Bälten är ett tillbehör för män och kvinnor som bärs runt midjan. Det är ett flexibelt band med några hål i framsidan där du kan knyta bältet. Den stöder din trasa runt midjeområdet. Tidigare var det en artikel endast för män. Med tidens gradering har den också använts av kvinnor. Bältet håller din byxa tätt och för militära personer används den för att behålla sina vapen. Bälten finns också för barn för att ge dem ett coolt utseende. För män är bältets utformning enkel och nykter. Men för kvinnor finns bälten i olika utföranden.

Bästa blåbälten för män & Kvinnor:

Titta här på våra 9 bästa blå bälten för män & Kvinnor i olika utföranden. Välj din bästa från listan nedan.

1. Herrblått läderbälte:

Herrblått läderbälte

Det är ett blått bälte för män med vanligt läder. Detta har stora hål med stål graverade. Bältet har utformningen av två trådlinjer över hela bältet. Läderremsan är inte mycket tjock och förbättrar färgen på din byxa. Det är ett nykter mönster i bältet.

2. Metal Pyramid Blue Belt:

Metal Pyramid Blue Belt

Detta är ett fint marinblått bälte för män. Den innehåller en unik design i ett bälte. Det finns en metallpyramid dubbad på ett brett bälte. Det finns tre lager av metallpyramiden över bältet. Detta mönster är nytt och kommer att locka uppmärksamhet. Denna design kommer att ta på sig alla andra remmar.

3. Gängat blått bälte:

Gängat blått bälte

Det här blåa bältet för män är dekorerat med trådarbete. Vackra linjesömmar görs med hjälp av vit tråd. På upp och ner finns det två linjedesigner och i mitten finns det en enda linje. En behaglig form har givits vid bältets kant.

4. Open Work Blue Belt Dam:

Open Work Blue Belt Dam

Detta är ett fantastiskt blått bälte för kvinnor. På en gång verkar det som att den består av spetsar. Men faktiskt är det ett läderbälte. Det finns öppet blommönster på bältet. Det mycket attraktiva mönstret har huggits över bältet och varje form ser underbar ut.

5. Blått bälte med prickmönster:

Blått bälte med prickmönster

Detta kungblå bälte har prickdesign. Det finns sex rader prickar på bältet. Det här mönstret ser fantastiskt ut. Istället för läder är det ett silikonbälte. Denna prickdesign kommer att låta dig fascinerande i några dagar. Förutom vanligt kan män till och med prova detta mönster för att få lite förändring.

6. Blått karatebälte:

Blått karatebälte

Medan du gör karate används detta mörkblå bälte. Den består av enkelt tygmaterial och är flexibelt. Detta bälte har ingen klämma att knyta. Du måste knyta detta bälte. En rosettliknande figur kommer att dyka upp framför när den är knuten. Detta är ett mjukt tyg.

7. Blått vävt bälte:

Blått vävt bälte

Detta ljusblå bälte för kvinnor har en underbar design. Den är vävd med ljusblå tråd i spiraldesign. Detta bälte är handgjort och fångar upp damernas hjärta. Denna ljusa färg ser lugn ut och passar vackra kvinnors utseende.

8. Blå spänne bälte:

Blå spänne bälte

I detta glänsande blåa bälte kommer män att glittra ut med stil. Detta bälte har glänsande läder med ett spänne. Spännet har en varelse design över sig. Det här gyllene spännet med ett blått bälte lyser ut. Detta bälte är ett urval av coola och gungande män.

9. Blue Fishy Belt:

Blått fiskbälte

Detta är ett dubbelskuggat blått bälte med mörkt och ljusblått. I mellersta ljusblå nyans finns det många mönster av fiskar. I det här kvinnobältet varierar storleken på fiskar. Detta bälte kommer att se något annorlunda ut och verkar vara tilltalande.

Bälte med blå färg är en vanlig färg som är allmänt tillgänglig. Marinblått läderbälte herr har många slående överklaganden att tänka på. Den kommer att matcha med alla färgbyxor. Det finns enorma mönster som kommer i dambälte. Du kommer att få så många mönster över det blå färgbältet. Vissa mönster är så gripande att det stjäl bort ditt hjärta. Bärbältet på byxan ger en komplett formell look.