Armbånd er ringen som smykker som bæres rundt hånden av kvinner, som er en tradisjonell kultur etterfulgt av alle indiske kvinner. I løpet av de siste tiårene brukte damene regelmessig alle gullpynt regelmessig i dag i denne moderniserte verden. Kvinner foretrekker å bruke edelt gull eller fargede ornamenter bare under spesielle anledninger. Nå er en slik designet armbånd steinsteinene som kommer i forskjellige design i dag.

The Gold produserer brukte high-end maskiner og laserteknologi for å danne nye design med gull- og legeringsmetallene sammen med forskjellige steinfarger som er tilgjengelige naturlig. For å få en kort idé om de forskjellige designene og mønstrene med Stones.

Siste design av armbånd med steiner:

De 15 nyeste steinarmbåndsdesignene blir brakt inn i damekunnskap som ennå ikke er oppdaget!!

1. Design med bølget mønster Diamond Bangle:

Bølget mønster Diamond Bangle Design

Gull kan formes til de forskjellige formene ved hjelp av sluttteknologiene som gir en godt ferdig gullform. Den siste berømte designen er bølgemønsteret, der gullarmbåndet er laget til et bølgemønster hvitt besatt med liten kabal eller smaragd diamanter på toppen av armbåndet.

2. Safir-hvitt gull armbåndsdesign:

Safir-hvitt gull armbåndsdesign

Vakker kombinasjon av hvitt og strålende glødende safirstein gir en himmelsk følelse for øynene våre. Safir fra Ceylon er den mest populære typen safirstein. Den kongeblå fargen komplimenterer godt med de glødende diamantene.

3. Floral Design-Ruby Studded Bangle Design:

Floral Design-Ruby Studded Bangle Design

Rillet gullarmbånd med blomstermønster rundt armbåndet som er besatt med rubiner på blomstermønsteret, er et av de siste mønstrene av rubinarmbånd som er kjent for smykker for bryllupssamlinger i den sørlige delen av India.

4. Ametyst-Rhodolite granat-rosa turmalin stein armbånd:

Ametyst-Rhodolite granat-rosa turmalin stein armbånd

Denne tre forskjellige fargekombinasjonen Pink (Pink Tourmaline), Purple (Amethyst) og lysrød (Rhodolite) gir armbåndet et glitrende utseende. Disse steinene er relativt lavere i pris enn andre kjente steiner..

5. Indisk tradisjonell smaragd-diamant armbåndsdesign:

Indisk tradisjonell smaragd-diamant armbåndsdesign

Indisk bryllup er alltid kjent for smykkene som kvinner bruker under anledningen. Den mest populære armbåndsdesignen i dag er smaragdsteinen med smaragd diamantkombinasjon og også med kabal med diamantkombinasjon. Bredden på armbåndet kan variere etter personlig valg.

6. Håndlaget Emerald og Ruby Studded Bangle Design:

Håndlaget Emerald og Ruby Studded Bangle Design

Denne sinnblåsende håndlagde armringen fra Gold besatt med den nydelige fargekombinasjonen rød til rosa rubin med smaragd med et blomstermønster som gir det perfekte håndverket for hånd.

7. Kundan -Diamond Bangle Design:

Kundan -Diamond Bangle Design

En av de siste og mest berømte steinarmbåndene er Kundan -beslaget. Denne tradisjonelle kundan -armbåndet kommer fra Rajasthan. Kundan -steinene kommer i forskjellige fra hvitt til rødt, rosa, grønt besatt på gullarmene. Bangles kan gjøres tykk eller tynn. Disse fargede steinene gir en kjedelig finish med et antikt utseende.

8. Twisted Rope med Diamond Studded Bangle Design:

Twisted Rope med Diamond Studded Bangle Design

Gullet og rhodium vridd til et tau med diamanter besatt på kantene på hver vri. Gulllinjen ses på det åpne rommet mellom tauet som gir et nydelig utseende med en blank finish på grunn av rhodium ved felgene på armbåndet.

9. Labradorite Stone Bangle Design:

Labradoritt Stone Bangle Design

Labradorittstein som er kuttet og polert som utstråler farge som avhenger av lysforekomsten av blått, grønt. Steinene kan festes i midten av vanlig gullarmbånd eller i en sølvarmbånd. Valget av gull- eller sølvarmbånd er et personlig valg.

10. Diamond-Ruby Flat Thick Bangle Design:

Diamond-Ruby Flat Thick Bangle Design

Flat tykk designet armbånd kan brukes som barn som gir et rikt utseende når de bæres. For å få frem den rike utseende kombinasjonen av Cut diamanter med rubin ville være det beste valget. Denne designede armbåndet vil passe godt til sareen som brukes til bryllupet.

11. Diamond-Ruby-Emerald Studded Gold Bangle Design:

Diamond-Ruby-Emerald Studded Gold Bangle Design

Det er en triokombinasjon av farger som gir armbåndet enestående skjønnhet. Den lyse røde rubinen med fargetone av grønne og glitrende diamanter med fargetone D til F som gir diamanten fargeløs effekt.

12. Gull-perler Studded Bangle Design:

Gullperler Studded Bangle Design

Perler er den eldste, men likevel i trendstein. Perlebelagt gullarmbånd kan bringes innenfor et begrenset budsjett, i motsetning til andre edelstener. Perler går godt med kjedelig antikk ferdig gull.

13. Navaratna Stone Studded Yellow Gold Bangle Design:

Navaratna Stone Studded Yellow Gold Bangle Design

Navaratna betyr ni ifølge sanskrit. Det er ni edelstener besatt på armbåndet som gir armbåndet et veldig fargerikt design. De ni steinene er rubin, perle, rød korall, smaragd, gul safir, diamant, blå safir, hessonitt og kattøye. Når den er slitt gir den alle fordelene knyttet til steinene.

14. Pavalam Studded Gold Bangle Design:

Pavalam Studded Gold Bangle Design

Pavalam også kalt som rød korall. Det er en organisk stein med forskjellige fordeler som å øke energien, god blodsirkulasjon. Pavalamstein kan være som en kjede med en gjennomsiktig ledning, deretter bindes den rundt det midtre, hule gull- eller sølvarmbåndet.

15. Zirconia Studded Floral Designed Bangle:

Zirconia Studded Floral Designed Bangle

Zirkonia også kalt Cubic Zircona er en annen variant av glitrende stein ved siden av diamant. Denne steinen er billigere enn diamanter. Fargene på zirkonia kan være fra lilla til flerfarget og til og med fargeløs, tilsetningen av forskjellige kjemikalier gir fargen til disse zirkoniumsteinene. Steinene er ordnet i et radmønster rundt armringene. Antall rader teller for kostnaden for armbåndet.

Stone designet armbånd er tilgjengelig på markedet i de forskjellige prisklasser. Å velge steinarmbånd i henhold til en gang stjernesymbol og nakshatra spiller også en rolle hvis damer er veldig selektive om å velge steinen til armbåndene. Å konsultere en gemolog kan være et av de beste rådene. For damer som elsker å ha en samling av steinarmbånd, ville zirkonstein være et passende valg, og også Kundan -steinarmbånd som vil gi et antikt utseende. Når det gjelder diamantarmbånd, er vridd tauarmbånd eller en bølgedesignet armbånd med diamant det siste designet som kvinner er stor fan av. Før du går på shopping, bli kjent med steinen som ligger for deg selv og deretter leder butikkens damer!!