Fra bryllup og funksjoner til festligheter og generelt tradisjonelt utseende og utseende, man kan ikke gå glipp av å bruke armbånd. Det være seg sarees eller kjoler og churidars, armbånd gir faktisk en tone av feminint og festlig utseende. Den siste trenden her er det helt nye trådarmbåndet. Disse trådarmene har blitt stadig mer populære de siste årene, gitt det elegante og sofistikerte utseendet og det myke utseende og designet. I dag skal vi dekke alt om de vakre trådarbeidsarmbåndene. De er sesongens hit, og vi vedder på at du ikke vil gå glipp av dem.

Siste modeller av trådarmbånd sammen med bilder:

Vi har jobbet med å bringe deg de ytterste vakre, stilige og nyeste trådarmbåndene og modellene. Disse trådbåndene er vanligvis laget med silketråder som ruller rundt vanlige armbånd for å gi dem et detaljert og sjarmerende utseende. Flere design og modeller er i dem, for eksempel grunnleggende trådarmbåndsdesign eller de med perler, paljetter eller krystaller. La oss få vite alt om disse churi- og chudi -designene i dag med bilder.

1. Silk Thread Bangles:

Silk Thread Bangles

Kilde: Instagram

La oss begynne med det mest stilige og likevel enkle og elegante designet. Disse armbåndene i silketråd i blå farge med abstrakte design er flotte så vel som sjarmerende. Det er ganske uformelt, passer for alle, og er også allsidig. Hvis du vil begynne med silketrådarmene, kan dette være et godt valg. Hvis ikke blå farge, kan denne også bli funnet og tilpasset i forskjellige farger.

 • Design: Blå farge silketråd armbånd
 • Anledning: Festligheter, uformelt
 • Stiltips: Bruk dem med churidarsett og anarkalier for et elegant utseende.

2. Trådarmbånd med navn:

Trådbånd med navn

Kilde: Instagram

Vi har silketrådens armbånd gravert med tilpassede navnedesign også. Her er et slikt eksempel. Dette er håndlagde trådarmbånd som er perfekte for bryllup og storslåtte anledninger, spesielt for bruden. De gir en følelse av sjarm og nåde med stil og feminint, tradisjonelt personlig utseende. Hva tror du? Disse er blant de siste nye trådarmene.

 • Design: Silketråd armbånd med tilpassede navn i farger
 • Anledning: Bryllup
 • Stiltips: Disse er ideelle for bruk med tradisjonelle pattu sarees.

3. Designer Thread Bangles:

Designer tråd armbånd

Kilde: Instagram

Hvem liker ikke designer ting? Tross alt elsker vi kvinner slike intrikate, vakkert designede armbånd og tilbehør. Disse designer tråd armbåndene er blant våre favoritter, jobbet med kundan steiner og intrikat design. Ideelt sett brukes den blå og svarte skyggefulle silketråden for å bringe den plysj stemningen til disse armringene.

 • Design: Designer silketrådarmbånd med Kundan -steiner
 • Anledning: Mottak, bryllup
 • Stiltips: Disse armringene er perfekte med sareer, halve sareer og lehengas.

4. Bridal Thread Bangles:

Brude tråd armbånd

Kilde: Instagram

De sørindiske brudene har en følelse av tidløs, klassisk design, brudeklær, som ligner i de fleste tilfeller. Vi har til og med trådarmbånd i lignende mønster, og her er et slikt eksempel. Disse brude trådarmene kommer med valgfrie farger med steiner festet til dem. Disse armbåndene i trådsmykker ser tradisjonelle og perfekte ut for bryllup.

 • Design: Brude tråd armbånd med steiner
 • Anledning: Bryllup og fester før bryllup
 • Stiltips: Sareer og halvsareer er perfekte for denne stilerklæringen.

5. Trådarmbånd med perler:

Trådbånd med perler

Kilde: Instagram

Vi er forelsket i denne nydelige dristige fargebåndet med perlefester. Disse trådarmene med perler er utsøkt og sjarmerende for kvinner som elsker elegante, enkle og unike design. Sjekk dem ut, og du vil også elske dem!

 • Design: Red Thread Bangles med perler
 • Anledning: Uformelt, festligheter og funksjoner
 • Stiltips: Disse armringene er ideelle for matchende churidars, anarkalis og salwar sett.

6. enkeltrådsarmbånd:

Enkeltsnor

Kilde: Instagram

Leter du etter noe enkelt og daglig bruk? Her er en-tråds armbånd du kanskje har støtt på. Denne modellen i rød farge kommer med små sølvtonede vedlegg for å legge til stilen og det generelle utseendet. Trådbånddesignet er perfekt for kvinner på tvers av aldersgrupper og er også allsidig i bruk.

 • Design: Rød farge enkelt tråd armbånd
 • Anledning: Hver dag
 • Stiltips: Disse kan brukes med uformelle utseende antrekk som kurtas og salwar.

7. Multi Color Thread Bangles:

Multi Color Thread Bangles

Kilde: Instagram

Leter du etter noe allsidig og egnet for forskjellige farger på antrekk og kjoler? Hva med disse flerfargede trådarmene som matcher dagen? Denne modellen er perfekt og riktig, ideell for match med en rekke antrekk og nyanser. Den leveres med perler og steinvedlegg for å gi en moderne stemning og elegant stil.

 • Design: Flerfarget trådarmbånd med perler og steinvedlegg
 • Anledning: Festligheter
 • Stiltips: Kjoler, salwars og sarees.

8. Trådarmbånd for babyjente:

Tråd Bangles For Baby Girl

Kilde: Instagram

Babyjentene og spedbarnene ser også nydelige og søte ut i armbånd. Disse små trådbåndene i grønn farge for babyjenter passer perfekt til søtheten og de små hendene. Enten du har en festlighet som kommer inn, feiringer eller noen hendelser, kan du prøve disse med nydelige vedlegg og pynt; vi vedder på at babyen din vil virke fascinerende.

 • Design: Grønn farge tråd baby jente armbånd med krystall utsmykning vedlegg
 • Anledning: Festligheter, arrangementer
 • Stiltips: Pattu -slitasje.

9. Resham Thread Bangles:

Resham tråd armbånd

Kilde: Instagram

Har du noen gang hørt og støtt på Resham trådarmbånd? Disse vakre ser perfekt ut hvis du ikke vil ha et for enkelt utseende eller design på deg. Resham -tråden i seg selv gir en følelse av eleganse og plysj ser enormt ut, og definitivt er disse armringene mye skinnende. Dette bestemte Resham -trådarmbåndet er et slikt utseende. Hvordan liker du det?

 • Design: Resham trådarmbånd med krystaller og vedlegg
 • Anledning: Funksjoner
 • Stiltips: Lehengas, sarees og lange kjoler er perfekte.

10. Ullgjenger med Latkan:

Ullgjenger med Latkan

Kilde: Instagram

Det er ingenting som ulltrådarmbånd for de kvinnene som elsker unikt utseende eller er inspirert av nordindisk kulturslitasje. Denne spesielle designen er i seg selv fascinerende og nydelig. De er perfekte for festlig utseende med sydende fantastiske og generelle eksotiske utseende.

 • Design: Ullgjenger med Latkan -design
 • Anledning: Festligheter, funksjoner
 • Stiltips: Salwars, Patialas og kjoler er perfekte for å bringe en god stemning til disse modellene.

11. Tråd Gota Wrap Bangles:

Tråd gota wrap bangles

Gota -arbeid er veldig vanlig og utsøkt i India. Den er omtalt i sarees, salwar -sett, etc. Her er armbånd også dette unike preget, slik at du deretter kan koble dem vakkert til antrekket ditt. Armbåndene er pakket inn i tråd og har et arbeid, noe som gjør dem veldig egnet for fester, bryllup, etc..

12. Ribbon Thread Bangles:

Båndtråd armbånd

Mange armbånd blir først pakket inn i silketråd og deretter krysset over i et mønster med koordinerende bånd for å gi det et tradisjonelt utseende. Båndene kan også være i gull- eller sølvfarge. Dette gir armbåndet et rikere utseende. Båndtrådarmbånd er fargerike og brukes til bryllup, forlovelser osv.

13. Designer Bangles ved å bruke tråd:

Designer Bangles ved å bruke tråd

Blant tråden er armbåndsmodeller designer armbånd som nå er veldig populære. Disse er vanligvis skreddersydd for å passe til bestemte kunders behov. I henhold til antrekkene dine, kan du få et designer armbåndssett som fungerer bra. Hvis antrekket er blått, kan settet inkludere armbånd i blått silke og armbånd i sølv eller gull. På denne måten kan du også mikse og matche armbåndene fra forskjellige sett.

14. Laharia Style Thread Bangles:

Laharia stil tråd armbånd

Rajasthani -tradisjonen med laharia er veldig kjent over det hele. Sarees, salwar sett med laharia design er elsket av kvinner og brukes spesielt i regntiden. For å utfylle dette utseendet, er det laharia -armbånd i samme laharia -mønster. De er tilgjengelige i forskjellige farger og kan også kombineres med vanlige farger.

15. Bead Work Thread Bangles:

Perle arbeidstråd armbånd

Silke tråd armbånd inkluderer også perler for å gjøre settene mer unike. Bangles er pakket inn i silketråd, og deretter kombineres den siste linjen med en linje med bittesmå gylne perler. Dette komplette utseendet gir ikke bare farge fra trådene, men også rikdom fra de gylne perlene.

16. Stone Work Thread Work Bangles:

Armbånd i steinarbeid

Blant de siste trådarmene er disse steinarbeidstrådarmene som er vakre, sjarmerende og stilige. De er også ganske billige, men pakker mye karakter. De kommer i mange farger, og steinarbeidet på dem gjør dem ganske moderne også. Steiner er lyse i fargen eller kanskje gjennomsiktige. Dette gir armbåndet en grasiøs effekt og gir et helt utseende en enestående glans.

17. Neon Thread Bangles i forskjellige farger:

Neon tråd armbånd i forskjellige farger

Nye trådbånd kommer opp på markedet hele tiden. Hver ny design må være unik. Disse neonfargede trådarmbåndene er nå motet, ettersom de er eksklusive og spesielt laget for den yngre generasjonen. Unge jenter elsker å skryte av utseendet sitt, og disse neonfargene er flotte for å lyse ut.

18. Designer Beads Bangles Tråd:

Designer Beads Bangles Thread

Bortsett fra de små gullperlene som er lagt til armbånd, er disse trådarmene utsmykket med designerperler, bjeller, etc. Valget er stort ettersom noen av trådarmene er laget med nydelige små hvite perler. Noen er snøret med klokker som ringer så lett når en person beveger seg. Disse er igjen et valg av den unge generasjonen som liker å være mer moderne.

19. Indian Design Bangles:

Indisk design armbånd

Silketrådens armbånd er også laget tradisjonelt med indisk design. Settet inneholder normalt en bred armring i midten og tynne armbånd på sidene. Det brede armbåndet er deretter dekorert med tradisjonell indisk design. Disse indiske designene kan være et blad, påfugl, blomster osv.

20. Charms Thread Bangles:

Charms Thread Bangle

En unik vri på armbånd i silketråd er laget med sjarm. Dette er et sett med silketrådarmbånd som er sammenføyet ved hjelp av en sjarm. Sjarmene kan ha kuler eller annet trådarbeid som henger fra dem. Sjarmene føles lette, og de har en merkelig effekt på hele settet med armbånd.

21. Firkantede eller sekskantede gjenger:

Firkantede eller sekskantede gjenger

Den moderne kvinnen trenger noe unikt og borte fra tradisjonen. Disse firkantede eller sekskantede armbåndene er noe som unge barn og jenter liker. Disse er så stilige at du også kan kombinere dem med jeans. Kvadratgjenger er vanligvis i en farge. Disse vil være lyse grønne, rosa, gule, røde, etc., med de fleste unge jenters antrekk. De sekskantede armbåndene gir en vri til de enkle firkantede. De er ganske raseri og brukes av folkemengden som går på college.

22. Zig Zag Weaving Thread Work Bangle:

Sikksakk -vevet trådarbeid

Igjen noe moderne og stilig er sikksakkmønsteret som brukes på armbåndene. Denne tråden armbånd de siste designene har komplementære farger som er vevd i sikksakkmote. Disse kan brukes over jeans eller til og med kombineres med ditt siste salwar -sett.

23. Button Thread Bangle Designs:

Button Thread Bangle Designs

Dette er en søt design som inneholder knapper i trådarmene. Barn bruker vanligvis disse. De kan kombineres med favorittantrekkene. Barn elsker effekten av knapper på ethvert element, og disse knappetrådarmene er de beste. De er så fargerike at alle barn blir tiltrukket av disse knappestengene. Hver knapp er gjenget på en merkelig måte, bortsett fra den enkle tråden på skjorter.

24. Checker Style Thread Bangle:

Checker Style Thread Bangle

Dette er en stil som ikke bare brukes av barna, men også voksne. Den kombinerer det rutete trådarbeidet sammen med perler eller steiner. De er vanligvis laget i komplementære farger som fungerer godt for indiske antrekk. Trådarmene i rutemønster er et nytt, moderne utseende. De er laget i bredere armbånd, slik at rutemønsteret er minst fire rader og mønsteret er synlig.

25. Silk Thread Bells Bangles:

Silk Thread Bells Bangles

Trådarbeidsarmbånd ser elegante ut når de har det indiske designarbeidet på seg. Disse inkluderer klokker som henger fra armbåndene. Den brukes spesielt til bryllup, etc., der bruden bærer bryllupssettet. Disse armbåndene i silketråd er vakre og ser best ut for vårt indiske antrekk.

26. Heavy Work Designer Silk Thread Work Bangles:

Heavy Work Designer Silk Thread Work Bangles

Disse designer silketråd armbåndene er mest unike. De er dekorert med store steiner og perler. Dette gir armbåndene et veldig rikt utseende som er perfekt for spesielle anledninger som bryllup, forlovelser, fester og andre feiringer. De fleste bruder elsker å bære disse armbåndene i tungt arbeid, siden de komplimenterer tunge arbeidslehengas eller sarees som bruden bærer på bryllupsdagen.

27. Fuchsia Thread Bangles i silke:

Fuchsia Thread Bangles i silke

Mange moderne bruder og kvinner bruker denne flotte og trendy fargen. Fuchsia er en moderne farge og gjør personen som bærer den lysere og strålende. Disse armbåndene i silketråd er laget med fuchsia-farget tråd. Det gir settet en lys sjarm. De er også prydet med perler for å gi dem et tradisjonelt utseende.

28. Flower Pattern Thread Bangles:

Blomstermønster tråd armbånd

Et enklere utseende for trådarmene er blomstermønsteret. Hele armbåndet er pakket med en ensfarget tråd. Deretter er armbåndet dekorert med bittesmå rosa perler i et blomstermønster. Barn og unge jenter liker mest blomstermønsteret. Dette er et ganske søtt mønster, og et som er kjøpt av mange for sin livskraft.

29. Zari Thread Bangles:

Zari tråd armbånd

Zari -arbeid har blitt utført i India i mange år. Gjengearmbåndene er pakket inn i silketråd og zari -kanter. Dette er det mest tradisjonelle og komplette indiske utseendet. Dette verket er så kjent i de fleste klær at det å ha armbåndene på samme måte bare bidrar til å fullføre utseendet. Dette er normalt et rikt utseende og bæres sammen med zari border sarees. Vi ser mange unge jenter som også vil sette dem sammen med sine trendy antrekk.

30. Moderne trådarmbånd:

Moderne trådbånd

Den moderne kvinnen trenger noen smykker som ser bra ut for antrekkene hennes. Disse inkluderer jeans, kjoler etc. Samtidig ønsker den moderne kvinnen også å koble sitt moderne designerantrekk med et lite tradisjonelt utseende. Disse moderne trådarmene gir akkurat det rette snevet av tradisjon. De gir den riktige fargen til et antrekk og får det til å se stilig ut.

Trådbåndene kommer i forskjellige typer og modeller. Disse bildene av trådarmbånd gir et innblikk i de forskjellige typene som er tilgjengelige på markedet. Det hjelper deg å vurdere hva som passer best til antrekket ditt. Velg blant silke, perlearbeid, designer, knapp, sikksakk, moderne, vevd, perle, neon og stein. Alle disse typer trådarmbånd gir deg muligheten til å velge det beste. Kombiner det med det tradisjonelle antrekket ditt, gå moderne og stilig, og kombiner det med en t-skjorte og jeans.

Selv kjoler er best egnet til å bruke dette flotte smykket. Så få mest mulig ut av dette indiske smykkeverket som nå er både tradisjonelt og moderne. Og gjør det til din stil. Trådarmbånd er et flott tillegg til smykkekolleksjonen din. Det kompletterer settet med øredobber, halskjeder og ringer. Det er flott for barn, unge jenter og voksne. Det er så mange typer å velge mellom, og hver type tilbyr et rikt utseende på antrekket ditt.