Hermes, ett populärt märke från Paris, har gett fantastiska livsstilsmöjligheter genom det breda utbudet av läder- och tygtillbehör sedan 1950 -talet. Bland alla produkter är det högt i nyheterna för Hermes -bältesdesignerna som det tjänar med för både män och kvinnor. Denna design kan enkelt identifiera detta märke; symbolen “H” bestämmer Hermes identitet.

Bästa Hermes -bältesbilder för män och kvinnor Indien:

Här är några möbleringsdesigner av Hermes -bälte som har styrt modevärlden.

1. Bälte med pärlfront för kvinnor:

Bälte med pärlfront för kvinnor

Ett svart Hermes -bälte i slätt läder får ett pärlverk på framsidan för att göra det mer bedårande. Bältets lås är fixerat med pärlor som ger perfekt passform. Denna typ av bälte föredras mestadels av professionella kvinnor som arbetar i företagssektorn.

2. Dual Mix Hermes -bälte för kvinnor:

Dual Mix Hermes -bälte för kvinnor

När två tunna läderbälten blandas för att skapa ett enda bälte ger det den bästa Hermes -bältesdesignen för kvinnor. De två bälten kombineras med en oändlig knut i mitten och en enda öppning bakom. Denna stil på bältet kan användas på jeans eller kjolar; kvinnor kan föredra detta för någon festtid eller festfunktioner.

3. Logo Print Design för män:

Logo Print Design för män

Hermes bältesmän design får en ny design som formas med hjälp av korsdesignande logotryck. Läderbältet passar perfekt för formella evenemang och konferenser. Logotryck lockar människors uppmärksamhet; det ger ditt modeuttalande.

4. Krokodilbälte för män:

Krokodilbälte för män

En populär design bland Hermes herrbälte är krokodilbälte. Bältet får en tjock textur av läder som är inspirerad av krokodilens hud med en anständig brun färg som fungerar för både casual och formal. Det här lite annorlunda och om du behöver en unik stil, prova det här bältet för din outfit.

5. Canvas herrbälte från Hermes:

Canvas herrbälte från Hermes

Herr Hermes bältesdesigner får en ny formad touch med canvasmaterial tillsammans med en läderbas. Bältet får blå och vita ränder med syade ändar och ett enda spänne. Dessa bälten är mest användbara för vanligt slitage, prova det här bältet på byxan för att se bra ut. Få några andra färger också enligt ditt val.

6. Dolphin Jumpsuit Belt för kvinnor:

Dolphin Jumpsuit Bälte för kvinnor

Ett Hermes dambälte som ofta används över jumpsuits är delfinbältet. Bältet är tillverkat i enkelt läder och duk med kantade sidor och ett spänne av två delfiner i guld. Denna stil av mönstret ser en mjuk touch på detta bälte; unga tjejer kan föredra detta bälte för sin outfit.

7. Diamond Buckle Women Belt:

Diamond Buckle kvinnor bälte

Ingenting skulle dekorera spännen mer överdådigt som diamanterna. Ja, ormskinnsliknande det blå bältet får ett diamantbesatt spänne för att ge det en riktig festlook på capris, jeans och till och med ett stycke. Medan du kontrollerar den här stilen i bältet får du det enkla utseendet men spännet ger ett första utseende övergripande mönster.

8. Off White Herrbälte:

Off White herrbälte

Hermes herrbälte i gråvit färg får ett fantastiskt utseende med ett vitrosa spänne på. Bältet får små tuckar i ändkanterna med en zigzagfoder för att ge det ett perfekt grepp. Dessa bältesstilar kan du använda på byxor, om du planerar för någon utflykt får du det här bältet till din outfit.

9. Kopia herrbälte:

Kopia herrbälte

Replica Hermes bälte män har varit ganska trendig bland de unga företagen. Bältet ges svarta och vita små rutor som dekorerar läderbältet med en blank touch och ett spänne med liknande effekt i glans. Skaffa detta bälte till din mötesdräkt; försök att tröstas med detta mönster.

10. Strutsläderbälte för kvinnor:

Strutsläderbälte för kvinnor

Vill du ha en liten lila look! Här är en Hermes -present till de unga kvinnorna där ute i lila. Bältet är tillverkat av strutsläder som är populärt för sin mjukhet med en daggdroppdesign på det. Dessa färgade bälten är närvarande mjukhet natur; tjejer gillar att prova olika variationer medan de passar på valet. Unga flickor kan njuta av denna design i denna färg.

11. ”X” -utskrift Herrbältesdesign:

X -tryck herrbältesdesign

Läder, i kombination med sammet, ger en admiral design för Hermes bälte för män. Det gråaktiga bältet har en X -design i mitten i sammet med en prickad look för att få bältet att se smalt och fantastiskt ut. Detta ser också imponerande ut på formellt slitage.

12. Repbälte för kvinnor:

Repbälte för kvinnor

Vill du se lite funky ut på din utflykt! Hermes bälte kvinnor är designade på ett liknande sätt för att ge dig den söta effekten. Bältet är tillverkat av tyg täckt med små fjädrar som gör rep med en fluffig design. Detta är ett bra bälte om du gillar att göra en samling tillbehör, prova även detta mönster för din kjol.

13. Bälte med två sidor för män:

Bälte med två sidor för män

Vill du ha ett bälte som kan bäras i två olika stilar! Här är en bältesdesign för män från Hermes som ger dig en chans att bära den med två olika färger svart och brunt med två material canvas och läder.

14. Tjockt bälte för kvinnor:

Tjockt bälte för kvinnor

En tjock midjebältesdesign ger en lämplig kombination till damens outfits för utflykter. Hermes dambälte är tillverkat med tjockt läder i brunt med ett tunt vitt bälte på det med korsdesign.

15. Prickigt bälte för kvinnor:

Prickigt bälte för kvinnor

En favoritbältesdesign som kvinnor gillar är den ljusrosa prickade designen. Läderbältet i rosa är dekorerat med hel shabby design med ett silverloggspänne fyllt med härliga diamanter i det.

Hermes -bältesdesignerna har alltid lyft fram den franska livsstilen som ger bäraren ett blygsamt utseende. Varumärket är också ganska populärt för sin hållbarhet tillsammans med färgerna och designerna som det har serverat med.