Salvatore Ferragamo är italienska varor med en perfekt kombination av kreativt designade varor med traditionskvalitet. Hos Ferragamo kommer kvalitet först och är ett kännetecken för alla våra varor. Också allmänt erkänd för det fina hantverk som visas för varje produkt vi erbjuder. Ferragamo har ett brett utbud av produkter, vare sig det är skor, handväskor, accessoarer, bälten, smycken, glasögon, dofter, klockor och många fler. Ferragamo -bälten är kända för sina ikoniska mönster med bäst i bästa kvalitet. Salvatore Ferragamo -bälten tränger mycket in i indisk modeindustri, på grund av dess elegans och utmärkta material. Det har butiker i Karnataka, Maharashtra och Delhi och är också tillgängligt online. Salvatore Ferragamo -bälten i Indien erbjuder alla de senaste trenderna som passar dina behov. Den finns i olika attraktiva mönster med många coola färgalternativ.

Senaste och bästa modellerna av Salvatore Ferragamo -bälten för herrar och damer:

Här är topp 10 Ferragamo -bälten för män och kvinnor med bilder.

1. Vändbart och justerbart Gancinibälte:

Vändbart och justerbart Gancinibälte

Detta utsökt utformade röda och guld Ferragamo -bälte består av naturligt kornigt läder. Deklarationsspännet är en elegant design med kontrasterande insats på kanten och små skruvar. Det ger en elegant look till din klädsel. Detta konstnärliga vändbara bälte är fullt justerbart och vändbart för att säkerställa en perfekt passform. Ferragamo är ett viktigt tillbehör för kvinnan som uppskattar lyx. Det skapar en enkel stil som passar din klädsel. Gjord i Italien.

2. Justerbart Gancini brunt bälte:

Justerbar Gancini Brown Bel

Ferragamo ger en ny definition till lyx under 2000 -talet. Titta på Ferragamo för att hålla din avslappnade garderob uppdaterad. Detta bruna Ferragamo -bälte med Gancini -spänne är tillverkat av raffinerad mocka och har snyggt bredband och en subtil designlogotyp graverad framtill, sömlöst tillverkad i Italien. Detta bästa Ferragamo -bälte kommer att lägga till en elegant finish på vardagliga och smarta outfits.

3. Storlek Gancini Ferragamo -bälte för kvinnor:

Storlek Gancini Ferragamo -bälte för kvinnor

Denna unika märkesestetik skapade några verkligt distinkta bitar som överträffar säsongens trender. Gör anspråk på din status med detta lyxiga bästa svart och guld Ferragamo -bälte för kvinnor från Gancini Collection. Detta bälte i svart och guld ger ett elegant utseende genom mönstret av guldfärgade mikro-dubbar. Detta Ferragamo -läderbälte kommer att göra alla kläder till ett elegant uttryck.

4. Justerbart Gancini Orange Belt:

Justerbart Gancini Orange bälte

Specialiserat Orange Ferragamo -bälte ger en feminin finish till din klädsel. Våra kreativa designers väljer specifikt ett fräscht och feminint förhållningssätt till Ferragamo -stil. Det är visuellt fantastiskt och robust. Den har också en justerbar passform med Gancini-fästning med ett guldfärgat spänne. Detta lyxiga bälte kommer stilfullt att strukturera dina plagg. Tillverkad i Italien.

5. Vara Bow Dress Belt för kvinnor:

Vara Bow Dress Belt för kvinnor

Vara lyckas skapa en stil som är feminin, tidlös och modern. Den kreativa regissören utforskar nya, moderna vägar för att uppnå detta mål. Kan bäras med valfri klänning för att ge ett elegant utseende. Ferragamo klänningsbälte har en justerbar passform. Detta svarta Ferragamo -bälte är ett perfekt klädtillbehör som du aldrig kommer vara utan.

6. Gancini Switch Belt Box för män:

Gancini växelremslåda för män

Ferragamo tror att en persons känsla bäst uttrycks med stil. Deras mönster passar alla stämningar och passar alla tillfällen. Switchbox innehåller läder av finaste kvalitet med dubbla texturer. Den har Gancini -spänne med en polerad finish och är justerbar. Det mest spännande är att spänne kan ersättas med nya versioner för att spela med olika kläder.

7. Ferragamo Bling Diamond Belt:

Ferragamo Bling diamantbälte

Fånga essensen av italiensk lyx och glamour med den senaste Ferragamo -kollektionen. Blått Salvatore Ferragamo -bälte med diamanter har ett justerbart band, detaljer med hål i hålen och en subtil designlogotyp graverad framtill, som visar skickligt hantverk tillsammans med lyxmaterial och expertdesign. Det är ett måste när det gäller att ge en vardagsoutfit en färg. Idealiskt kan bäras med valfri klänning för att skapa det eviga intrycket.

8. Justerbart Gancinibälte:

Justerbart Gancini -bälte

Vitt Ferragamo -bälte är ett uttalande med en distinkt estetik. Naturligtvis fortsätter deras signaturspänningsmönster att vara en globalt erkänd grundpelare i varje kollektion. Detta vita och silver Ferragamo -bälte har en modern känsla med ett modernt utseende. Detta vita Ferragamo -bälte har justerbar passform med slät läderbälte kompletterat med tonalt Gancini -spänne. Lägg till detta i din samling för att visa att du är insatt.

9. Justerbart Tan Gancini -bälte:

Justerbart Tan Gancini -bälte

Denna italienska etikett har blivit ett modekraftverk och en av de mest eftertraktade i branschen. Det dubbla Gancini -spännet ses placerat i mitten av detta klassiska solbränna Ferragamo -bälte. Ferragamo erbjuder banbrytande stilar som balanserar rena, moderna silhuetter med starka former och innovation med förfining. Obefläckat tillverkad i Italien. Med en justerbar passform med silverfärgat Gancini-spänne.

10. Justerbart rosa Gancini -bälte:

Justerbart rosa Gancini -bälte

Ferragamo är känt över hela världen för sina utsökt tillverkade tillbehör, som visas genom detta fantastiska rosa bälte. Det erbjuder eklektiska stilar som kännetecknas av ett experimentellt tillvägagångssätt. Konstruerad av hammat läder och Gancini -spänne i guldton, har denna justerbar passform. Prata med ditt feminina utseende. Detta rosa Ferragamo-bälte är ett måste i garderoben för alla modeälskare. Gör det du bär socialt medvetet.

Återuppfinning är ett annat namn på Ferragamo. Etiketten förnyar ständigt nya modeller. Denna artikel upprepar varumärket och förklarar därmed varumärkets betydelse över hela världen, särskilt i Indien. I den här artikeln har vi itererat de 10 bästa Ferragamo -bälten för män och kvinnor tillsammans med materialet och spännetaljerna. Ingen garderob är komplett utan rätt tillbehör, och Ferragamo är känd för sin oklanderliga tillbehörskollektion. Om du tyckte att den här artikeln var relaterad, skriv till oss. Kommentarer och återkopplingar är mycket välkomna. Dela med andra Ferragamo Lovers.