Visste du att en enkel förändring kan göra eller bryta utseendet på något utrymme? Badrumsservetter fungerar som en kontaktpunkt som spelar en viktig roll för att bestämma utseendet på området. Genom att byta en enkel sak som ett handfat i ditt badrum kan du skapa stor sofistikering. Läs vidare för några tips för att välja badrumsbotten design som får ditt badrum att se glamoröst ut.

Moderna badrum handfat design

Bästa badrums handfatdesigner i Indien:

Här är våra 15 enkla och senaste badrumsställsdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Hörn badrum handfat mönster:

Hörnbadrum

Ett hörnhandfat spelar en viktig roll för att använda utrymmet i ditt tvättrum effektivt. Även om bassängens interiörer är en grundläggande keramik, har ytterrockarna ett elegant guldfodral med vita mönster. Basens design och färg går hand i hand med den snygga vattenkranen. Du kan välja denna typ av system för en elegant och kunglig finish på ditt badrum.

2. Funky badrum handfat:

Funky badrum handfat

Vem sa att du inte kunde ha lite kul i badrummet? Detta funky handfat är snyggt och funktionellt. Detta är det perfekta exemplet på en diskbänk, men den unika designen gör att den sticker ut och är attraktiv. Det här handfatets design ser ut som en virvel av en tornado och ger ditt badrum en vacker men unik stil.

3. Moderna handfat för badrum:

Moderna badrum handfat design

Moderna badrums tvättställ är några av de trendiga mönster som smälter in i estetiken i ditt tvättrum vackert. Beroende på plats är dessa tvättställ i allmänhet skräddarsydda, med tanke på det personliga valet. Andra tillbehör i rymden smälter in i bassängens design. De lägger till en trevlig och lugn tilltalande till ditt badrum.

4. Sten badrum handfat mönster:

Sten badrum handfat

Om du vill lägga till en vacker elegans och tilltala ditt toalett är denna vackra hjärtformade skål av natursten ett perfekt val. Den rustika finishen på detta badrumsbad i sten kan användas inte bara för hem utan även för hotell och kontor. Den snygga kranen går hand i hand med hela bassängens plan. Kornet och färgen på detta robusta bassäng betonar dess naturliga skönhet.

5. Handfat:

Badrum Handfat

Handfat i handfat är ett lämpligt alternativ för dem som gillar att utnyttja varje tum utrymme i badrummet. Den enkla designen av det vita handfatet ger ditt badutrymme ett elegant utseende. Det lilla skåpet som finns under diskbänken har två skåp för toalettartiklar och är lättillgängligt. Detta är ett perfekt sätt att försköna och effektivt använda utrymme i badområdet.

6. Handfat i glas:

Handfat i glas

Det delikata och genomskinliga handfatet i glas är ett av de bästa sätten att tillföra elegans och skönhet till området. Lätta att installera, dessa handfat höjer inredningen i ditt badrum, vilket ökar skönheten ytterligare. Lämplig för alla badrum, det är relativt enkelt att rengöra och underhålla dessa tvättställ.

7. Runda badrumsbassängdesigner:

Runt badrumsfat

Runda handfat ger elegans till även ett enkelt tvättområde som förskönar utrymmet betydligt. Denna bassängs form och storlek passar lätt in i områdets inredning och ger den ett förfinat utseende. Keramik är ett av de vanliga materialen som används för denna typ av inlopp, och de snygga kranarna synkroniseras med dem.

8. Designer handfat i badrum:

Designer handfat i badrum

Badrumstvättarna i trä har ett rustikt inflytande på ditt moderna utrymme och ger det en vacker finish. Handfatets detaljer är vackert utformade med trämaterial och ger en unik charm och en mystisk bit. Välj den här typen av bukt om du vill lägga till textur i ditt enkla samtida utrymme. Detta handfat sticker ut oavsett badrums inredning och inredning.

9. Skål toalettbassäng:

Skål handfat badrum

Som namnet antyder är skålbassängen i form av en skål som du vanligtvis hittar i kök. Den lyxiga men ändå bekväma designen gör att de sticker ut i enkelheten i badutrymmet. Beroende på din smak och personliga val skapar denna armaturtyp en subtil kontrast som kompletterar områdets inredning vackert. Om du letar efter en avslappnad atmosfär är det här du bör välja.

10. Fyrkantiga badrumsbassängdesigner:

Fyrkantigt handfat

Dessa fyrkantiga handfat blandar unikt funktionalitet och skönhet. De handgjorda elementen i detta keramiska handfat binder värmen och charmen i badrummet. Detta är en perfekt kombination av traditionella och moderna sätt att integrera ett distinkt sofistikerat utseende i ditt badutrymme. Dessa typer av handfat är tillverkade med keramik och finns ofta i många badrum.

11. Väggmonterad handfat för badrum:

Väggmonterat handfat

Det väggmonterade handfatet är ett av de populära och hållbara som finns. Detta handfat med fyrkantigt väggfäste ger ett enkelt och stilrent utseende till ditt enkla badrum. Enkelt att montera i ett begränsat utrymme som finns i många former och färger. Lägg till detta handfat i din tvättplats för ett elegant och estetiskt utseende på din inredning.

12. Design i marmorbadrum:

Handfat i marmor

Badrumsservicen i marmor finns i olika färgkombinationer och ger din badutrymme en sofistikerad elegans. Även med en enkel generisk design sticker marmorbassängen ut, vilket gör det till ett perfekt komplement till alla badrum. De dämpade färgerna i detta handfat håller det i fokus och påverkar badrums inredning.

13. Svart badrum handfat Designs:

Svart handfat

Svart är inte en standardfärg som används för handfat, vilket gör det svarta toalettfatet ännu mer speciellt. Det skapar en elegant kontrast med den glasartade ovansidan och en grov skulpturell botten. De släta krökta hörnen, linjära kanten ger denna design en enkel och ren finish. Den släta blanka ytan på detta vackra handfat kan vara ett perfekt komplement till alla badrum.

14. Grönt badrum Handfat:

Grönt badrum handfat

Grönt är en färg som utstrålar en lugn och lugn finish på ditt badrum. Detta gröna badrumshandfat passar badrum som har ett färgtema på plats. De vackra linjerna på det härdade glaset har en mörk nyans inbyggd i stativet med en vacker och snygg kran på toppen. Lätt att rengöra, detta handfat ger ditt badrum ett unikt och glamoröst utseende.

15. Badrums tvättställsdesign:

Blått handfat i badrum

Att komma åt ditt badrum med ett färgtema, i åtanke, blir allt populärare nuförtiden. Detta blå handfat i badrummet är ett perfekt exempel på att höja vattenfärgen som vackert identifierar sig med vatten. En annan gemensam egenskap hos detta bassäng är den cirkulära formen som är en annan populär trend idag. Den inbyggda kranen går hand i hand med tvättens färg och förskönar utrymmet ytterligare.

Om du tyckte att det var svårt att byta badrum, så hoppas vi att den här artikeln har ändrat dig för gott. Den här artikeln presenterar dig med en rad bästa badrumstvättdesigner som har stor potential att förändra hur ditt tvättområde ser ut. Var noga med att välja den som passar behoven och njut av härligheten!