Har du någonsin tänkt att designa ditt badrum på ett rymdeffektivt sätt? Vare sig det är begränsat eller gott om utrymme, dessa badrumsskåpdesigner gör inte bara ditt badrum tilltalande utan är också praktiskt vid förvaring av tillbehör. Det finns otaliga alternativ tillgängliga med flera typer av material, storlekar och former när det gäller skåp för badrummet. Utnyttja varje tum utrymme med dessa lyxiga badrumsskåpdesigner från den här artikeln.

bästa badrumsskåpdesigner

Senaste badrumsskåpdesigner i Indien:

Här är våra 20 enkla och moderna badrumsskåpdesigner med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Traditionellt badrumsskåp:

Traditionellt badrumsskåp

Om du är fan av konventionella men ändå unika mönster är dessa traditionella badrumsskåp det perfekta alternativet. Pärlbrädessystemen eller de upphöjda paneldörrarna är typiska funktioner som du kan hitta i traditionella skåp. Materialet som används är ganska robust och håller länge. En annan populär del av dessa skåp är de infällda infällda dörrarna där karmens spolning är inställd.

2. Trä badrumsskåp mönster:

Badrumsskåp i trä

Badrumsskåp i trä är en vanlig syn i nästan alla badrum. Den unika designen av dessa förvaringselement säkrar effektivt dina dagliga väsentligheter och har ett elegant utseende. Det nedre skåpet har ett rektangulärt handfat och väggmonteringsskåpet har genomskinligt glas i mitten och öppet förråd på vardera sidan. Detta är ett perfekt flytande skåp som förskönar ditt enkla badrum.

3. Badrumsskåp i rostfritt stål:

Badrumsskåp i rostfritt stål

Även om icke-traditionella badrumsskåp i rostfritt stål skapar ett unikt utseende på ditt badutrymme, matchar det perfekt det snygga svarta golvet och kontrasterar med den grå väggfärgen. Denna perfekta färgkombination lyfter stålskåpen till en ny nivå. Den svarta bänkskivan med en handfatskål i glas tillsammans med en elegant kran kompletterar tvättytans utseende.

4. Glas badrumsskåpdesigner:

Badrumsskåp i glas

Ser inte glas attraktivt och raffinerat ut? Detta badrumsskåp i glas är ett perfekt sätt att förvara badrumsbehov och effektivt behålla utseendet på rummet. Den järnsvarta utsidan håller glaset perfekt med snygga silverhandtag. Du måste ta hand om hur du ordnar förvaringsartiklarna. eftersom glasdörren är genomskinlig kommer allt att se kristallklart ut.

5. Plast badrumsskåp:

Badrumsskåp i plast

Plast är ett av de överlägsna materialen som används för många saker i vårt dagliga liv. Eftersom plast är resistent mot kemikalier, isolatorer av värme och elektricitet, vilket gör det till ett av de bästa materialen att använda som skåp. Väggmonteringsskåpet har en elegant yttre glasdörr. Medan skåpet på golvet har en direkt och enkel design med en marmor bordsskiva som kompletterar utseendet vackert.

6. PVC badrumsskåpdesigner:

Pvc badrumsskåp

PVC är ett material som är lätt att underhålla och prisvärt. Detta är anledningen till att många föredrar badrumsskåp i PVC. Den enkla designen med färgkombinationen svart och vitt är ett perfekt sätt att omvandla ett enkelt utrymme till ett extraordinärt. Den vita bordsskivan med ett enkelt handfat och en snygg kran ger korrekt inredning.

7. Lyxiga badrumsskåp:

lyxiga badrumsskåpdesigner

Lyx är inte längre begränsat till rummen i ditt hus. Inklusive lyxiga badrumsskåp blir allt populärare på grund av stilen och elegansen som de ger utrymme. Detta område har svarta skåp mot badrumets helt vita väggar. Belysningen i rummet reflekterar genom hela utrymmet som höjer skåpen till stor del.

8. Badrumsspegelskåp:

Badrumsspegelskåp

Spegelskåp i badrum är ett perfekt sätt att lägga till stil och funktionalitet i din tvättstuga. Spegeln är helt enkelt en dörr och har dold förvaring bakom som hjälper till att lagra så många förnödenheter som möjligt utan att titta på röran. En annan unik egenskap hos denna design är tillägget av tre rader åt sidan för extra lagring. Även om du kan hitta dessa typer av spegelskåp i olika material, ger en träfinish dig en elegant finish på rymden.

9. Design för hörnbadrumsskåp:

Hörn badrumsskåp

Att använda varje tum i badrummet är viktigt när du har lite utrymme. Hörnbadrumsskåpet är ett perfekt sätt att använda toaletthörnområdet som ofta försummas praktiskt taget. Även om designen är enkel, lagras den perfekt och har snygga handtag. Den svarta bordsskivan, till skillnad från det vita skåpet, bidrar till utseendet.

10. Designer badrumsskåp:

Designer badrumsskåp

Detta är ett perfekt exempel på ett designat badrumsskåp som effektivt kan förvara tillbehör och ett estetiskt tilltalande utseende. Det ljusa träet har en elegant finish med en marmorplatta. Skåpets övre del har bleka glasdörrar som lyfter skåpets yta. Handtagen liknar inte de vanliga du kan hitta men har ett snyggt utseende som går hand i hand med skåpen.

11. Anpassade badrumsskåpdesigner:

Anpassade badrumsskåp

Att införliva din stil i alla utrymmen gör den ännu mer speciell. Detta är anledningen till att anpassade badrumsskåp har fått en framträdande plats. Det enkla skåpet har lager av lagringsenheter som kan förvara alla dina väsentligheter. Den har också eleganta ovala handfat på en bordsskiva i marmor som synkroniseras med de helt vita skåpen. Ett tillägg av en snygg spegel kan vara ett körsbär på toppen.

12. Badrumsskåp med lampor:

Badrumsskåp med lampor

Belysningen i alla utrymmen lyser inte bara upp området utan höjer det också avsevärt. De enkla vita badrumsskåpen med lampor ovanpå har tre sektioner som hjälper dig att förvara toalettartiklar. Till skillnad från de konventionella handtagen kan du öppna dessa dörrar underifrån med själva dörren. Detta utrymme har också ett väggfäste i mörkt trä med ett handfat i marmor på bordet med en elegant kran.

13. Samtida badrumsskåpdesigner:

Samtida badrumsskåp

Den eleganta designen av dessa skåp med fina fisklinor är ett perfekt exempel på modern skåpdesign. Det skapar en otrevlig look med minimal dekoration och plana ytor, några av de framträdande moderna stilfunktionerna. Skåp i svart färg med snygga silverhandtag ger platsen ett rikt utseende och är otroligt bekväma. Bordsskivan i vit marmor fungerar i kontrast till skåpen och ligger i linje med rymdens golv.

14. Badrumsskåp i teak:

Teak badrumsskåp

Teak har ett vackert guldgult träfärg som passar alla typer av möbler, särskilt skåp. Badrumsskåp i teak synkroniserar väl med trägolvet i rummet. Dessa skåp tål extrem kyla eller varma förhållanden, en vanlig syn i tvättområdet. Bordsskivan i vit marmor med ett ovalt handfat går hand i hand med förvaringsskåpet.

15. Diamant badrumsskåpdesigner:

Diamant badrumsskåp

Diamond är ett dotterbolag till MasterBrand som producerar kvalitetsskåp för att utforma ditt enkla tvättområde. De svarta färgskåpen står i kontrast till det vita marmorgolvet och bordsskivan i marmor. De eleganta kranarna och den diamantformade glasbakgrunden ger ditt badrum ett sofistikerat utseende. Detta diamant badrumsskåp hjälper till att organisera dina saker och försköna utrymmet.

16. Shabby Chic badrumsskåp:

Shabby Chic badrumsskåp

Områdets möbler är utvalda för antingen deras design eller utseende och är det perfekta exemplet på ett lurvigt och elegant badrumsskåp. Detta vackra förvaringsskåp har en elegant finish med skarpa linjer som ger det ett utseende av en antik bit. Den har också en bordsskiva i vit marmor med ett inbyggt handfat med en spegel gjord med ett liknande skåpmaterial som passar perfekt. Skåpets ljusblå färg ger badrummet ett luftigt utseende.

17. Master badrumsskåpdesigner:

Master badrumsskåp

En av de framträdande egenskaperna hos ett master -badrum är dubbla handfat. Den dubbla handfatfunktionen har skåp på båda sidor, vilket ger dig tillräckligt med plats för förnödenheter. De grå fyrkantiga skåpen runt detta utrymme kompletterar de vita väggarna och golven, vilket gör att det ser nykter ut. Designen runt är ganska enkel och har den enda tvåfärgade kombinationen. Bänkskivan i marmor ovanför skåpet bidrar inte bara till funktionen; det ser också sofistikerat ut. Tillägget av lampor på vardera sidan av spegeln ger de vertikala skåpen en vacker glöd.

18. Viktorianskt badrumsskåp:

Viktorianskt badrumsskåp

Om du letar efter en enkel och vintagelook för ditt tvättområde är detta viktorianska badrumsskåp det perfekta alternativet för dig. Det ger ett elegant utseende och tillräckligt med utrymme för att förvara nödvändigheter och är idealiskt för badrumets extrema förhållanden. Träskåpen är mycket hållbara och utstrålar elegans i högsta form med vacker struktur och design. Kranens kopparutseende ser inte bara vacker ut utan bidrar också till skåpets förfinade utseende.

19. Gröna badrumsskåp:

Gröna badrumsskåp

Från olivolja till jägare, alla typer av grönt blir allt populärare bland skåp just nu. Inte många vill ha subtil färg på sina skåp, särskilt i badrummet. Mycket mer än en förbigående trend, grönt är en färg som representerar energi, föryngring och förnyelse. De mörkgröna skåpen fungerar perfekt i kontrast till de vita bordsskivorna och väggfärgerna. Det hjälper också att dölja slitage som är ett vanligt fenomen för skåp.

20. Nilkamal badrumsskåpdesigner:

Nilkamal badrumsskåp

Detta skåp passar perfekt in i badrumets helt vita färgpalett. Den enkla hörnhyllan är bäst lämpad för förvaring av enkla toalettartiklar. Detta vackra väggmonterade skåpets polymerkropp kan hålla länge, vilket gör det till ett perfekt komplement till badrumsutrymmet. Det symboliserar den fyndiga ekonomi som ett Nilkamal badrumsskåp har med robusta skarvar. De snygga och snygga kanterna på skåpet gör att det ser elegant och snyggt ut.

Inspiration kan komma från vilken plats som helst som hjälper dig att dekorera alla utrymmen i ditt hus. Med så många alternativ runt omkring kan det vara skrämmande att göra ett val. Oavsett om det är ett litet eller ett stort badrum, behöver du inte oroa dig längre! Lägg till den välbehövliga stilen till ditt badrum med de bästa badrumsskåpdesignerna i den här artikeln.