Single Bangle kan få match med salwar dress og saree begge. Damer elsker å forbedre sin skjønnhet ved å gjøre Shringaar med armbånd, anklet, bindi, øredobber, etc. Det er mye variasjon i enkelt armbåndsdesign. Enkelt armbåndsgull er en favoritt hos damer. De foretrekker alltid å ha gullarmbånd til å ha singel i begge hender. Du kan også ha en enkelt diamantarmbånd som du kan bruke med saree. Det er til og med fancy enkeltarmbånd og etnisk også.

Ulike typer enkeltarmbånd:

Denne armbåndsdesignen i gull vil passe i enhver funksjon. Selv dagens unge jenter liker å ha single armbånd med Kurti og Leggings. De foretrekker stort sett det siste enkeltarmbåndet i gull. Derfor kan enkeltarmbånd brukes av damer i alle aldersgrupper, forutsatt at de skulle like det.

1. enkelt stilig gullarmbånd:

Enkelt elegant gullarmbånd

Dette er stilig enkelt armbåndsdesign i gull. Unge jenter som går på college vil foretrekke dette designet mest, ettersom det også vil passe med deres vestlige kjoler. Dette designet er veldig kult for jenter. Den har også justerbart bånd.

2. enkelt linje Diamond Bangle Design:

Single Line Diamond Bangle Design

I denne armbåndet er det en enkelt diamantlinje besatt i sin helhet. Dette er ekte gullarmbånd og kan også være kostbart. Du kan også bruke metallarmbånd av annen farge med denne diamantarmbåndet med én linje. Det passer godt med sareen din.

3. Tradisjonell enkelt armbåndsdesign:

Tradisjonell enkelt armbåndsdesign

Arbeidet med denne armbåndet er tradisjonelt som ble funnet for mange år siden. Den har en så fin design og ble mest brukt av bestemoren vår. I noen familie er det et ritual om at svigermor gir en slik armring til svigerdatteren.

4. Unikt design i enkelt armbånd:

Unikt design i enkelt armbånd

Utformingen av denne enkeltarmbåndet er virkelig fantastisk. Det er den siste på markedet. Det vil bli høyt verdsatt av motebevisste damer. Selv om det er enkelt, er designet så stilig. Det kommer til å se tungt ut i sin enkelhet. Det er et must -ha -design.

5. Twisted Single Bangle Design:

Twisted Single Bangle Design

Det vridde mønsteret i enkelt armbånd ser virkelig nydelig ut. Det krever mye innsats for å lage denne armbåndet. Dette er en kombinasjon av tre armbånd. Den ene er full diamant og de to andre er i vanlig gull. Dette vil se fancy ut i hånden og unikt også.

6. Enkelt armbånd i sterlingsølv:

Enkelt armbånd i sterlingsølv

Denne enkeltarmbåndet er i sterlingsølv. Det får nytt design ettersom vri er skapt med spole. Damer vil elske dette mønsteret. Sterling sølv er rimelig for alle, og du kan bruke det daglig uten bekymringer. Det kommer til å se fantastisk ut.

7. enkelt Bangle i Leaf Series Design:

Enkelt armbånd i Leaf Series -design

I denne enkle armringen er det en serie med bladdesign. I hvert blad er det en diamant festet på den. Dette mønsteret finnes sjelden, og du vil se ut til å være uvanlig med denne enkle armbåndet. Denne designen vil tilføre din skjønnhet nåde.

8. Enkelt gullarmbånd:

Enkelt gullarmbånd

Dette er en enkel armring i vanlig gull. Den har ikke arbeid og design av noen type. Den er perfekt for kvinner for daglig bruk. Det vil se vakkert ut på jenter også. Det kan være damer som liker å bruke vanlig armring, og dette kan være for dem.

9. enkelt armbånd med perle:

Enkelt armbånd med perle

I denne armbåndet er det et verk av gull og perle. Det er en bred armring og bare en er nok til å fylle hånden din. Dette mønsteret er svært tilgjengelig i Rajasthan. Rajasthani -damer bruker denne typen armbånd i funksjoner. Den har et så lite gullarbeid.

10. Antikk enkelt armbåndsdesign:

Antikk enkelt armbåndsdesign

Det er en antikk design i enkelt armbånd. Den er besatt med steiner og diamanter. Designet vil fange folks oppmerksomhet. Andre damer vil sikkert rose dette designet og kan til og med føle deg sjalu på deg for å få en så fin armring. Rosa stein er favoritt av alle.

11. Twin Peacock Single Bangle Design:

Twin Peacock Single Bangle Design

Denne gullarmbåndet ser nydelig ut med dobbelt påfuglmønster. Dette er å ha to påfugler med fargerike steiner. Resten hele armbåndet er preget med tre perleserier. Det vil se attraktivt ut på damehånd og vil se flott ut i ekteskap.

12. Etnisk gull enkelt Bangle:

Etnisk gullarmbånd

Dette er etnisk design i enkelt armring i gull. Det er veldig lite verk av gull og lilla stein. Det er et veldig fint gullsnitt for å gi fortryllende design. Dette må være dyrt også. Det kommer til å se fantastisk og enestående ut.

13. Designer Single Bangle:

Designer Single Bangle

Dette er en spesialdesignet enkelt armring. Fantastiske perler med gull er gjort som har et fengslende utseende. Designer enkelt armbånd kommer til å sette seg direkte i tankene til mennesker. Alle vil bli gale av å se dette designet. Hver dame vil begjære det.

14. Bryllup Spesial Single Bangle Design:

Bryllupsspesial enkelt armbåndsdesign

Dette er veldig populært design i enkelt armbåndsdesign. En brud kan bære denne enkle armbåndet på bryllupet hennes. Den er helt besatt med små diamanter som vil skinne og fange øynene. Damenes sinn kommer til å fortsatt se glansen av diamanter.

15. Nøktern enkelt armbåndsdesign:

Nøktern enkelt armbåndsdesign

Denne enkeltarmbåndsdesignen er edru med diamant ved hvert intervall. Utformingen av denne armbåndet er så hyggelig og pen også. Det vil se bra ut med salwar dress også. Designet er stilig og høy standard. Det vil appellere til sinnet.

Enkelt armbåndsdesign i gull og diamant er så estetisk hyggelig og forlokkende at man for eksempel vil like det. Det kan være bredt og tynt begge i enkelt armbånd. Det avhenger av din smak hva du skal ha på deg. For daglig bruk vil ting enkelt armbånd se vakkert ut. Og for funksjoner vil bred enkelt armbånd se fantastisk ut med tung saree. Med sine flotte design vil den stjele damenes hjerte. Damer kan bare ikke stoppe seg fra å like fantastiske design av enkeltarmbånd. Og det er riktig for damer å pryde henne med vakre smykker.