I stedet for å bruke armbånd i rent gull, foretrekker hunnen i disse dager å bruke forgylte armbåndsdesigner. Armbåndene med gullbelegg gir designene et perfekt utseende og er derfor mye slitt. De er også kombinert med sjarm som diamanter, perler, smaragder og mye mer å legge til i utseendet. Bangles er i utgangspunktet laget av andre metaller som bronse, stål, sølv sterling, kobber etc. slik at designet kommer vakkert preget på det.

Siste modeller av gullbelagte armbånd fra India:

Her er noen få design som er gitt gullbelegg som sannsynligvis er sett på å dekorere kvinners hender.

1. Perle og kurve gullbelagt armring:

Perle og kurve gullbelagt armbånd

Armbåndene kan gi et verdig utseende til hendene når designet er laget med perledesign og en kurvedesign. Armbåndet får små innebygde bittesmå gylne perler på en linje, mens det neste er en enkel maskindesign. Bangles kan prydes med enkle sarees for et etisk utseende.

2. Floral Design Gullbelagt Bangle:

Floral design gullbelagt armbånd

En ny lås kada mote som dukker opp i markedet er laget med et enkelt metall. De gullbelagte armbåndene får også en sølvdesign med rhodium -effekt. Blomstermotivene med sølvblad er flotte å ha på med lignende designede antrekk. Det er allment kjent som Ganga jamuna -design.

3. Tau maskin gullbelagte armbånd:

Rope Machine Gullbelagte Bangles

Elsker å ha mange jingler i hånden! Vil du ha noe å kombinere med metall armbånd for etnisk! En gullbelagt armbåndsdesign er laget med en annen maskin som gir armbåndene et taudesign. De er i stand til å matche alle antrekk for å forherlige hender.

4. Designer enkelt gullbelagt armbånd:

Designer enkelt gullbelagt armbånd

Et designerstykke med indisk gullbelagt armbåndsberøring er ganske mye valgt for lehengas, indo western, choli eller til og med kjoler. Armbåndet får et bredt design med kurver eller bølgedesign og en gullperledesign mellom. Slutten på designet er laget med gullperler.

5. Peacock designet gullbelagte armbånd:

Peacock designet gullbelagte armbånd

En påfugldesign når den er trent på en armbånd, ser nydelig å ha på seg. Armbåndet får et armbåndsdesign der de to endene får et påfugldesign festet med steiner og smaragder. Toppen av de gullbelagte armbåndene indisk design er gitt en brotype.

6. Enkle gullbelagte armbånd:

Enkle gullbelagte armbånd

Ingenting ville være søtt som en enkel armring i gullbelegg med rosagull. Det rosagullbelagte armbåndet har ingen design. Det bæres mye over tilfeldige. Ikke bare kvinner, men også menn elsker å bære slike armbånd. Settet med tre armbånd er også det beste for offisielt utseende. Designet kan også kombineres med en sølv og bronse armbånd.

7. Hjerte designet gullbelagt armbånd:

Hjerte designet gullbelagt armbånd

Hjertedesignede smykkedesign har alltid vært den beste gaven til sensuelle anledninger. Et forgylt hjerteformet armbåndsdesign er gitt tre hjerter som er besatt med diamanter på et eller annet tidspunkt. Det er symbolet på kjærlighet, tro og sensualitet, best for elskere.

8. Gullbelagte armbånd i nettball:

Net Ball gullbelagte armbånd

Et funky design båret av damer i en enkelt hånd er laget av metall og gitt gullbelegg. Hele armbåndet er besatt med små diamanter. Åpningen av armbåndet er gitt i form av et nett, og en svart perle er festet til den som gir et nettballdesign.

9.Cross Floral Gullbelagt Bangle:

Gullbelagt kryssblomstring

Spesiell gave til en spesiell person, ja, dette kan være linjen for denne gullflettet blomsterdesignen. Armbåndsringen får et senter med blomsterdesign i diamanten, og det andre båndet inneholder tre diamantlinjer. Det får en uendelig skiltebangle.

10. Fish Design gullbelagt armbånd:

Fish Design gullbelagt armbånd

Et fasjonabelt design i gullbelagte armbånd indisk stil er laget med flere fiskedesign i midten. Armbåndet er laget med en delfindesign og små blomsterdesigner for å gi det et fancy kiddisk utseende til college -tenåringer for fritidsklær, hovedsakelig de vannbærfødte hunnene.

11. Pearl Design Gullbelagt Bangle:

Perle design gullbelagt armbånd

Gullbelagt indisk armbåndsdesign med hvite perler ser overdådig ut på etnisk slitasje. Den enkle armbåndet er gitt et bredt nettdesign med en kant av perler. Armbåndet er også dekorert med blomsterdesign med en perle omgitt av små hvite krystaller. Det gir en lydkontrast over Kanjivaram sarees og bandhani.

12. Gullbelagte myntarmbånd:

Gullbelagte myntarmbånd

De etniske smykkene har sin egen sjarm når de får et nytt utseende. Et rosagullbelagt armbåndsdesign laget med flere små mynter er en av dem. Armbåndene har like mange metallmynter som også er gitt gullbelegg. Den kan bæres i både etnisk og vestlig slitasje.

13. Gullbelagt Bangle -design:

Snake Design Gullbelagt Bangle

Et funky design i gullbelagt armbåndarmbånd er sannsynligvis blant de dristige tenåringene. Armbåndet får svarte smaragder og hvite diamanter for å få et reelt bilde av det. Den ene enden av armbåndet får formen på slangens hode, mens den andre halen formes. Armbåndsringen har også en låseåpningsende.

14. Uendelig Rose Gold Bangle:

Uendelig rosegullarmbånd

En nydelig design i roségullbelagt armbåndsdesign er den som er utformet med flere uendelige design. Armbåndet får også glansen av blomstrende diamanter. Armbåndsdesignet symboliserer kjærlighet, styrke og tro som gjør det til en perfekt gave til din elskede.

15. Rajasthani gullbelagt armbånd:

Rajasthani gullbelagt armbånd

Et rajvadi -design i tradisjonelt gullbelagt design er laget med hvite ovale krystaller omgitt av små gullballer. Hele armbåndsdesignet er laget med sirkulære design som gir et kongelig utseende. Det er mye brukt til bryllup og lignende funksjoner også av brudene.

De forgylte armbåndene har erstattet andre armbåndsdesigner med suksess, ettersom den har alle de tradisjonelle og vestlige designene med seg. De kan enkelt lages i forskjellige kutt- og maskindesigner for å få det faktiske mønsteret som de virkelige. De tradisjonelle designene kan enkelt støpes i gullbeleggarmene.