, innebærer noe laget av gull. Begge er ideelle tradisjonelle valg for tvilling baby jente navn for gudinnen Lakshmi. Vi elsker dette paret blant gudinnen Lakshmi -navn som begynner med A..

62. Chakrika – Chaturbhuja:

For de som leter etter veldig tradisjonelle babyjentenavn for tvillingideer, er disse passende. Chakrika betyr gudinne som har et guddommelig hjul, ingen ringere enn gudinnen Lakshmi Mata. Chaturbhuja betyr noen som er kraftig og hard, sterk.

63. Dhanya – Dhrithi:

Dhanya betyr rikdom og velstand. Dhrithi er mot, dyd og moral. Begge er korte og søte moderne navnevalg og ideer.

64. Dhritansha – Dvimatra:

Disse finnes sjelden, og unike navn symboliserte vår gudinne Lakshmi. Dritansha betyr mot, som er gudinnen Lakshmi sitt andre navn. Dvimatra betyr to velsignelser eller bønner.

65. Mantrini – Manushi:

Begge er gudinnen Lakshmis andre navn på sanskritspråk og unike og vakre som passer til moderne nygener.

66. Narayani – Navadurga:

Begge er veldig konvensjonelle, men tidløse og alltid trendy tradisjonelle indiske husnavn. De mener begge bare gudinnen Lakshmi. Dette er tradisjonelle gudinnen Lakshmi -navn som begynner med N.

67. Shaurya – Shaya:

Navnet Shaurya innebærer makt og voldsom. Shaya betyr noen som er kjærlig og velstående. Dette er moderne samtidsnavn som er ideelle for å koble til gudinnen Lakshmi for baby tvilling jenter. Disse er vakre blant gudinnen Lakshmi -navn, som begynner med S.

68. Varidha – Vayuga:

Varidha betyr mektig og uendelig eller ubegrenset på sanskritspråk. Vayuga betyr energi eller noen som har guddommelig kraft. Dette er perfekte gudinnen Lakshmi -navn for babyjente på sanskrit.

69. Sanvitha – Sriya:

Sanvitha betyr rikdom, velstående og lovende, som symboliserer gudinnen Lakshmi Devi. Det er et moderne navn for Lakshmi Devi. Sriya betyr også det samme, og disse er ideelle for Kumbh Rashi -jenter.

70. Taruni – Vaaruni:

Taruni betyr ung kvinne. Vaaruni betyr noen som har kraften til Varuna. Begge navnene brukes om hverandre også for Lakshmi Mata Ji og er ideelle for korte og vakre tvillingebarn.

Vi håper du likte å utforske disse vakre ideene til navn på babyjentenavn for gudinnen Lakshmi. Hvis du foretrekker et meningsfylt og tradisjonelt navn, hva med disse. De passer best for alle. Gi oss beskjed om hvilket navn du likte mest; vi elsker å høre tankene dine også.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle navnene ovenfor har sine betydninger i henhold til kontekst knyttet til landet India. Disse betydningene og symbolene kan endre seg i henhold til forskjellige kulturer, land, regioner og språk. Vi anbefaler å utføre din omfattende forskning før du forstår de flere tolkningene som er knyttet til navnet. Vær også oppmerksom på at dette bare er en informativ veiledning om babyens navnideer og valg; forfatteren er ikke ansvarlig for feil eller avvik.