Det finnes varianter av badedrakt-cover-ups som tunikaer, korte bukser, kjole eller saronger. Tunikaer er favorittene blant alle andre typer. De kommer også i varierende stoffer som bomull, denim, spandex og lin. Hver eiendom har sine unike egenskaper som pustende eiendom, hurtigtørking, hurtigabsorberende og noen er tilgjengelige bare for stilen.

Beste badedraktdeksler med bilder:

Her er noen av de 9 beste designene for cover-ups for badedrakter som du kanskje føler er den beste for deg,

1. Heklet badedrakt Cover-Up:

Heklet Badedrakt Cover-Up

Det er det søte mintgrønnfarget, luftig, heklet gasbind med vevd skiftform. Dette badetøyet har de broderte detaljene i V -halsen og suppleres med flere utskjæringer bak. Det gir boho utseende med trekvart ermer i et uforet stoff.

2. Emerald Green Beach Badedrakt Cover-Up:

Emerald Green Beach Badedrakt Cover-Up

Det er Cover-up som er designet med en vakker nyanse av smaragdgrønt. Dette settet er utstyrt med grimehalse med en krysset dyp nakke med et ekstra belte. Den er lang, og du kan knytte den foran eller bare slippe den ned til livet.

3. Gratis størrelse Badedrakt Cover-Up:

Gratis størrelse Badedrakt Cover-Up

Dette er den splitter nye samlingen i serien med badedrakt-cover-ups i pluss størrelse for de som er ute av normal størrelse eller til og med for de som leter etter en formløs cover-ups. Dette bestemte settet har ingen form og dekket som sådan med fri hals og skuldre drypper på armene som gjør ermene. Det er et nylonstoff som har et svart og hvitt stripet mønster på materialet.

4. Bohemian Bikini Badedrakt Cover-Ups:

Bohemian Bikini Badedrakt Cover-Ups

Her er den suverene samlingen i Badedrakt Cover-up-kjole med helt en bohemsk bikinistil. Den har lange ermer med løs passform som strekker seg over knærne. Dette settet er fullt et hvitt heklet mønster Badedrakt Cover-up. Og er den perfekte når du trenger noe trendy og samtidig dekker til bikinien din.

5. Chiffon Side Split Badedrakt Cover-Up:

Chiffon Side Split Badedrakt Cover-Up

Her er den som vil gjøre deg mer attraktiv og elegant med sin rene hvite nyanse og lange mønster. Dette er den lange badedrakten Cover-up som er laget av mykt chiffongmateriale med sideskiller med noen applikasjoner. Den er lett og ren materialisert for bruk under sommerferie, strand eller ved bassenget.

6. Cami-stroppet badedrakt cover-ups:

Cami Strapped Badedrakt Cover-Up

Dette er den beste kolleksjonen av vevd badedrakt-cover-up for kvinner med V-utringning. Denne Badedrakt Cover-up kjolen har justerbare Cami-stropper med håndflatetrykk overalt. Den har også dramatiske høye beinspalter og er gravert med lommetørkle.

7. Sexy dyp V-hals badedrakt cover-up:

Sexy dyp V-hals badedrakt cover-up

Dette er den perfekte og søte badedrakten som gir deg den solide mønstertypen og passformen mindre enn vanlig. Den er utstyrt med naturlig gul nyanse med blandet stoff av polyester og nylon. Den har en unik stil laget med mykt materiale og har en slank passform.

8. Cover-up med strikket badedrakt med åpen hals:

Strikket badedrakt med åpen hals

Ta tak i disse kvinners svømmedeksel som består av strukket og strikket stoff. Det er en blandet kombinasjon av polyester og elastan med åpen utringning som høydepunkt. Denne drakten er godt designet for jenter i unge aldre og med et søtt utseende.

9. Kort badedrakt med normal passform:

Kort badedrakt med normal passform

Her er den særegne samlingen med badedrakt-cover-ups i pluss størrelse som er elegant designet for å gi et rent utseende. Den er laget med nylonstoff og er veldig lett å bære. Ermene er lange, men har åpne sider. Passformen til dette mønsteret er vanlig og har ingen fancy applikasjoner.

Det er også full lang og kort badedrakt cover-ups som du kan velge i henhold til dine behov. Hvis bena er dine favorittmidler, kan du vise dem frem ved å bruke mini korte cover -ups. Siden den brukes til å dekke kroppen din når du ikke er i vannet eller ikke svømmer, er det viktig å velge den nøyaktig som passer best for din kropp og dine behov. Det er et stort og bredt utvalg av materialer og modeller tilgjengelig i Badedrakt Cover-ups, og det er opp til deg å velge favoritten for deg.