Hver kvinne elsker faktisk armbånd og kanskje mer indiske kvinner. Bangles definerer kulturen og arven i India på en unik måte. Kalt av forskjellige navn som Chudiyan, Kangan, Valla eller Valayal. armbånd er en integrert del av en indisk kvinnes antrekk. Disse er ganske tradisjonelle smykker og foretrekkes å brukes i par. Indiske bryllup er ufullstendig uten gullarmbånd. Bruden er ikke alene sett iført vakre armbånd hvis gull, men gjestene presenterer for flaunt med sine med stolthet. En rik historie med tradisjon og kultur er knyttet til disse motene og tradisjonene.

gull-armbånd-design

Blant de forskjellige smykketyper som bæres av kvinner, er de forgylte armbåndene det mest fremtredende smykkesortimentet som er utsolgt i dag. Bruken av armbånd kan spores tilbake til den gamle perioden, ettersom det er et av de mest tradisjonelle smykkene som brukes av kvinner, og det vil bli prydet under bryllup og andre lignende funksjoner. Som et symbol på velstand og lykke, er gull, begavet til en brud, alltid begavet gullsmykker av foreldrene for bryllupet hennes. Noen av gjestene vil også ta med denne veldig dyre og vakre gaven. Tatt i betraktning hvordan gull- og diamantarmbånd er avanserte smykker når det gjelder prising, har det vesentlige behovet for å ha gullarmbånd og inntreden i moteverdenen bare økt den bærbare verdien. Disse skjønnhetene er spredt rundt i landet flere ganger for å betegne ekteskap eller bare for å skryte av et etnisk utseende.

Gullarmbåndsdesigner til daglig bruk:

Her får du detaljene i de nyeste gullarmbåndene som følger.

1. Era Uncut Diamond Gold Bangle:

Era Uncut Diamond Gold Bangle

Era Uncut Diamond Gold Bangle for kvinner har en rekke stiler som avhenger av alder, og det vil være et perfekt gulltilbehør til garderoben din. Det gir et uformelt utseende og stilig antrekk. Hver blokk av steinene er belagt med gullmetall. Dette er det beste valget for din armbåndsamling, så vel som egnet for å gi et tradisjonelt utseende.

2. Stilig Kerala gullarmbånd:

Stilig kerala gullarmbånd

Stilige Kerala gullarmbånd er enkle og likevel slående, ettersom disse armbåndene er subtilt glamorøse og er et iøynefallende tilbehør å ha på etniske feiringer. Når du har brukt denne armbåndet, vil hendene dine aldri ha følt seg lykkeligere enn å bli prydet av dette vinnende par gullarmbåndene. Gjennom denne armbåndet kan du utforske et mer attraktivt antrekk.

3. Gull smaragd armbånd:

Gull smaragd armbånd

Denne gullsmaragdarmbåndet har et klassisk design med et moderne utseende, og å ha dette med uformelle antrekk og festklær vil være en perfekt match. Hvis du leter etter et unikt utseende armbåndsdesign i gull, kan du velge denne grønne armbåndet med smaragdperler. Denne armbåndet vil bli brukt av tenåringer, da dette vil gi det stilige utseendet som gir et elegant utseende.

4. Uklippet armbånd med rubinstein:

Ubeskåret armbånd med rubinstein

Ubeskåret armring med rubinstein er det beste valget for bryllupssamlingen, ettersom denne armbåndet ble designet med et komplekst design som gir det perfekte utseendet til enhver anledning. Bruk av denne armbåndet passer til alle dine uformelle og formelle dresser. Uansett, hvordan stilen er, vil denne rubinstenen armbånd være forbanna unik fra andre armbånds samlinger.

5. Trendy utsmykkede brudgullarmbånd:

Trendy utsmykkede brudgullarmbånd

Trendy Ornate Bride Gold Bangles i gull er av ny stil som passer kvinner i alle aldre. Bruk av denne armbåndet vil gjøre hvert antrekk perfekt og gi et vakkert og mer rettferdig utseende. Denne armbåndet laget av gull kan lett brukes av alle. Dette er en lett vekt og lett bærbar som kan brukes av kvinner for enhver anledning.

6. Rød & Grønn emaljert daglig slitasje gullarmbånd:

Rød & amp; Grønn emaljert daglig slitasje gullarmbånd

Å bære rødt og grønt emaljert armbånd vil være en trendy vri på dine daglige armbånd som gjør en magisk forskjell i ditt daglige liv. Den enkle elegansen til dette sofistikerte paret trenger ingen beskrivelse, ettersom designet i seg selv sier sine egenskaper.

7. Stone Studded Mayur Peacock Gold Bangle:

Stone Studded Mayur Peacock Gold Bangle

Disse armbåndene ser nydelige ut i den klassiske tradisjonelle designen, og får dermed håndleddene til å glitre og glitre med denne gullarmbåndet for den ekstra glansen. Gjennom de elektroniske nettstedene kan du få denne armbåndet som gjør deg vakrere. Påfugldesigner er tilgjengelige som enkelt armbånd og kada -armbånd som kan velges avhengig av valg av bruker. Av alle designene var steinbelagt design de mest fantastiske designene som alle mennesker likte.

8. Forgylt Twin Peacock Design Kada:

Gullbelagt Twin Peacock Design Kada

Denne forgylte kada -armbåndet med to påfugldesign kan sminkes med høypolerte gullringer og tre perlerader gir appell og glans. Denne påfuglarmbåndet er et godt valg for den fasjonable og trendy gaven til din nærmeste person. Denne armbåndet laget av gull og perle vil gi det feminine og elegante utseendet til kvinnen som bærer det og dermed gi et mer trendy utseende enn andre samlinger.

9. Designer taukontorer bærer armbånd:

Designer taukontorer bruker armbånd

I dag var indiske kvinner veldig dille iført de nye trendene med armbånd, spesielt den som er laget av gull. Kvinner, spesielt arbeidsfolk på kontoret foretrekker også å ha disse armbåndene som setter dem på en trendy måte. For slike mennesker vil dette designertauet med kontorarmbånd være det passende valget, da dette ikke vil forstyrre dem med deres design laget av enkel antikk samling.

10. Maroon emaljert Kada Bangle:

Maroon emaljert kada -armbånd

Gullarmbånd finnes i forskjellige spennende former og design og blant annet gir de rødbrun emaljerte kada -armbåndene som har rødbrune fargestener innebygd i gullet et elegant utseende og de beste draktene for brudeklær og funksjonelle klær som sarees. Kada er en tradisjonell indisk design som har større bredde sammenlignet med vanlige armbånd. Det kronbladformede steinverket gir en ekstra smak som imponerer menneskene som ser på det.

11. Antikk gullring:

Antikk gullarmbånd

Det antikke smykket er det hvis design er 50 år gammelt; de kalles de virkelige skattene og har mer verdi enn andre. Det gir et elegant utseende til alle samfunnslag. Armbåndet har tre gullkuler i forskjellige størrelser ordnet pent for å gi et glitrende antikt utseende. Det vil ha et mer effektivt utseende når det er sett med antikke ornamenter og tradisjonelle antrekk.

12. Den tradisjonelle gullbengaliske armbåndet:

Den tradisjonelle gullbengaliske armbåndet

Den bengalske armbåndet er et symbol på tradisjon med de røde perlene på slutten. Disse armbåndene ble brukt i gamle dager av den bengalske bruden ved ekteskapet. Disse skulpturene som er tilstede i armbånd, er tydelige for alle fasetter av livet. De er halvskåret i midten, noe som gjør dem kostnadseffektive og behagelige å ha på.

13. Bangle Studded With Rubies:

Bangle besatt med rubiner

Armbåndet med rubiner innebygd blomsterdesign på toppen har en unik stil. Den har et førsteklasses og elegant utseende med fin finish av gullristninger, som er et livlig og guddommelig smykke som er beskrevet for alle. Den er best egnet til å presentere som jubileumsgave som “flammet som ild”.

14. Gull AD Stone Bangles:

Gull AD Stone Bangles

AD -steinarmbåndet har et trendy utseende, som har to rader med diamantsteiner innebygd på hver side med rosa farget stein innebygd i midten, og disse tre radene er forbundet med en liten stripe gull. Den er mer fasjonabel og kan brukes med alle slags antrekk, fra tradisjonelle til trendy antrekk.

15. Gull Kappu Style Bangles:

Gull kappu stil armbånd

Kappu er det tradisjonelle merket i Sør -India, Zamindars og viktige kontaktannonser i landsbyen, da de anser dette som deres verdighet. Den har en løveformet lås som gir et majestetisk utseende, og den er halvskåret siden den er hard nok til ikke å bli bøyd, det skinnende metallet gir et elitært utseende med tradisjonelle sareer i Sør -India.

16. Gull enkelt antikk med Lakshmi motivdesign:

Gull enkel antikk med Lakshmi motivdesign

En av de mest etterspurte armbåndene er de antikke armbåndene. Det er ganske sjelden å finne noe av det tradisjonelle mønsteret av dyktige håndverkere. Denne armbåndsdesignen er justerbar og i midten av armbåndet ligger Lakshmi -motivet. I gamle dager var det et håp om å få denne Lakshmi -motiv testamenten til å gi dem mye penger til å holde folk hjemme.

17. Diamantgullarmbånd:

Diamantgullarmbånd

Bangles finnes i forskjellige design og mønstre. Bortsett fra den andre designen er disse diamantgullarmene tilgjengelig i spennende former. Gullarmbånd bæres mye av kvinner under bryllupsseremonier og andre funksjoner. Denne armbåndsdesignen kan dekoreres og emaljeres med sølvfarge som gir et moderne utseende

18. Floral Bangle Design:

Floral Bangle Design

Noen av armbåndene er besatt med halvedelstener som diamanter, rubiner og topas. Denne gylne blomsterarmbåndsdesignen kan brukes i stor utstrekning av de unge jentene på grunn av deres mote og trendy utseende. Denne designen består av syv blomsterkolleksjoner med jevne kanter. Hvis du er interessert i å bruke enkle designarmbånd, må du sørge for at denne armbåndet passer perfekt til samlingene dine.

19. Tradisjonell armbåndsdesign av kinesisk:

Tradisjonell armbåndsdesign av kinesisk

Bangle mønstre i tradisjonell stil forsvinner aldri fra motearenaen. Det er to typer tradisjonelle armbånd. Den inneholder også edelstener som smaragder og rubiner. De fleste av kvinnene foretrekker å bruke denne tradisjonelle armbåndet da det passer i forskjellige farger. Denne kinesiske tradisjonelle armbåndet med kinesisk tekst bør siteres på utsiden av armbåndet. Dette er en perfekt gave til bryllupssamlingen.

20. Bryllupssamling:

Bryllupssamling

Bruk av armbånd er fortsatt en levende tradisjon i hele India. Hver armbånd har sin egen betydning. Denne bryllupssamlingen kan utformes med fet design, og oversiden av armbåndet har det tettere designet og er fullt designet med gullmateriale som gir det unike og tradisjonelle utseendet.

21. Clear White Zirconia Crystal Bangle:

Klar hvit zirkonisk krystallarmbånd

Den klare hvite zirkonisk krystallbangle er den vakreste, ettersom den mest vil bli brukt til festbruk; denne typen gullarmbåndsdesign er den naturlig fasjonable som matcher sarees og salwar. Disse siste gullarmbåndene er forskjellige som kan brukes ved forskjellige anledninger. Når denne armbåndet er slitt med en kombinasjon av glassarmbånd, ser det attraktivt ut.

22. Golf Bangles med Butterfly Design:

Golfarmbånd med sommerfugldesign

Gullarmbånd med sommerfugldesign er vanligvis en ny som skal bæres ved anledninger. Denne typen armbånd tiltrekker jenter som liker sommerfugl. Det vanlige gullarmbåndsdesignet er gammel stil, men nå er de unge vant til å ha på forskjellige typer gullarmbånd som sommerfugldesign.

23. Pink Stone Cartwheel Bangle:

Rosa steinvognhjul

Armbåndet har tre sirkulære hjulformede design besatt med rosa stein, og det har et enkelt og elegant utseende som passer for daglig bruk og daglig bruk. Tre steiner i forskjellige størrelser gir et behagelig utseende i hånden.

24. Love Bangle Design:

Elsker armbåndsdesign

Denne armbåndskolleksjonen er egnet for enkle sareer og andre moderne design. Dette er de grasiøse designene og det luksuriøse utseendet sammenlignet med annet design. Dette vil gi et kongelig og et vintage -utseende til personen som bærer det sammen med å vise dyktigheten til håndverkeren. Denne armbåndet er dekorert med to fargestener og ligner et armbånd. Sørg for at dette er en perfekt gave til dine kjære personer.

25. Queen Of Heaven Bangles:

Himmelens dronning

Denne himmelens dronningarmbånd er spesielt laget for jenter og kvinner som ønsker utseendet sitt for nydelig enn andre jenter. Dette er en perfekt gave til jubileum, bursdag eller til ethvert bryllupsforslag. Disse er tilgjengelige i mange design, former og størrelser, og gir mange alternativer for å velge den beste armringen.

Gullpynt bæres av kvinner for å fremheve skjønnheten og elegansen. Bruk av armbånd er fortsatt en levende tradisjon i hele India. Fra gammel tid til i dag var betydningen av armbånd dypt forankret i de indiske kulturer og tradisjoner. I dag har den trendy teknologien gjort det mulig å kjøpe gullarmbåndsdesign online også. Derfor, hvis du er stolt over å overraske din kjære med denne mest utsøkte, kan du handle på nettet, og det vil være et stykke som venter på å bli hentet for alle. I dag, og spesielt når du kommer for første gang. Husk å ta hjelp av dine kjære slik at du kan få 100% unik en som vil være veldig spesiell for deg.

Mens du handler på nettet for de siste gullarmbåndene, må du imidlertid huske å se etter alle sertifiseringer og merker som er veldig nødvendige for gull- og diamantsmykker. I tilfelle, hvis du kjøper en gullarmbånd med diamantstein, må du sørge for at sammen med BIS 916 -merket er beviset på renheten hvis gullet og prøve å få sertifiseringen for diamanten også, som vil sikre at det ikke er tap av penger.

Disse tjener ikke bare til å forbedre skjønnheten til en kvinne, men de er også mange flere enn bare enkelt tilbehør som pryder håndleddet.